Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Martina Fikselová, PhD.
Identifikačné číslo: 1510
Univerzitný e-mail: martina.fikselova [at] uniag.sk
 
docentka - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)

Kontakty
     
Absolvent     
     
Záverečná práca     
Projekty
     
Publikácie          

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČRok
Podrobnosti
1.Energetické nápoje a ich vplyv na konzumenta = Energy drinks and their effects on consumer
Durec, Ján -- Kozelová, Dagmar -- Fikselová, Martina -- Novotný, Ján
Energetické nápoje a ich vplyv na konzumenta = Energy drinks and their effects on consumer. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 11, 1 (2020), s. 10--16. ISSN 1804-3836.
ADE
Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2020Podrobnosti
2.
Food adulteration and safety regarding detected market cases and consumer opinions
Fikselová, Martina -- Benešová, Lucia -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Čapla, Jozef
Food adulteration and safety regarding detected market cases and consumer opinions. In Potravinárstvo. 14, 1 (2020), s. 417--428. ISSN 1338-0230.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
3.
Hodnocení senzorické kvality inovovaných bezgluténových výrobků = Senzory quality evaluation of innovative gluten-free products
Fikselová, Martina -- Lukáčová, Stanislava -- Belej, Ľubomír -- Kleinová, Michaela
Hodnocení senzorické kvality inovovaných bezgluténových výrobků = Senzory quality evaluation of innovative gluten-free products. In Ingrovy dny 2020. Brno: Mendelova univerzita, 2020, s. 166--167. ISBN 978-80-7509-711-8 (brož.).
AFG
Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
2020Podrobnosti
4.
Prieskum informovanosti a preferencií spotrebiteľov pri konzumácií vín /: Dagmar Kozelová ... [et al.]
Kozelová, Dagmar -- Fikselová, Martina -- Benešová, Lucia -- Uhler, Mário
Prieskum informovanosti a preferencií spotrebiteľov pri konzumácií vín /: Dagmar Kozelová ... [et al.]. In: Špecifické hodnotenie kvality vína z vybraného regiónu. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. s. 46--67. ISBN 978-80-552-2209-7.
BBBKapitoly v odborných monografiách vydané v domácich vydavateľstvách2020Podrobnosti
5.
Senzorická kvalita vín /: Martina Fikselova ... [et al.]
Fikselová, Martina -- Kozelová, Dagmar -- Benešová, Lucia -- Uhler, Mário
Senzorická kvalita vín /: Martina Fikselova ... [et al.]. In: Špecifické hodnotenie kvality vína z vybraného regiónu. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. s. 32--45. ISBN 978-80-552-2209-7.
BEF
Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Podrobnosti
6.
The use of biofortification for production of selenium enriched garden pea
Jakabová, Silvia -- Čurlej, Jozef -- Fikselová, Martina -- Harangozo, Ľuboš -- Kozelová, Dagmar -- Hegedűs, Ondrej -- Hegedűsová, Alžbeta
The use of biofortification for production of selenium enriched garden pea. In Potravinárstvo. 14, 1 (2020), s. 437--442. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2020Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.