Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

MVDr. Ľubomír Lopašovský, PhD.
Identifikačné číslo: 1511
Univerzitný e-mail: lubomir.lopasovsky [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)

Kontakty     Výučba     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Antimicrobial activity of Vitis vinifera L. pomace extract
Kačániová, Miroslava -- Terentjeva, Margarita -- Kántor, Attila -- Ivanišová, Eva -- Felšöciová, Soňa -- Puchalski, Czeslaw -- Kunová, Simona -- Lopašovský, Ľubomír -- Žiarovská, Jana
Antimicrobial activity of Vitis vinifera L. pomace extract. In Scientific papers: animal science and biotechnologies. 51, 1 (2018), s. 124--128. ISSN 1841-9364.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
2.Degradácia bielkovín a tvorba nízkomolekulárnych frakcií v produktoch živočíšneho pôvodu = Protein degradation and low molecular weight fractions in products of animal origin
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Hleba, Lukáš -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Lopašovský, Ľubomír
Degradácia bielkovín a tvorba nízkomolekulárnych frakcií v produktoch živočíšneho pôvodu = Protein degradation and low molecular weight fractions in products of animal origin. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 1 (2018), s. 14--32. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
3.Dlhodobé zmeny v epidemiológii bacilárnej dyzentérie na Slovensku: Long term changes in epidemiology of bacillary dysentery in Slovakia
Zeleňáková, Lucia -- Kunová, Simona -- Lopašovský, Ľubomír -- Žiarovská, Jana
Dlhodobé zmeny v epidemiológii bacilárnej dyzentérie na Slovensku: Long term changes in epidemiology of bacillary dysentery in Slovakia.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 54--63. ISBN 978-80-552-1813-7.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
4.Kontaminované ruky ako potenciálna hrozba pre bezpečnosť potravín: Contaminated hands as a potential threat to food safety
Zeleňáková, Lucia -- Kunová, Simona -- Lopašovský, Ľubomír
Kontaminované ruky ako potenciálna hrozba pre bezpečnosť potravín: Contaminated hands as a potential threat to food safety.  In Hygiena a technologie potravin – XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita. (2018), s. 332--337. ISBN 978-80-7305-808-1.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2018Podrobnosti
5.Mikrobiologická kvalita mäsa kurčiat ošetreného medom a cesnakom: Microbiological quality of chicken treated with honey and garlic
Kunová, Simona -- Zeleňáková, Lucia -- Lopašovský, Ľubomír -- Kačániová, Miroslava
Mikrobiologická kvalita mäsa kurčiat ošetreného medom a cesnakom: Microbiological quality of chicken treated with honey and garlic.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 154--159. ISBN 978-80-552-1813-7.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
6.Mlieko ako najvýznamnejší zdroj vápnika v prevencii proti osteoporóze
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Tkáčová, Jana -- Hleba, Lukáš -- Lopašovský, Ľubomír
Mlieko ako najvýznamnejší zdroj vápnika v prevencii proti osteoporóze.  In SciCell magazín. Mojzesovo : SciCell s.r.o. 1, 11 (2018), s. 1--13. URL: https://www.scicell.org/2018/11/30/mlieko-ako-najvyznamnejsi-zdroj-vapnika-v-prevencii-proti-osteoporoze/.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
7.Nevhodná strava podporuje osteoporózu
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Tkáčová, Jana -- Hleba, Lukáš -- Lopašovský, Ľubomír
Nevhodná strava podporuje osteoporózu.  In SciCell magazín. Mojzesovo : SciCell s.r.o. 1, 11 (2018), s. 1--9. URL: https://www.scicell.org/2018/11/23/nevhodna-strava-podporuje-osteoporozu/.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
8.Osteoporóza a potreba vápnika v priebehu života
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Tkáčová, Jana -- Hleba, Lukáš -- Lopašovský, Ľubomír
Osteoporóza a potreba vápnika v priebehu života.  In SciCell magazín. Mojzesovo : SciCell s.r.o. 1, 11 (2018), s. 1--10. URL: https://www.scicell.org/2018/11/09/osteoporoza-a-potreba-vapnika-v-priebehu-zivota/.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
9.Výskyt koagulázopozitívnych stafylokokov vo vybraných potravinárskych komoditách: Occurence of coagulase-positive staphylococci in selected food commodities
Lopašovský, Ľubomír -- Zeleňáková, Lucia -- Kunová, Simona -- Kačániová, Miroslava -- Tináková, Katarína -- Barátová, Eva -- Švecová, Gabriela
Výskyt koagulázopozitívnych stafylokokov vo vybraných potravinárskych komoditách: Occurence of coagulase-positive staphylococci in selected food commodities.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 39--47. ISBN 978-80-552-1813-7.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.