Lidé na SPU

Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Jana Kopčeková, PhD.
Identifikační číslo: 1516
Univerzitní e-mail: jana.kopcekova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra výživy ľudí (FAPZ)

Kontakty     Absolvent     Výuka     Projekty     
Publikace     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Řadit dle:

Zvolená osoba je autorem následujících publikací.

Poř.PublikaceKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Dietary bioflavonoid quercetin modulates porcine ovarian granulosa cell functions in vitro
Kolesárová, Adriana -- Roychoudhury, Shubhadeep -- Klinerová, Bibiana -- Packová, Dagmara -- Michalcová, Katarína -- Halenár, Marek -- Kopčeková, Jana -- Mňahončáková, Erika -- Gálik, Branislav
Dietary bioflavonoid quercetin modulates porcine ovarian granulosa cell functions in vitro. In Journal of environmental science and health. Part B. 54, 6 (2019), s. 533--537. ISSN 0360-1234.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2019Podrobnosti
2.Hodnotenie frekvencie konzumácie ovocia vo vybranej populácii Srbska a Slovenska
Habánová, Marta -- Holovičová, Mária -- Kopčeková, Jana -- Gažarová, Martina -- Mrázová, Jana
Hodnotenie frekvencie konzumácie ovocia vo vybranej populácii Srbska a Slovenska.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 128--135. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
3.Konzumácie rôznych druhov pekárskych výrobkov na koncentrácie sodíka v krvi probandov
Gažarová, Martina -- Chlebo, Peter -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Habánová, Marta
Konzumácie rôznych druhov pekárskych výrobkov na koncentrácie sodíka v krvi probandov.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 121--127. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
4.Obsah vybraných biologicky aktívnych látok v čučoriedkach z rôznych geografických obastí = Content of selected bioactive substances in bilberries from various geographical areas
Habánová, Marta -- Holovičová, Mária -- Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana
Obsah vybraných biologicky aktívnych látok v čučoriedkach z rôznych geografických obastí = Content of selected bioactive substances in bilberries from various geographical areas. In POSPIŠIL, R. Vedecké práce katedry rastlinnej výroby. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 50--57. ISBN 978-80-552-2019-2.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2019Podrobnosti
5.Syntetické mikronutrienty vo výžive dospelých žien
Gažarová, Martina -- Pernišová, Petra -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Krivosudská, Eleonóra
Syntetické mikronutrienty vo výžive dospelých žien.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 108--120. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
6.Účinok konzumácie horkých marhuľových semien s obsahom amygdalínu na funkcie pečene
Kopčeková, Jana -- Kolesárová, Anna -- Gažarová, Martina -- Mrázová, Jana -- Habánová, Marta -- Chlebo, Peter -- Valuch, Jozef -- Kolesárová, Adriana
Účinok konzumácie horkých marhuľových semien s obsahom amygdalínu na funkcie pečene.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 206--217. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
7.Vplyv konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov na lipidový profil u pacientov s kardiovaskulárnymi ochoreniami: Effect of milk and dairy products consumption on lipid profile in patients with cardiovascular diseases
Kopčeková, Jana -- Gažarová, Martina -- Mrázová, Jana
Vplyv konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov na lipidový profil u pacientov s kardiovaskulárnymi ochoreniami: Effect of milk and dairy products consumption on lipid profile in patients with cardiovascular diseases.  In Hygiena a technologie potravin – XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita. (2019), s. 182--187. ISBN 978-80-7305-828-9.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti
8.Vplyv konzumácie suplementového teľacieho mäsa organickým selénom na selénový status dobrovoľníkov: The effect of consumption of supplementation veal with organic selenium on the selenium status of volunteers
Mrázová, Jana -- Kopčeková, Jana -- Gažarová, Martina
Vplyv konzumácie suplementového teľacieho mäsa organickým selénom na selénový status dobrovoľníkov: The effect of consumption of supplementation veal with organic selenium on the selenium status of volunteers.  In Hygiena a technologie potravin – XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita. (2019), s. 229--233. ISBN 978-80-7305-828-9.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti
9.Vplyv nutričných faktorov na zmeny krvného tlaku a rozvoj hypertenzie u mladej dospelej populácie: Influence of nutritional factors on changes in blood pressure and development of hypertension in the young adult population
Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Gluštíková, Adriána
Vplyv nutričných faktorov na zmeny krvného tlaku a rozvoj hypertenzie u mladej dospelej populácie: Influence of nutritional factors on changes in blood pressure and development of hypertension in the young adult population.  In Hygiena a technologie potravin – XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita. (2019), s. 130--135. ISBN 978-80-7305-828-9.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti
10.Vplyv technologickej úpravy na nutričnú kvalitu vybraných druhov zeleniny: The impact of technological treatment on nutritional quality of selected vegetables
Kolesárová, Anna -- Zeleňáková, Lucia -- Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana
Vplyv technologickej úpravy na nutričnú kvalitu vybraných druhov zeleniny: The impact of technological treatment on nutritional quality of selected vegetables.  In Výživa - človek - zdravie 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 175--184. ISBN 978-80-552-2073-4.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2019Podrobnosti
11.Vybrané protektívne a rizikové faktory vo vzťahu ku kardiovaskulárnym ochoreniam
Kopčeková, Jana -- Gažarová, Martina -- Chlebo, Peter
Vybrané protektívne a rizikové faktory vo vzťahu ku kardiovaskulárnym ochoreniam. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. 91 s. ISBN 978-80-552-1962-2.
AABVedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách2019Podrobnosti
12.Zhodnotenie pitného režimu vo vybranej skupine osôb
Mrázová, Jana -- Petriľáková, Andrea -- Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Habánová, Marta
Zhodnotenie pitného režimu vo vybranej skupine osôb.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 243--249. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam publikací exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.