Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Andrea Mendelová, PhD.
Identifikačné číslo: 1549
Univerzitný e-mail: andrea.mendelova [at] uniag.sk
 
docentka - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty
     
Výučba     
     
Projekty
     
Publikácie
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.Stav
Záverečná práca
Podrobnosti
1.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Balážová
Zhodnotenie kvality cherry rajčiakov pestovaných v spoločnosti Farma Babindol
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
2.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Beskydová
Prítomosť karotenoidov a lykopénu v plodoch rajčiaka jedlého a rajčiakovej šťave
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Martin Birkner
Využitie menej znamych druhov rastlín pri výrobe potravín
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
4.
Záverečná práca je rozpracovaná
DP
Autor: Bc. Alžbeta Buricová
Ošetrenie jabĺk pred sušením ako nástroj zvyšovania kvality výsledného produktu
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
5.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Miroslav Cigán
Hodnotenie obsahu antokyanových farbív, polyfenolov a antioxidačnej aktivity vo vybraných druhoch ovocia
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Marcela Černá
Porovnanie kvality štiav a sirupov z rôznych odrôd čerešne vtáčej
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Patrícia Decká
Hodnotenie kvality vybraných odrôd rajčiaka jedlého
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Lucia Divekyová
Význam a využitie húb v gastronómii
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
9.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Monika Domonkosová
Porovnanie kvality nealko nápojov po aplikácii rôznych spôsobov antioxidačného ošetrenia polotovaru
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Daniela Draškovičová
Technológia výroby a využitie sušených rajčiakov.
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce
11.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Marcela Fodorová
Hodnotenie obsahu karotenoidov v paprike ročnej
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Alexandra Halászová
Kontroly kvality výrobkov vo vybranej konzervárni
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Barbora Hlinková
Porovnanie kvality hroznových muštov a sledovanie zmien po rôznych spôsoboch predĺženia trvanlivosti
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Denisa Hnidzíková
Význam a využitie ovocia v gastronómii
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
15.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Katarína Hnojčíková
Hodnotenie obsahu antokyánových farbív v čučoriedke chocholíkatej (Vaccinium corymbosum, L
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
16.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Katarína Hnojčíková
Hodnotenie obsahu antokyanových farbív v plodoch čučoriedky chocholíkatej a v čučoriedkových džemoch
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Dominika Horváthová
Zdravotné riziká z nadmerného používania náhradných necukorných sladidiel pri výrobe nealkoholických nápojov
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Horváthová
Hodnotenie kvality vybraných odrôd marhúľ a marhuľového pretlaku pre výrobu detskej výživy
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Soňa Hupková
Hodnotenie antioxidačnej aktivity a celkového obsahu polyfenolov v jadrovom ovocí
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Katarína Chomová
Porovnanie obsahu vybraných bioaktívnych látok v plodoch čerešne višňovej
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Barbora Janíková
Hodnotenie kvality plodov marhule obyčajnej a marhuľových džemov
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
22.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Barbora Janíková
Obsah a význam nutrične dôležitých látok v paprike ročnej
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Gabriela Jurkovičová
Vplyv teploty sušenia na obsah karotenoidov v sušených rajčiakoch
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
24.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Judita Jusztinová
Hodnotenie kvality rôznych druhov zeleninových štiav po skladovaní
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Iveta Kamasová
Technológia výroby a hodnotenie kvality mrazeného hrášku
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
26.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Slavka Kamasová
Dynamika chlorofylu a karotenoidov v rôznych odrodách špenátu siateho (Spinacia oleracea L.) po mraziarenskom spracovaní
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Viera Kamenická
Hodnotenie kvality plodov tekvice mošusovej a posúdenie dynamiky zmien zloženia po tepelnom ošetrení
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Natália Kluková
Zdravotné riziká nadmerného používania syntetických farbív pri výrobe nápojov
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Mária Kmeťová
Prítomnosť a dynamika karotenoidov v plodoch rajčiaka jedlého a rajčiakových výrobkoch
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
30.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Zuzana Kobzová
Hodnotenie kvality vybraných odrôd rajčiaka jedlého a posúdenie vplyvu sušenia na obsah bioaktívnych látok
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
31.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Zuzana Kobzová
Zhodnotenie kvality vybraných srbských odrôd rajčiaka jedlého
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Eva Kokošková
Ovocie ako významný zdroj antokyanových farbív
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
33.
Záverečná práca je rozpracovaná
DPAutor: Bc. Veronika Koláriková
Využitie rôznych druhov ovocia a zeleniny pri výrobe funkčných nápojov.
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce
34.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Veronika Koláriková
Zdravotné riziká z používania vysokofruktózového sirupu pri výrobe nápojov
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Romana Košíková
Hodnotenie kvality mrazených zeleninových zmesí
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Martin Krupa
Zhodnotenie využitia rôznych druhov sladidiel pri výrobe nealkoholických nápojov
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zuzana Kubrichtová
Hodnotenie kvality vybraných odrôd mrkvy obyčajnej a mrkvových nápojov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martina Kulková
Retencia karotenoidov v broskyňovom dreňovom nápoji po rôznych režimoch termosterilizácie
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Eva Ličková
Hodnotenie kvality kečupov z obchodnej siete
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
40.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Eva Ličková
Porovnanie kvality nealkoholických nápojov na báze cviklovej šťavy z pohľadu chemického zloženia
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Silvia Ludrovanová
Porovnanie obsahu karotenoidov v rôznych konzervárenských produktoch
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Lenka Macková
Ovocie ako alergén ale nenahraditeľná zložka výživy človeka
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Dávid Majerčík
Výroba ovocných sirupov s prídavkom bylinných extraktov
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Mesková
Obsah antokyanov, polyfenolov a antioxidačná aktivita plodov a šťavy z rôznych odrôd čerešne višňovej (Prunus cerasus, L.)
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
45.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Enikő Meszárošová
Porovnanie vhodnosti rôznych odrôd jabĺk pre výrobu sušených jablčných plátkov
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Ing. Terézia Michálková
Využitie vybraných druhov zeleniny pri výrobe sladených nátierok
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Terézia Michálková
Využitie vybraných druhov zeleniny pri výrobe sladených nátierok
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
48.
Záverečná práca je rozpracovaná
BPAutor: Simona Miková
Výroba a význam smoothie nápojov vo výžive a v gastronómii
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
49.
Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Bc. Martin Mochťák
Využitie netradičných druhov ovocia pre výrobu ochutených jablkových štiav.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
50.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lucia Moskaľová
Hodnotenie kvality jesenných odrôd jabĺk v priebehu chladiarenského skladovania
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
51.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Zuzana Musilová
Hodnotenie kvality jablkových štiav a vplyvu pasterizácie na sledované ukazovatele
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
52.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Mária Mušinská
Hodnotenie kvality výrobkov z jabĺk z pohľadu antioxidačnej aktivity
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
53.
Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Bc. Iveta Nagyová
Využitie netradičných sladidiel pri výrobe ovocných nátierok
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
54.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Silvia Nováková
Význam a využitie zeleniny v gastronómii
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ján Novotný
Zhodnotenie používania rôznych druhov farbív pri výrobe nealkoholických nápojov
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
56.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Iveta Obertová
Prítomnosť a dynamika chlorofylu v rôznych druhoch zeleniny
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
57.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Adriana Očkayová
Testovanie nových odrôd rajčiaka jedlého pre výrobu potravín s pridanou hodnotou
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
58.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Adriana Očkayová
Význam a využitie karotenoidov v potravinárstve
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
59.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tatiana Pečarková
Aplikácia extraktov z liečivých bylín do ovocných štiav s cieľom zvýšenia ich senzorickej a nutričnej kvality
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
60.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mariana Podušková
Hodnotenie kvality sušených rajčiakov
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
61.
Záverečná práca je rozpracovaná
DP
Autor: Bc. Jana Poláková
Využitie menej známych druhov ovocia na fortifikaciu ovocných štiav
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Peter Poročák
Hodnotenie obsahu chlorofylu v listoch špenátu siateho (Spinacia oleracea, L.)
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
63.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Andrea Prochácová
Hodnotenie obsahu polyfenolov v zeleninových šťavách
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Zuzana Proksová
Hodnotenie kvality rajčiakových štiav na Slovenskom trhu
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
65.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Zuzana Proksová
Hodnotenie kvality rajčiakových štiav na Slovenskom trhu
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Ivana Puškášová
Obsah biologicky aktívnych látok v čerešni višňovej
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
67.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ivana Puškášová
Vplyv skladovania na obsah antokyanových farbív v džeme z plodov čerešne višňovej
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Timea Rajčová
Hodnotenie kvality ríbezľových štiav a využitie stévie cukrovej pri ich výrobe
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
69.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Peter Slobodník
Zhodnotenie súčasného stavu spracovania zeleniny vo vybranom spracovateľskom podniku
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
70.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Smatanová
Červená repa cviklová (Beta vulgaris sk. Conditiva) ako významná surovina pre konzervovanie
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
71.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Smatanová
Zhodnotenie sortimentu zeleninových nápojov na slovenskom trhu
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
72.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Pavol Smrek
Hodnotenie kvality mrkvovej šťavy z rôznych odrôd mrkvy obyčajnej
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
73.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Marcela Szabová
Vplyv rôznych spôsobov antioxidačného ošetrenia na kvalitu sušených jabĺk
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
74.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Veronika Šplehová
Hodnotenie kvality sušených hrušiek
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
75.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Simona Šranková
Hodnotenie kvality sušených jablčných plátkov
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
76.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Simona Šranková
Hodnotenie sortimentu ovocných a zeleninových štiav z podniku Fructop Ostratice
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
77.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Bc. Tomáš Talian
Hodnotenie obsahu karotenoidov v zeleninovej paprike
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
78.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Tomáš Talian
Obsah bioaktívnych látok v plodovej zelenine
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Michaela Tencerová
Využitie menej známych druhov ovocia pri výrobe nealkoholických nápojov
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
80.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Michaela Tencerová
VÝZNAM A VYUŽITIE VYBRANÝCH DRUHOV MENEJ ZNÁMEHO OVOCIA PRE VÝROBU POTRAVÍN
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
81.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lucia Vargová
Využitie tekvice mošusovej na výrobu nealkoholických nápojov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
82.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Vargová
Význam a využitie tekvice mošusovej (Cucurbita moschata Duch.)
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
83.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Daša Zelisková
Hodnotenie kvality šťavy z vybraných odrôd rakytníka rešetliakovitého
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DP
Diplomová práca
DizP
Dizertačná práca
HabP
Habilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovaná
Záverečná práca je rozpracovaná