Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Eduard Pintér, PhD.
Identifikačné číslo: 1539
Univerzitný e-mail: eduard.pinter [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)

Kontakty     Výučba     Publikácie     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: MSc. Michal Anovčín
Evaluation of grape yield of selected vine varieties after rejuvenation
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: MSc. Michal Anovčín
Zhodnotenie ampelografickej a produkčnej vinice v Botanickej záhrade SPU v Nitre
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Martina Banďureková
Použite techniky sur lie pri výrobe vín Rulandské šedé
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Anna Bičianová
Vplyv prebierky na úrodu hrozna vybranej odrody
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Svetlana Bieliková
Príprava hrozna pre výrobu slamového vína a technológia výroby slamového vína
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Svetlana Bieliková
Sušenie strapcov hrozna na výrobu slamového vína
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Peter Blahut
Zhodnotenie cukornatosti hrozna a vybraných vlastností odrodových vín Pálava, Sauvignon a Frankovka modrá
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrej Budai
Vplyv použitých kvasiniek na vybrané senzorické a chemické vlastnosti vína Rizling rýnsky
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zoltán Czifra
Pestovanie viniča hroznorodého a výroba vína v obci Dvory nad Žitavou a návrhy na ich zlepšenie
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zoltán Czifra
Pestovanie viniča hroznorodého a výroba vína v obci Dvory nad Žitavou
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Anna Čičmanová
Vplyv odlistenia na cukornatosť hrozna odrody Muller Thurgau
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Slavomíra Debnárová
Vinohradníctvo a vinárstvo v obci Rybník nad Hronom
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Slavomíra Debnárová
Zhodnotenie vybraných parametrov vinohradnícko-vinárskej výroby vo Víno Muráni a Víno Nichta
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Ďurechová
Priebeh zmien obsahu vybraných látok v hrozne viniča hroznorodého v biodynamickom systéme pestovania
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Ďurechová
Výroba červených naturálnych vín
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Ďurišová
Použitie číridiel pri výrobe Frankovky modrej - rosé
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Ďurišová
Vplyv enologických tanínov na vybrané vlastnosti vína
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Nikola Ďurková
Hodnotenie úrodnosti viniča hroznorodého - odrody Kofranka
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tomáš Dzíbela
Zhodnotenie vína odrody Sauvignon
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Fraňová
Výroba odrodového vína Alibernet a zhodnotenie jeho vybraných vlastností
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Katarína Fraňová
Zhodnotenie výroby vína vo vinárskom podniku RepaWinery
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Gadušová
Vplyv odlisťovania na kvantitu a kvalitu úrody hrozna odrody Lipovina
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Angelika Gagová
Sledovanie zmien niektorých parametrov hrozna vybraných odrôd viniča hroznorodého počas dozrievania
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tomáš Glajza
Technológia výroby šumivých vín klasickou metódou a ich hodnotenie
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Hluchová
Hodnotenie úrodnosti viniča a vybraných parametrov vína odrody Rutaj
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tomáš Horváth
Vplyv regulácie listovej plochy na kvalitu a kvantitu úrody viniča hroznorodého
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alena Hradická
Hodnotenie vybraných odrôd jahody záhradnej veľkoplodej
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ľuboslava Hreňová
Výroba ľadového vína
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Csaba Hupka
Špecifikácia pestovania viniča a výroby vína vo vybranej vinárskej oblasti Maďarska
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Mgr. Kristína Ibolyová
Špecifikácia pestovania viniča a výroby vína vo vybranej vinárskej oblasti Maďarska
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Martin Janás
Projekt výstavby ovocného sadu
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Barbora Janušová
Zhodnotenie posudzovania vybraných vín bežnými konzumentmi
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Terézia Kamasová
Priebeh zmien obsahu vybraných látok v hrozne odrôd Frankovka modrá a Cabernet Sauvignon počas dozrievania
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Terézia Kamasová
Výroba biovín
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Viliam Karkoška
Zhodnotenie vybraných vlastností odrodových vín Chardonnay a Cabernet Sauvignon z PD Mojmírovce
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tomáš Kludil
Zhodnotenie vybraných aspektov vinohradníckej a vinárskej výroby vo FOOD FARM Hlohovec
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Róberta Kuklová
Vplyv dĺžky macerácie rmutu na výrobu červeného vína
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Róberta Kuklová
Výroba odrodového vína Dunaj a jeho vlastnosti
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrej Kürti
Výroba odrodového vína Alibernet s použitím jablčno-mliečnej fermentácie
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Juraj Kvačala
Zhodnotenie vybraných vlastností odrody Devín v Modranskom vinohradníckom rajóne
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Líšková
Technológia výroby ružových vín a ich hodnotenie
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Nina Marečková
Projekt výstavby vinohradu
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Beáta Mičová
Použitie metódy sur lie pri výrobe vína
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Ing. Beáta Mičová
Použitie metódy sur lie pri výrobe vína
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Beáta Mičová
Zhodnotenie vybraných parametrov muštu a vína odrody Pálava
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Mináriková
Zhodnotenie vybraných parametrov vinohradníckej výroby v PD Žemberovce a VÍNO CHUDÝ
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Peter Minárik
Zhodnotenie vinárskej výroby vo vinárskom podniku VPS - Vinohradníctvo PAVELKA A SYN s.r.o.
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Nagyová Sabová
Zhodnotenie použitia dvoch kmeňov Saccharomyces cerevisiae na výrobu vína Chardonnay
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Dezider Pavlík
Zhodnotenie vybraných aspektov vinohradníckej a vinárskej výroby vo vybranom vinohradnícko-vinárskom podniku
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Adam Repa
Ovplyvňovanie kvality vína technológiou spracovania hrozna, ošetrenia a kvasenia muštu
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Balázs Sallay
Výroba vín vo vinohradníckej oblasti Tokaj
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Márton Szerda
Špecifikácia pestovania viniča a výroby vína vo vybranej vinárskej oblasti Maďarska
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Denis Šabík
Projekt výstavby ovocného sadu
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jaroslav Šuchma
Vplyv rôznych kmeňov vínnych kvasiniek na priebeh kvasenia a kvalitu vína
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Ľubica Tóthová
Zhodnotenie výroby vína a jej optimalizácia vo vybranom vinárskom podniku
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Viktor Tóth
Zhodnotenie výroby vína a jej optimalizácia vo vybranom vinárskom podniku
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Matej Uherčík, DiS.
Výroba fortifikovaného vína typu Portské
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Anton Uhnák
Hodnotenie vinohradníctva a vinárstva v obci Čajkov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Anton Uhnák
Zhodnotenie vinohradníctva a vinárstva v obci Čajkov
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Tibor Zubnár
Návrh technologického vybavenia rodinného vinárstva MeCaBu
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná