Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Jana Kopčeková, PhD.
Identifikačné číslo: 1516
Univerzitný e-mail: jana.kopcekova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra výživy ľudí (FAPZ)

Kontakty
     
Absolvent
     
     
     
Publikácie     Orgány     
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČ
Popis KPČ
Rok
Podrobnosti
1.
Effect of Gluten-Free Bakery Products on Serum Levels of Mineral Elements in Healthy Consumers
Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Chlebo, Peter
Effect of Gluten-Free Bakery Products on Serum Levels of Mineral Elements in Healthy Consumers. In Scientia agriculturae bohemica. 51, 2 (2020), s. 41--50. ISSN 1211-3174.
ADM
Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
2.
The effect of consumption of pork enriched by organic selenium on selenium status and lipid profile in blood serum of consumers
Mrázová, Jana -- Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Kolesárová, Anna -- Bučko, Ondřej -- Bobček, Branislav
The effect of consumption of pork enriched by organic selenium on selenium status and lipid profile in blood serum of consumers. In Journal of environmental science and health. Part B. 55, 1 (2020), s. 69--74. ISSN 0360-1234.
ADC
Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.