Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Jana Kopčeková, PhD.
Identifikačné číslo: 1516
Univerzitný e-mail: jana.kopcekova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra výživy ľudí (FAPZ)

Kontakty     Absolvent     Výučba
     
     
Publikácie
     
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
Stav
Záverečná prácaDokedy
Podrobnosti
1.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Simona Almášiová
Pohánka ako významný zdroj rutínu
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Gabriela Baráthová
Prieskum informovanosti o biopotravinách a ich konzumácia v náhodne vybranej populácii Nitrianskeho kraja
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Veronika Bergendiová
Analýza stravovacích zvyklostí detí staršieho školského veku a dospievajúcich
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
4.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Veronika Bergendiová
Problémy v stravovaní detí a mládeže
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
5.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Simona Bučková
Vplyv stravovacích zvyklostí na lipidový profil u pacientov hospitalizovaných v Kardiocentre Nitra
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Eliška Ciesarová
Vplyv stravovacích zvyklostí na ochorenie dna
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Diana Dianišková
Význam vitamínu D v reprodukcii
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Katarína Fáziková
Konzumácia kyselinotvorných a zásadotvorných potravín a ich vplyv na zdravie
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
9.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Patrícia Gačková
Tuky vo výžive ľudí a obezita ako rizikový faktor ohrozujúci kvalitu života
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
10.
Záverečná práca je rozpracovaná
DPAutor: Bc. Patrícia Gačková
Vplyv nízkotukovej diéty na BMI
máj 2021
Zobrazenie záverečnej práce
11.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Kristína Gajdošová
Alternatívne spôsoby stravovania v súčasnosti
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
12.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Gajdošová
Vegetariánstvo ako alternatívny spôsob stravovania vo vybranej populácii
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Kamil Gall
Vplyv stresu na výživu človeka
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
14.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ingrida Gregová
Vzájomný vzťah výživy a psychiky
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Kristína Habalová
Vplyv výživy na kožné ochorenia
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
16.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Habalová
Výživa a jej vplyv na atopickú dermatitídu
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zuzana Hanusková
Potravinová alergia a jej výskyt v náhodne vybranej populácii detí.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Zuzana Hanusková
Výživa v dojčenskom období
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Alžbeta Hercegová
Konzumácia ovocia a zeleniny počas tehotenstva
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mária Holovičová, PhD.
Analýza stravovacích zvyklostí vo vzťahu k BMI u pacientov hospitalizovaných v Kardiocentre Nitra
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
21.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Horečná
Ovplyvniteľné rizikové faktory kardiovaskulárnych ochorení
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
22.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Andrea Horečná
Porovnanie stravovacích zvyklostí kardiologických pacientov Žilinského a Nitrianskeho kraja
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Barbara Horná
Postavenie obilnín vo výžive ľudí
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
24.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Miroslava Hránková
Psoriáza a výživa
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
25.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. et Ing. Mária Hrašková
Vplyv probiotík a prebiotík na imunitný systém
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
26.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Chomová
Stravovacie zvyklosti pacientov s diabetes mellitus hospitalizovaných v kardiocentre Nitra.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Erika Chovancová
Postoje ľudí k homeopatii
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Karolína Chybová
Prieskum stravovacích zvyklostí u detí s ADHD
máj 2021
Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Karolína Chybová
Vplyv životného štýlu na ADHD
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
30.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Daniela Ivančíková
Vplyv jednoduchých sacharidov na správanie detí
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
31.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Veronika Jakubašeková
Porovnanie nutričnej hodnoty vybraných škrupinových plodov
máj 2020
Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Radoslava Jarabeková
Netradičné poruchy príjmu potravy
máj 2020
Zobrazenie záverečnej práce
33.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Lukáš Kachtík
Technologické spracovanie mäsa a jeho význam vo výžive ľudí
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
34.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Daniela Kapušniaková
Konzumácia bezlepkového pečiva vo vybranej skupine žien
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Daniela Kapušniaková
Pozitíva a negatíva konzumácie bezlepkového pečiva u zdravej populácie
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
36.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Kristína Kenderešová
Nízkosacharidové stravovanie
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
37.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Beáta Kerekesová
Analýza rizikových faktorov kardiovaskulárnych ochorení u ľudí hospitalizovaných v KARDIOCENTRE NITRA
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Renáta Kobolková
Rizikové faktory kardiovaskulárnych ochorení
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Silvia Kobrteková
Histamínová intolerancia
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
40.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Silvia Kobrteková
Výskyt histamínovej intolerancie v náhodne vybranej populácii
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Kočišová
Výživa starších ľudí vo vzťahu ku kolorektálnemu karcinómu
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mária Kotrová
Účinok konzumácie bravčového a hovädzieho mäsa obohateného selénom na selénový status vybranej skupiny ľudí
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
43.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Kováčová
Vplyv konzumácie obohatených pekárskych výrobkov na vybrané ukazovatele zdravotného stavu
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
44.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Katarína Kováčová
Výživa v prevencii zubného kazu
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
45.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Viktória Králiková
Porovnanie kvality ľanového a chia semena ako zdroja aminokyselín a mastných kyselín
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Viktória Králiková
Význam ľanového a chia semena vo výžive ľudí
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Sabína Kriváneková
Lepok a jeho význam vo výžive ľudí
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
48.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Sabína Kriváneková
Vyhodnotenie výživového stavu celiatikov a ich osobných nutričných protokolov
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Tatiana Kyseľová
Náhradné sladidlá vo výžive ľudí
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
50.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Tatiana Kyseľová
Vplyv náhradných sladidiel na zdravie
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
51.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Lenka Laurošková
Obezita ako biologicko-psychologický problém jedinca
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
52.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Lenka Laurošková
Postoje k jedlu vybranej skupiny žien vo vzťahu k poruchám príjmu potravy
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
53.
Záverečná práca je rozpracovaná
DP
Autor: Bc. Barbora Lehocká
Analýza stravovacích zvyklostí európskej populácie vo vzťahu k BMI
máj 2021Zobrazenie záverečnej práce
54.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Barbora Lehocká
Nutričné hodnoty vybraných tradičných európskych kuchýň
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
55.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Žaneta Lukáčová
Stravovacie zvyklosti a životný štýl detí vo vybranej časti Trnavského kraja
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Denisa Mančíková
Porovnanie prevalencie nadhmotnosti a obezity v mestách a na vidieku
máj 2020
Zobrazenie záverečnej práce
57.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Soňa Matejíčková
Psychologické problémy obéznych detí
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
58.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Soňa Matejíčková
Stravovacie zvyklosti a životný štýl detí vo vzťahu k obezite
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
59.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Lenka Matlovičová
Karotenoidy vo výžive ľudí
máj 2020
Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Tomáš Meško
Úloha leptínu v patogenéze obezity
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
61.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Andrea Mikešová
Vplyv doplnkov výživy na pôrodnú hmotnosť novorodencov.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
62.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Nikoleta Mrázová
Mäso vo výžive detí
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Nikoleta Mrázová
Pozitíva a negatíva vegetariánskej stravy vo vybranej skupine detí
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
64.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Lea Rajtarová
Výživa a životný štýl v tehotenstve
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
65.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Natália Serafinová
Výživová tyčinka s obsahom guarany ako náhrada energetického nápoja
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
66.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Petra Slobodníková
Prieskum konzumácie kávy a jej účinkov u ľudí produktívneho veku
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
67.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Petra Slobodníková
Tuky a mastné kyseliny z hľadiska prevencie kardiovaskulárnych ochorení
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
68.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Simona Snováková
Vplyv rizikových faktorov na vznik infarktu myokardu u pacientov hospitalizovaných v Kardiocentre Nitra.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
69.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martin Ščurka
Výživa dieťaťa do 1. roku života
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
70.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Andrea Šmehylová
Ďumbier lekársky vo výžive ľudí
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Dominika Šoltisíková
Obezita ako rizikový faktor kardiovaskulárnych ochorení
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
72.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Dominika Šoltisíková
Porovnanie stravovacích zvyklostí u pacientov s normálnou hmotnosťou, nadhmotnosťou a obezitou v Kardiocentre Nitra
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
73.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Dominika Šuláková
Zdroje, výroba a význam rastlinných tukov a olejov
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
74.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Tomáš Tittel
Hyperaktivita a výživa
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
75.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Eleonóra Tóthová
Zisťovanie postojov vegetariánov k spôsobu ich stravovania
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
76.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Ivana Túbelová
Poruchy príjmu potravy a ich následky
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
77.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ivana Túbelová
Postoje k jedlu vybranej skupiny žien vo vzťahu k poruchám príjmu potravy
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
78.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Miroslava Uhrinová
Kyslomliečne výrobky vo výžive ľudí
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
79.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Bianka Urbančíková
Podiel sacharidov na vzniku kardiovaskulárnych ochorení
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
80.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Bianka Urbančíková
Porovnanie stravovacích zvyklostí detí mladšieho a staršieho školského veku
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
81.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Adriána Valková
Potravinové správanie ľudí
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
82.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Simona Venceľová
Rozdiely v stravovacích zvyklostiach na Slovensku a ich dopad na kardiovaskulárne ochorenia
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
83.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Denisa Vozárová
Analýza stravovacích zvyklostí pacientov s infarktom myokardu vo vzťahu k lipidovým parametrom
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
84.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Denisa Vozárová
Úloha výživy v prevencii kardiovaskulárnych ochorení
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
85.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Dominika Vyskočová
Analýza postojov k jedlu vo vybranej skupine detí
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
86.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Dominika Vyskočová
Postoje detí k jedlu - preferencie a averzie
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
87.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lucia Zatkuliaková
Využitie rakytníka vo výžive ľudí
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
88.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Alexandra Zelovičová
Kakao a jeho význam vo výžive ľudí
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
89.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Dominika Zvercová
Vplyv vybraných faktorov výživy na lipidový profil pacientov s kardiovaskulárnym ochorením
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
90.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Dominika Zvercová
Význam marhuľových semien vo výžive ľudí
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BP
Bakalárska práca
DPDiplomová práca
DizP
Dizertačná práca
HabP
Habilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizP
Tézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná