Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Judita Bystrická, PhD.
Identifikačné číslo: 1531
Univerzitný e-mail: judita.bystricka [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra chémie (FBP)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Biologically valuable substances in garlic (Allium sativum L.) – A review: Biologicky hodnotné látky v cesnaku (Allium sativum L.) – Prehľad
Kovarovič, Ján -- Bystrická, Judita -- Vollmannová, Alena -- Tóth, Tomáš -- Brindza, Jan
Biologically valuable substances in garlic (Allium sativum L.) – A review: Biologicky hodnotné látky v cesnaku (Allium sativum L.) – Prehľad. In Journal of Central European Agriculture. 20, 1 (2019), s. 292--304. ISSN 1332-9049.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
2.The influence of variety on the content of bioactive compounds in garlic (Allium sativum L.)
Micová, Marianna -- Urminská, Dana -- Bystrická, Judita -- Kovarovič, Ján -- Harangozo, Ľuboš
The influence of variety on the content of bioactive compounds in garlic (Allium sativum L.). In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 4 (2019), s. 1076--1079. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
3.The influence of variety on the content of total polyphenols and antioxidant activity in leek (Allium porrum L.)
Kovarovič, Ján -- Bystrická, Judita -- Micová, Marianna -- Harangozo, Ľuboš -- Miššík, Juraj -- Hegedűsová, Alžbeta
The influence of variety on the content of total polyphenols and antioxidant activity in leek (Allium porrum L.). In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 4 (2019), s. 1072--1075. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.