Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Jana Kopčeková, PhD.
Identifikačné číslo: 1516
Univerzitný e-mail: jana.kopcekova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka - Katedra výživy ľudí (FAPZ)

Kontakty     
     
     Projekty
     
Publikácie     Orgány
     
Vedené práce
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.
Assessment of the intake of selected minerals in population of premenopausal women based on specific socio-demographic indicators
Jančichová, Kristína -- Habánová, Marta -- Mrázová, Jana -- Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana
Assessment of the intake of selected minerals in population of premenopausal women based on specific socio-demographic indicators. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), s. 704--712. ISSN 1337-0960.
ADF
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
2020
Podrobnosti
2.
Association between selected dietary habits and lipid profiles of patients with cardiovascular disease
Kopčeková, Jana -- Holovičová, Mária -- Gažarová, Martina -- Mrázová, Jana -- Habánová, Marta -- Mečiarová, Lucia -- Bronkowska, Monika
Association between selected dietary habits and lipid profiles of patients with cardiovascular disease. In International Journal of Environmental Research and Public Health. 17, (2020), ISSN 1660-4601.
2020
Podrobnosti
3.Effect of gluten-free bakery products on serum levels of mineral elements in healthy consumers
Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Chlebo, Peter
Effect of gluten-free bakery products on serum levels of mineral elements in healthy consumers. In Scientia agriculturae bohemica. 51, 2 (2020), s. 41--50. ISSN 1211-3174.
ADM
Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020Podrobnosti
4.Effect of gluten-free bakery products on serum levels of mineral elements in healthy consumers
Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Chlebo, Peter
Effect of gluten-free bakery products on serum levels of mineral elements in healthy consumers. In Scientia agriculturae bohemica. 2 (2020), s. 41. ISSN 1211-3174.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2020Podrobnosti
5.Effects of meat and processed meat consumption on the lipid profile in the population with cardiovascular diseases
Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Gažarová, Martina -- Habánová, Marta
Effects of meat and processed meat consumption on the lipid profile in the population with cardiovascular diseases. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), s. 828--835. ISSN 1337-0960.
ADF
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
2020
Podrobnosti
6.The effect of consumption of pork enriched by organic selenium on selenium status and lipid profile in blood serum of consumers
Mrázová, Jana -- Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Kolesárová, Anna -- Bučko, Ondřej -- Bobček, Branislav
The effect of consumption of pork enriched by organic selenium on selenium status and lipid profile in blood serum of consumers. In Journal of environmental science and health. Part B. 55, 1 (2020), s. 69--74. ISSN 0360-1234.
ADC
Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.