Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Jana Kopčeková, PhD.
Identifikačné číslo: 1516
Univerzitný e-mail: jana.kopcekova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra výživy ľudí (FAPZ)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     
Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Na obmedzenie výpisu v tabuľke nižšie vyberte požadované hodnoty a stlačte tlačidlo Obmedziť.

Rok odovzdania: Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Simona Almášiová
Pohánka ako významný zdroj rutínu
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Gabriela Baráthová
Prieskum informovanosti o biopotravinách a ich konzumácia v náhodne vybranej populácii Nitrianskeho kraja
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Bergendiová
Analýza stravovacích zvyklostí detí staršieho školského veku a dospievajúcich
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Bergendiová
Problémy v stravovaní detí a mládeže
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Simona Bučková
Vplyv stravovacích zvyklostí na lipidový profil u pacientov hospitalizovaných v Kardiocentre Nitra
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Eliška Ciesarová
Vplyv stravovacích zvyklostí na ochorenie dna
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Diana Dianišková
Význam vitamínu D v reprodukcii
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Fáziková
Konzumácia kyselinotvorných a zásadotvorných potravín a ich vplyv na zdravie
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Patrícia Gačková
Tuky vo výžive ľudí a obezita ako rizikový faktor ohrozujúci kvalitu života
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Gajdošová
Alternatívne spôsoby stravovania v súčasnosti
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Gajdošová
Vegetariánstvo ako alternatívny spôsob stravovania vo vybranej populácii
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kamil Gall
Vplyv stresu na výživu človeka
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ingrida Gregová
Vzájomný vzťah výživy a psychiky
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Habalová
Vplyv výživy na kožné ochorenia
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Habalová
Výživa a jej vplyv na atopickú dermatitídu
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Hanusková
Potravinová alergia a jej výskyt v náhodne vybranej populácii detí.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Hanusková
Výživa v dojčenskom období
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alžbeta Hercegová
Konzumácia ovocia a zeleniny počas tehotenstva
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Holovičová
Analýza stravovacích zvyklostí vo vzťahu k BMI u pacientov hospitalizovaných v Kardiocentre Nitra
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Horečná
Ovplyvniteľné rizikové faktory kardiovaskulárnych ochorení
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Horečná
Porovnanie stravovacích zvyklostí kardiologických pacientov Žilinského a Nitrianskeho kraja
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Barbara Horná
Postavenie obilnín vo výžive ľudí
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Hránková
Psoriáza a výživa
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. et Ing. Mária Hrašková
Vplyv probiotík a prebiotík na imunitný systém
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Chomová
Stravovacie zvyklosti pacientov s diabetes mellitus hospitalizovaných v kardiocentre Nitra.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Erika Chovancová
Postoje ľudí k homeopatii
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Karolína Chybová
Vplyv životného štýlu na ADHD
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Daniela Ivančíková
Vplyv jednoduchých sacharidov na správanie detí
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Veronika Jakubašeková
Porovnanie nutričnej hodnoty vybraných škrupinových plodov
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Radoslava Jarabeková
Netradičné poruchy príjmu potravy
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lukáš Kachtík
Technologické spracovanie mäsa a jeho význam vo výžive ľudí
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Daniela Kapušniaková
Pozitíva a negatíva konzumácie bezlepkového pečiva u zdravej populácie
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Kristína Kenderešová
Využitie včelích produktov vo výžive ľudí
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Beáta Kerekesová
Analýza rizikových faktorov kardiovaskulárnych ochorení u ľudí hospitalizovaných v KARDIOCENTRE NITRA
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Renáta Kobolková
Rizikové faktory kardiovaskulárnych ochorení
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Silvia Kobrteková
Histamínová intolerancia
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Silvia Kobrteková
Výskyt histamínovej intolerancie v náhodne vybranej populácii
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Kočišová
Výživa starších ľudí vo vzťahu ku kolorektálnemu karcinómu
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Kotrová
Účinok konzumácie bravčového a hovädzieho mäsa obohateného selénom na selénový status vybranej skupiny ľudí
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Kováčová
Vplyv konzumácie obohatených pekárskych výrobkov na vybrané ukazovatele zdravotného stavu
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Katarína Kováčová
Výživa v prevencii zubného kazu
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Viktória Králiková
Porovnanie kvality ľanového a chia semena ako zdroja aminokyselín a mastných kyselín
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Viktória Králiková
Význam ľanového a chia semena vo výžive ľudí
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Sabína Kriváneková
Lepok a jeho význam vo výžive ľudí
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Sabína Kriváneková
Vyhodnotenie výživového stavu celiatikov a ich osobných nutričných protokolov
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Tatiana Kyseľová
Náhradné sladidlá vo výžive ľudí
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lenka Laurošková
Obezita ako biologicko-psychologický problém jedinca
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Lenka Laurošková
Postoje k jedlu vybranej skupiny žien vo vzťahu k poruchám príjmu potravy
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Barbora Lehocká
Nutričné hodnoty vybraných tradičných európskych kuchýň
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Žaneta Lukáčová
Stravovacie zvyklosti a životný štýl detí vo vybranej časti Trnavského kraja
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Denisa Mančíková
Porovnanie prevalencie nadhmotnosti a obezity v mestách a na vidieku
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Soňa Matejíčková
Psychologické problémy obéznych detí
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Soňa Matejíčková
Stravovacie zvyklosti a životný štýl detí vo vzťahu k obezite
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Lenka Matlovičová
Prevencia potravinových alergií
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Tomáš Meško
Úloha leptínu v patogenéze obezity
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Mikešová
Vplyv doplnkov výživy na pôrodnú hmotnosť novorodencov.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Nikoleta Mrázová
Mäso vo výžive detí
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Nikoleta Mrázová
Pozitíva a negatíva vegetariánskej stravy vo vybranej skupine detí
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lea Rajtarová
Výživa a životný štýl v tehotenstve
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Natália Serafinová
Výživová tyčinka s obsahom guarany ako náhrada energetického nápoja
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
61.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Petra Slobodníková
Tuky a mastné kyseliny z hľadiska prevencie kardiovaskulárnych ochorení
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Simona Snováková
Vplyv rizikových faktorov na vznik infarktu myokardu u pacientov hospitalizovaných v Kardiocentre Nitra.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martin Ščurka
Výživa dieťaťa do 1. roku života
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Andrea Šmehylová
Ďumbier lekársky vo výžive ľudí
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dominika Šoltisíková
Obezita ako rizikový faktor kardiovaskulárnych ochorení
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Šoltisíková
Porovnanie stravovacích zvyklostí u pacientov s normálnou hmotnosťou, nadhmotnosťou a obezitou v Kardiocentre Nitra
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Dominika Šuláková
Zdroje, výroba a význam rastlinných tukov a olejov
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tomáš Tittel
Hyperaktivita a výživa
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Eleonóra Tóthová
Zisťovanie postojov vegetariánov k spôsobu ich stravovania
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ivana Túbelová
Poruchy príjmu potravy a ich následky
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Miroslava Uhrinová
Kyslomliečne výrobky vo výžive ľudí
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
72.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Bianka Urbančíková
Podiel sacharidov na vzniku kardiovaskulárnych ochorení
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Bianka Urbančíková
Porovnanie stravovacích zvyklostí detí mladšieho a staršieho školského veku
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
74.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Adriána Valková
Potravinové správanie ľudí
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
75.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Simona Venceľová
Rozdiely v stravovacích zvyklostiach na Slovensku a ich dopad na kardiovaskulárne ochorenia
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
76.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Denisa Vozárová
Analýza stravovacích zvyklostí pacientov s infarktom myokardu vo vzťahu k lipidovým parametrom
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
77.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Denisa Vozárová
Úloha výživy v prevencii kardiovaskulárnych ochorení
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
78.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Dominika Vyskočová
Analýza postojov k jedlu vo vybranej skupine detí
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Dominika Vyskočová
Postoje detí k jedlu - preferencie a averzie
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
80.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Lucia Zatkuliaková
Využitie rakytníka vo výžive ľudí
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
81.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Alexandra Zelovičová
Kakao a jeho význam vo výžive ľudí
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
82.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Dominika Zvercová
Vplyv vybraných faktorov výživy na lipidový profil pacientov s kardiovaskulárnym ochorením
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
83.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Dominika Zvercová
Význam marhuľových semien vo výžive ľudí
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná