Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Viera Ducková, PhD.
Identifikačné číslo: 1513
Univerzitný e-mail: viera.duckova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     
Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Andrášiková
Hodnotenie účinnosti sanitačných prostriedkov na biofilmy formované enterokokmi a psychrotrofnými baktériami
január 2017Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dominika Andrášiková
Srvátkové syrové výrobky vo výžive človeka
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dominika Babirádová
Mliečne výrobky - zdroj biologicky aktívnych látok
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Babirádová
Testovanie účinnosti vybraných sanitačných prostriedkov na enterokoky tvoriace biofilm na povrchu nerezovej ocele
február 2016Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Milan Bartovič
Sanitácia v mliekarenskom priemysle
marec 2014Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Bolebruchová
Hodnotenie kvality rybích šalátov
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Viktor Bori
Význam sanitácie pri výrobe konzumného mlieka
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Paula Bozalková
Psychrotrofné baktérie a ich vplyv na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Miriama Bučková
Mýty a fakty o mlieku
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Candráková
Antibakteriálna aktivita rastlinných éterických olejov in vitro
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jana Candráková
Zložky mlieka a ich význam vo výžive človeka
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ivana Dávidíková
Hodnotenie účinnosti vybraných sanitačných roztokov na enterokoky
február 2016Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Drtilová
In vitro efekt rastlinného éterického oleja na enterokoky
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Veronika Ďurišová
Prebiotiká v mliekarenskom priemysle
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jana Fuseková
Bryndza - zdroj mikroorganizmov s probiotickými vlastnosťami
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Fuseková
Porovnanie mikrobioty slovenskej bryndze od viacerých producentov
február 2019Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Eva Gáspárová
Využitie probiotík v potravinárstve
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Pamela Gerhátová
Hodnotenie mikrobiologickej kvality údených parených syrov
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Pamela Gerhátová
Tradičné slovenské syry
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dominika Haburová
Kolostrum - zdroj biologicky aktívnych látok
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ivana Holincová
Hodnotenie syrov z kozieho mlieka
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Martin Jakubík
Význam sanitácie pri získavaní mlieka
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Martina Jamrichová
Hodnotenie kvality bielych smotanových jogurtov
marec 2011Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Monika Javorčeková
Moderné možnosti využitia srvátky
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Juraj Kochan
Schopnosť enterokokov formovať biofilm
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Alžbeta Krišková
Ovčie mlieko a možnosti jeho využitia
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tamara Krolevets
Výroba a hodnotenie jogurtov s prídavkom mliečnych bielkovín
január 2017Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Lieskovcová
Hodnotenie kvality tvarohov
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Lieskovcová
Možnosti využitia kozieho mlieka
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marcel Líška
Hodnotenie kvality mäkkej salámy z pultového predaja v závislosti od doby skladovania
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Michal Makovic
Charakteristika mliečnych bielkovín a možnosti ich využitia
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Neužilová
Vplyv podmienok skladovania na kvalitu a vlastnosti medov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Nikola Paule
Biofilmy- faktor podmieňujúci účinnosť sanitácie
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zsófia Puskásová
Mliečny tuk - jeho charakteristika a význam
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zsófia Puskásová
Vplyv podmienok fermentácie na kvalitu kefíru
február 2018Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Jana Sabová
Hodnotenie kvality smotanových jogurtov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Marta Sklenárová
Fermentované mliečne výrobky
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marta Sklenárová
Hodnotenie kvality surového kravského mlieka z mliečnych automatov
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Ing. Marta Sklenárová
Hodnotenie kvality surového kravského mlieka z mliečnych automatov
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mgr. Anna Švancárová
Éterické oleje a možnosti ich využitia v potravinárstve
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mgr. Anna Švancárová
Výroba a hodnotenie jogurtov s tymianom
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Temerová
Výroba a hodnotenie srvátkovo-kefírového nápoja
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Jana Teplanská
Hodnotenie účinnosti sanitačných prostriedkov na planktonické bunky enterokokov a psychrotrofných baktérií
január 2017Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Teplanská
Význam probiotík v mliekarenskom priemysle
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Anna Valachová
Hodnotenie mikrobiologickej kvality neúdených parených syrov
február 2019Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Anna Valachová
Syridlá používané v mliekarenskom priemysle
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Michal Valovič
Hodnotenie zmien kvality parených syrov počas skladovania
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Michal Valovič
Schopnosť psychrotrofných baktérií formovať biofilm
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lukáš Vetrík
Hodnotenie schopnosti enterokokov prežívať proces sanitácie in vitro
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslav Višňa
Hodnotenie antibakteriálnej aktivity rozmarínového esenciálneho oleja voči enterokokom
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Vnučková
Mikroflóra mlieka a jej schopnosť produkovať biofilm
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Vnučková
Testovanie vybraného sanitačného prostriedku na enterokoky formujúce biofilm
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná