Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Ondřej Bučko, PhD.
Identifikačné číslo: 1565
Univerzitný e-mail: ondrej.bucko [at] uniag.sk
 

Kontakty     Výučba     
     
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
Stav
Záverečná práca
DokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zdena Bakošová
Porovnanie kvality bravčového mäsa krížencov plemena mangalica a biela ušľachtilá
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Lenka Barcajová
Porovnanie dynamiky rastu ošípaných plemena mangalica a biela ušľachtilá podľa exicitačných typov
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Miroslava Bednárová
Vplyv bioaktívneho chrómu na chemickú, fyzikálnu a technologickú kvalitu bravčového mäsa.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
4.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Barbora Beláková
Charakteristika parametrov nutričnej hodnoty mäsa vykrmovaných kančekov
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
5.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Eva Bobáľová
Porovnanie nutričného zloženia teľacieho, bravčového a hydinového mäsa.
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
6.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Františka Bodorová
Charakteristika kvality bravčového mäsa pod vplyvom zvýšeného obsahu trieslovín v kŕmnej dávke pre ošípané.
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Františka Bodorová
Vplyv zvýšeného obsahu tanínov v kŕmnej dávke na kvalitu bravčového mäsa
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Alena Božiková
Medzipohlavné rozdiely v technologickej kvalite a nutričnom zložení bravčového mäsa
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
9.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Viktória Feketeová
Analýza rozdielov v chemickom zložení a kvalite bravčového mäsa plemena Biele ušĺachtilé a Diviaka lesného
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
10.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Viktória Feketeová
Porovnanie nutričnej kvality bravčového mäsa plemena Biele ušĺachtilé a Diviaka lesného
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
11.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Diana Funková
Efekt prídavku kurkumy do kŕmnej zmesi pre ošípané na vybrané ukazovatele nutričného zloženia bravčového mäsa.
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
12.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Diana Funková
Vplyv kurkumy v kŕmnej zmesi pre ošípané na ukazovatele nutričného zloženia bravčového mäsa
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Ľubica Gajdošová
Analýza nutričného zloženia bravčového mäsa a tuku plemena Mangalica pri využití diéty s obsahom slnečnice ročnej a ľanu siateho
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Ľubica Gajdošová
Vplyv ľanu siateho a slnečnice ročnej v kŕmnej zmesi na zloženie mastných kyselín v mäse a tuku plemena mangalica
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
15.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Daniela Havranová
Porovnanie kvality mäsa ošípaných z konvenčných a alternatívnych systémov chovu
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
16.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Dominika Hellová
Analýza kvality bravčového mäsa pri využití diéty s obsahom bioaktívnych mikroprvkov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Ing. Dominika Hellová
Analýza ukazovateľov technologickej kvality bravčového mäsa a jatočnej hodnoty pri triedení bravčového mäsa podľa typu svalu u plemene biele ušľachtilé.
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Denisa Hrabovcová
Charakteristika kvality bravčového mäsa ovplyvnená skrmovaním prídavku probiotík v kŕmnej dávke pre ošípané.
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Denisa Hrabovcová
Vplyv probiotík v kŕmnej dávke na nutričné zloženie a kvalitu bravčového mäsa
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Denis Kadlečík
Charakteristika rozdielov farby a aminokyselinového zloženia mäsa rôznych druhov hospodárskych zvierat.
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
21.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tatiana Kebisová
Porovnanie základných parametrov kvality bravčového a kačacieho mäsa
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Olívia Kinclová
Analýza nutričného zloženia a kvality mäsa plemena Mangalica a jej krížencov
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Olívia Kinclová
Charakteristika chemického zloženia mäsa plemena Mangalica
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
24.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Rebeka Kmetyová
Charakteristika rozdielov v chemickom zložení a kvalite mäsa rôznych druhov hospodárskych zvierat
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
25.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Rebeka Kmetyová
Porovnanie chemického zloženia mäsa rôznych druhov hospodárskych zvierat.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tomáš Korman
Porovnanie medzipohlavných rozdielov nutričného zloženia bravčového mäsa
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Nikoleta Koštialiková
Medziplemenné rozdiely v nutričnej kvalite bravčového mäsa
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Nikoleta Koštialiková
Vplyv plemena na chemické zloženie a kvalitu bravčového mäsa
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martin Kováč
Vplyv hmotnosti prasiat pri narodení a odstave na ich produkčné ukazovatele a kvalitu mäsa
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
30.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Petra Krivošíková
Charakteristika vybraných ukazovateľov kvality mäsa ošípaných pri využití diety obohatenej organickým zinkom.
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Petra Krivošíková
Vplyv bioaktívneho zinku na chemickú, fyzikálnu a technologickú kvalitu bravčového mäsa
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Michaela Lehocká
Porovnanie kvality a záujmu konzumentov hydinového a bravčového mäsa
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca je nekompletnáBP
Autor: Emil Marčák
Vplyv rôznych energetických krmív na parametre výkrmnosti, zloženie jatočného tela a kvalitu bravčového mäsa.
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Matulová
Porovnanie parametrov nutričnej kvality bravčového mäsa ošípaných z domáceho a konvenčného chovu
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Kristína Matulová
Vplyv alternatívneho kŕmenia na produkčné ukazovatele a kvalitu bravčového mäsa v domácom chove
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
36.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Klaudia Menyhárová
Analýza nutričného zloženia mäsa Diviaka lesného
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
37.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marta Mizerová
Vplyv plemenársko-genetických postupov na kvalitu jatočných hybridov ošípaných.
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Filip Nagy
Vplyv bioaktívneho selénu na parametre výkrmnosti, jatočnej hodnoty a kvality mäsa ošípaných.
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Filip Nagy
Vplyv skrmovania prídavku tanínu na vybrané ukazovateľe fyzikálnej a technologickej kvality bravčového mäsa.
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Simona Némethová
Efekt pôsobenia tanínov na problémy súvisiace s kvalitou mäsa kančekov
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Simona Némethová
Vplyv trieslovín na kvalitu a nutričné zloženie mäsa kančekov
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tomáš Németh
Analýza jatočnej hodnoty a kvality bravčového mäsa u materských plemien ošípaných.
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
43.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Kristína Nevoľníková
Vplyv prepravnej a predporážkovej záťaže na jatočnú hodnotu a kvalitu mäsa ošípaných.
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
44.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Anton Nociar
Rozdiely v technologickej kvalite a chemickom zložení vo vybraných svaloch ošípaných plemena Biela ušľachtilá.
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Anton Nociar
Vzťah vybraných ukazovateľov technologickej kvality bravčového mäsa a jatočnej hodnoty u plemena Biele ušľachtilé
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Martin Polák
Vyhodnotenie reprodukčných parametrov ošípaných na vybranej farme
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Simona Potočková
Využitie mäsa plemena mangalica na výrobu krajových špecialít
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
48.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Denisa Rosičová
Riešenie problémov spojených so zákazom chirurgickej kastrácie pri produkcii bravčového mäsa
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
49.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Lenka Rybárová
Porovnanie kvality vybraných potravín živočíšneho pôvodu vyprodukovaných v alternatívnych alebo konvenčných spôsoboch chovu
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Žaneta Slušná
Vplyv fytobiotík a probiotík na kvalitu bravčového mäsa
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
51.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Daniel Smatana
Porovnanie chmického zloženia bravčového mäsa prasničiek, kancov a bravcov využívaných vo výkrme.
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca je nekompletnáBP
Autor: Jakub Sporina
Vplyv kurkumy na aktivitu hypotalamo-hypofýzo-adrenokortikálnej osi u výkrmových ošípaných vo vzťahu k vybraným jatočným ukazovatelom
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
53.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lukáš Šellong
Charakteristika parametrov chemickej a fyzikálno technologickej kvality mäsa plemena Biela ušľachtilá
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
54.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Veronika Šlosiarová
Analýza obsahu tuku a vybraných mastných kyselín v mäse rôznych druhov hospodárskych zvierat
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Ivana Šusteková
CHEMICKÉ ZLOŽENIE A ZLOŽENIE INTRAMUSKULÁRNEHO TUKU BRAVČOVÉHO MÄSA
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
56.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Jana Švandová
Jatočná hodnota a technologická kvalita mäsa u plemena biele ušľachtilé.
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
57.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Miloš Vanda
Vplyv ionizovanej vody na nutričné zloženie a kvalitu bravčového mäsa
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BP
Bakalárska práca
DP
Diplomová práca
DizP
Dizertačná práca
HabP
Habilitačná práca
RigP
Rigorózna práca
TzDizP
Tézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZP
Záverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná