Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. RNDr. Vlasta Vozárová, PhD.
Identifikačné číslo: 1543
Univerzitný e-mail: vlasta.vozarova [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra fyziky (TF)
dekanát - centrum - Technická fakulta
Prodekanka - Technická fakulta

Kontakty     Výučba     Záverečná práca     Projekty     
Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Application of physical methods in assessment of selected technological properties of biodegradable fuels
Petrović, Ana -- Vozárová, Vlasta
Application of physical methods in assessment of selected technological properties of biodegradable fuels. Záverečná práca. 2018. 173 s.
DAIDizertačné a habilitačné práce2018Podrobnosti
2.BPS 2018
Vozárová, Vlasta -- Petrović, Ana
BPS 2018. Lublin: Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 2018. ISBN 978-83-89969-57-6 (brož.).
2018Podrobnosti
3.Comparison of rheological properties of new and used biolubricants
Csillag, Ján -- Vozárová, Vlasta -- Petrović, Ana -- Bilčík, Matúš
Comparison of rheological properties of new and used biolubricants. In VOZÁROVÁ, V. -- PETROVIĆ, A. BPS 2018. Lublin: Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 2018, s. 16. ISBN 978-83-89969-57-6 (brož.).
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
4.Some physical properties of value-added food
Hlaváčová, Zuzana -- Petrović, Ana -- Vozárová, Vlasta -- Hlaváč, Peter -- Božiková, Monika -- Ivanišová, Eva
Some physical properties of value-added food. In ICA 2018. Lublin: Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 2018, s. 146. ISBN 978-83-89969-59-0 (brož.).
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2018Podrobnosti
5.TGA and DCS methods as a tool of bio-materials investigation
Vozárová, Vlasta -- Petrović, Ana -- Csillag, Ján -- Kunecová, Daniela
TGA and DCS methods as a tool of bio-materials investigation. In VOZÁROVÁ, V. -- PETROVIĆ, A. BPS 2018. Lublin: Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 2018, s. 66. ISBN 978-83-89969-57-6 (brož.).
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
6.The thermal properties of selected bee products
Božiková, Monika -- Hlaváč, Peter -- Vozárová, Vlasta -- Hlaváčová, Zuzana -- Kubík, Ľubomír -- Kotoulek, Petr -- Brindza, Jan
The thermal properties of selected bee products. In Progress in agricultural engineering sciences. Budapest: Akadémiai Kiadó, 2018, s. 37--44.
AECVedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2018Podrobnosti
7.Thermal analysis (DSC) as a tool for monitoring of freezing and defrosting processes of wheat bread dough
Petrović, Ana -- Vozárová, Vlasta -- Šmitalová, Jana -- Kunecová, Daniela -- Bilčík, Matúš -- Csillag, Ján
Thermal analysis (DSC) as a tool for monitoring of freezing and defrosting processes of wheat bread dough. In BILČÍK, M. -- BOŽIKOVÁ, M. -- KRÁĽOVÁ, E. Physics - applications and innovations. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018, s. 70--74. ISBN 978-80-552-1915-8 (brož.).
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2018Podrobnosti
8.Thermal analysis of pure olive and mixed with sunflower oil
Vozárová, Vlasta -- Petrović, Ana -- Hlaváčová, Zuzana
Thermal analysis of pure olive and mixed with sunflower oil. In ICA 2018. Lublin: Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 2018, s. 62. ISBN 978-83-89969-59-0 (brož.).
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.