Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

RNDr. Daniel Bajčan, PhD.
Identifikačné číslo: 1514
Univerzitný e-mail: daniel.bajcan [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra chémie (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Budjačová
Stanovenie ortuti vo vybraných poľnohospodárskych a potravinárskych produktoch
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Erika Cerovská
Antioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a Devín
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Viktória Csadiová
Bioaktívne látky v čaji a ich účinok na zdravie ľudí
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Natália Čeryová
Antioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach muškátového typu
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Ing. Natália Čeryová
Antioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach muškátového typu
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Natália Čeryová
Moderné analytické metódy využívané pri autentifikácii a odhalení falšovania vín
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Miroslava Ďurčeková
Chemické faktory ovplyvňujúce vybrané senzorické vlastnosti vína
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mária Genšorová
Chemoprotektívne látky v čokoláde a kakau
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Réka Horváthová
Vplyv prípravy čaju na obsah antioxidantov v čajových nápojoch
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Janceková
Možnosti ovplyvnenia obsahu polyfenolov vo vínach
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Janceková
Vplyv vybraných podmienok skladovania na antioxidačné parametre a obsah fenolických látok v mladých vínach
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Martin Klikač
Zákaly vo vínach - ich vznik a odstraňovanie
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Kristína Konvičková
Fenolické látky a antioxidačná aktivita v bylinných a čajovo - bylinnvých likéroch
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martin Krchnák
Porovnanie vybraných antioxidačných a senzorických vlastností domácich a zahraničných vín odrody Cabernet Sauvignon
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Mikušová
Antioxidačná aktivita a obsah vybraných fenolických látok v slovenských odrodových vínach Rulandské šedé
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Miškeová
Antioxidačná aktivita a obsah fenolických látok vo vínach Rulandské biele a Rulandské modré
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Miškeová
Resveratrol = zázračná molekula alebo len ďalšie sklamanie?
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Mudrončíková
Antioxidačné vlastnosti slovenských červených vín
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Filip Nedeljak
Analýza vybraných antioxidantov v potravinách
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Filip Nedeljak
Polyfenolické látky a antioxidačná aktivita v bielych vínach - Veltlín zelený a Chardonnay
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominik Onofrej
Fenolické zlúčeniny v ružových vínach
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dominik Onofrej
Resveratrol a jeho analýza v potravinách
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Simona Palatická
Vplyv skladovania na obsah fenolických látok a antioxidačnú aktivitu vo vínach
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Simona Palatická
Vplyv skladovania na obsah polyfenolov vo vínach
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alexandra Rugovská
Polyfenolické látky a antioxidačná aktivita v Tokajských vínach
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Alexandra Rugovská
Prehľad analytických metód používaných pri analýze hrozna, muštu a vína
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Štefánia Šlosiarová
Moderné spektrálne metódy využívané pri kontrole kvality a pôvodu alkoholických nápojov
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Terézia Štefanková
Fenolické látky a antioxidačná aktivita vo vybraných vínach - Alibernet a Tramín červený
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Trnková
Rozvoj a využitie analytických prístrojových metód pri posudzovaní kvality a bezpečnosti potravín
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Michala Vasková
Moderné analytické separačné metódy používané pri analýze potravín
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michala Vasková
Polyfenolické látky a antioxidačná aktivita v bielych vínach - Rizling vlašský a Müller Thurgau
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Veselovská
Optimalizácie podmienok pri analýze obsahu polyfenolov vo vínach
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Marta Vričanová
Charakteristika a analýza aromatických látok vo vínach
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná