Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Judita Bystrická, PhD.
Identifikačné číslo: 1531
Univerzitný e-mail: judita.bystricka [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra chémie (FBP)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Bioactive substances in onion (Allium cepa L.)
Tóth, Tomáš -- Kolesárová, Adriana -- Bystrická, Judita -- Stanovič, Radovan -- Šiatkovský, Oliver -- Halenár, Marek
Bioactive substances in onion (Allium cepa L.). In Proceedings of the 8th international conference on the Quality and safety in food production chain. Wroclaw: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2018, s. 50. ISBN 978-83-9511359-0-3 (brož.).
AFEAbstrakty pozvaných príspevkov zo zahraničných konferencií2018Podrobnosti
2.Cibuľa kuchynská (Allium Cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok = Onion (Allium cepa, L.) - the source of bioactive substances
Bystrická, Judita -- Musilová, Janette -- Kavalcová, Petra
Cibuľa kuchynská (Allium Cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok = Onion (Allium cepa, L.) - the source of bioactive substances. 1. vyd. Český Těšín : 2 Theta, 2018. 101 s. ISBN 978-80-86380-92-6.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2018Podrobnosti
3.Effect of sulphur fertilization on contents of phenolic and sulphuric compounds in onion (Allium cepa L.)
Tóth, Tomáš -- Bystrická, Judita -- Tomáš, Ján -- Siekel, Peter -- Kovarovič, Ján -- Lenková, Marianna
Effect of sulphur fertilization on contents of phenolic and sulphuric compounds in onion (Allium cepa L.). In Journal of food and nutrition research. 57, 2 (2018), s. 170--178. ISSN 1336-8672.
ADDVedecké práce v domácich karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
4.Garlic (Allium sativum L.) – the content of bioactive compounds
Micová, Marianna -- Bystrická, Judita -- Chlebo, Peter -- Kovarovič, Ján
Garlic (Allium sativum L.) – the content of bioactive compounds. In Potravinárstvo. 12, 1 (2018), s. 405--412. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
5.Grass pea (Lathyrus sativus L.) as an alternative food raw material
Vollmannová, Alena -- Musilová, Janette -- Bystrická, Judita -- Tirdiľová, Ivana
Grass pea (Lathyrus sativus L.) as an alternative food raw material. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018, s. 64. ISBN 978-80-552-1874-8 (brož.).
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
6.Chémia potravín
Vollmannová, Alena -- Musilová, Janette -- Urminská, Dana -- Bajčan, Daniel -- Bobková, Alica -- Bojňanská, Tatiana -- Bystrická, Judita -- Čanigová, Margita -- Kročko, Miroslav -- Mašková, Zuzana -- Mendelová, Andrea -- Stanovič, Radovan -- Szabová, Eva -- Tančinová, Dana -- Tóth, Tomáš
Chémia potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018. 543 s. ISBN 978-80-552-1814-4.
ACBVysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách2018Podrobnosti
7.Pór záhradný (Allium porrum L.) - obsah makrobiogénnych prvkov, polyfenolov a hodnota antioxidačnej aktivity = Leek (Allium porrum L.) - the content of macroelements, polyphenols and the value of antioxidant activity
Kovarovič, Ján -- Bystrická, Judita -- Harangozo, Ľuboš -- Tomáš, Ján -- Vollmannová, Alena -- Bajčan, Daniel
Pór záhradný (Allium porrum L.) - obsah makrobiogénnych prvkov, polyfenolov a hodnota antioxidačnej aktivity = Leek (Allium porrum L.) - the content of macroelements, polyphenols and the value of antioxidant activity. 1. vyd. Český Těšín : Ing. Václav HELÁN - 2 THETA, 2018. 98 s. ISBN 978-80-86380-95-7.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2018Podrobnosti
8.Scientific conference of PhD. students of FAFR and FBFS with international participation
Musilová, Janette -- Tóthová, Monika -- Bystrická, Judita -- Hollý, Dominik
Scientific conference of PhD. students of FAFR and FBFS with international participation. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018. ISBN 978-80-552-1905-9.
2018Podrobnosti
9.Sweet potatoes - a source of polyphenols
Musilová, Janette -- Bystrická, Judita -- Vollmannová, Alena -- Kopányi, Eduard
Sweet potatoes - a source of polyphenols. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018, s. 53. ISBN 978-80-552-1874-8 (brož.).
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
10.The content of polyphenol, antioxidant activity and macroelements in selected garlic varietes
Bystrická, Judita -- Kovarovič, Ján -- Micová, Marianna -- Horváthová, Jarmila -- Končeková, Lýdia -- Halmová, Daniela -- Lidiková, Adriana
The content of polyphenol, antioxidant activity and macroelements in selected garlic varietes. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 1 (2018), s. 738--740. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
11.The content of polyphenols and antioxidant activity in leaves and flowers of wild garlic (Allium ursinum L.)
Tóth, Tomáš -- Kovarovič, Ján -- Bystrická, Judita -- Vollmannová, Alena -- Musilová, Janette -- Lenková, Marianna
The content of polyphenols and antioxidant activity in leaves and flowers of wild garlic (Allium ursinum L.). In Acta alimentaria. 47, 2 (2018), s. 252--258. ISSN 0139-3006.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
12.The heavy metal content in selected kind of spices
Harangozo, Ľuboš -- Šnirc, Marek -- Árvay, Július -- Bajčan, Daniel -- Bystrická, Judita -- Trebichalský, Pavol -- Kovarovič, Ján -- Jančo, Ivona
The heavy metal content in selected kind of spices. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 7, 2 (2018), s. 760--764. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.