Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Andrea Mendelová, PhD.
Identifikačné číslo: 1549
Univerzitný e-mail: andrea.mendelova [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Výučba     Záverečná práca     Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.By-products of plant processing and their possible application into innovative gluten-free foodstuffs
Lukáčová, Stanislava -- Fikselová, Martina -- Mendelová, Andrea -- Čurlej, Jozef -- Kyšták, Juraj -- Czakó, Peter
By-products of plant processing and their possible application into innovative gluten-free foodstuffs. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, (2019), s. 434--438. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
2.Carotenoid content in tomato products as affected by different processing methods
Mendelová, Andrea -- Fikselová, Martina -- Mendel, Ľubomír
Carotenoid content in tomato products as affected by different processing methods.  In International Conference on Carotenoid research and applications in agro-food and health. Lunteren : COST. (2019), s. 28. URL: https://www.eurocaroten.eu/sites/default/files/book-of-abstracts.pdf.
BFAAbstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)2019Podrobnosti
3.Dopady spracovania plodov rajčiaka jedlého na obsah významných fytochemikálií vo finálnom produkte
Mendelová, Andrea -- Mendel, Ľubomír -- Durec, Ján
Dopady spracovania plodov rajčiaka jedlého na obsah významných fytochemikálií vo finálnom produkte. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. 99 s. ISBN 978-80-552-1980-6.
AABVedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách2019Podrobnosti
4.Kvalita ovocných sirupov fortifikovaných bylinnými extraktmi: Quality of fruit syrups fortified with herbal extracts
Mendelová, Andrea -- Mendel, Ľubomír -- Mareček, Ján
Kvalita ovocných sirupov fortifikovaných bylinnými extraktmi: Quality of fruit syrups fortified with herbal extracts.  In Výživa - človek - zdravie 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 199--204. ISBN 978-80-552-2073-4. URL: https://doi.org/10.15414/2019.9788055220734.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2019Podrobnosti
5.Obsah vybraných fenolických látok v 100 % čučoriedkovej šťave a ich potenciálny efekt na zdravie človeka: Content of selected phenolic substances in 100 % bluberries juice and potential effect on human health
Holovičová, Mária -- Habánová, Marta -- Štefániková, Jana -- Mendelová, Andrea -- Žitniak Čurná, Veronika -- Ernst, Dávid -- Árvay, Július -- Pinček, Ondrej
Obsah vybraných fenolických látok v 100 % čučoriedkovej šťave a ich potenciálny efekt na zdravie človeka: Content of selected phenolic substances in 100 % bluberries juice and potential effect on human health.  In Výživa - človek - zdravie 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 136--142. ISBN 978-80-552-2073-4. URL: https://doi.org/10.15414/2019.9788055220734.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2019Podrobnosti
6.Porovnanie kvality mrkvovej šťavy po rôznych spôsobov antioxidačného ošetrenia suroviny
Mendelová, Andrea -- Mendel, Ľubomír -- Durec, Ján -- Fikselová, Martina -- Mareček, Ján
Porovnanie kvality mrkvovej šťavy po rôznych spôsobov antioxidačného ošetrenia suroviny.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 235--242. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
7.Sledovanie vplyvu teploty a svetla na degradačné procesy v ovocných a zeleninových šťavách
Durec, Ján -- Belajová, Elena -- Mendelová, Andrea -- Kozelová, Dagmar
Sledovanie vplyvu teploty a svetla na degradačné procesy v ovocných a zeleninových šťavách.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 82--90. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
8.Vplyv aplikácie extraktu hroznových semien na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsového výrobku: The influence of application of grape seed extract on oxidative stability and sensory quality of meat product
Bobko, Marek -- Kročko, Miroslav -- Tkáčová, Jana -- Bobková, Alica -- Mendelová, Andrea -- Belej, Ľubomír -- Čurlej, Jozef -- Jakabová, Silvia
Vplyv aplikácie extraktu hroznových semien na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsového výrobku: The influence of application of grape seed extract on oxidative stability and sensory quality of meat product.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 175--178. ISBN 978-80-552-1978-3.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.