Ľudia na SPU
Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.
|
Kontakty | Absolvent | Výučba | Projekty | Publikácie | Vedené práce |
V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.
ČUBOŇ, J. -- HAŠČÍK, P. -- HLEBA, L. -- CVIKOVÁ, P. -- PAVELKOVÁ, A. -- CAPCAROVÁ, M. -- CÍSAROVÁ, M. -- ŠEVELOVÁ, M. -- TKÁČOVÁ, J. -- BOBKO, M. The effect of raw material pre maturing on parenica steamed cheese quality. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 5 (2019), s. 1231--1235. ISSN 1338-5178.
Originálny názov: | The effect of raw material pre maturing on parenica steamed cheese quality |
Autor: | prof. Ing. Juraj Čuboň, CSc. (10%) doc. Ing. Peter Haščík, PhD. (10%) Ing. Lukáš Hleba, PhD. (10%) Ing. Petronela Cviková, PhD. (10%) Ing. Mgr. Adriana Pavelková, PhD. (10%) prof. Ing. Marcela Capcarová, PhD. (10%) Ing. Miroslava Císarová, PhD. (10%) Ing. Martina Ševelová, PhD. (10%) Ing. Jana Tkáčová, PhD. (10%) doc. Ing. Marek Bobko, PhD. (10%) |
Pracovisko: | Katedra fyziológie živočíchov Katedra mikrobiológie Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov Katedra hygieny a bezpečnosti potravín |
Druh publikácie: | článok v odbornom periodiku |
Periodikum: | Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences |
Charakter článku: | |
Číslo zväzku (ročník): | 8 |
Číslo periodika v rámci zväzku: | 5 |
Rok vydania: | 2019 |
Od strany: | 1231 |
Do strany: | 1235 |
Počet strán: | 5 |
Kód UT podľa Web of Science: | |
Forma vydania: | elektronická verzia (online) |
Pôvodný jazyk: | angličtina |
Kategória publikácie: | ADN Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS |
Popis v originálnom jazyku: | |
Popis v anglickom jazyku: | |
Kľúčové slová: | slovenčina: syry, senzorické analýzy, biogénne amíny, parenice, dozrievanie, mliečne výrobky, fyzikálno-chemické vlastnosti |
Rok uplatnenia: | 2019 |
Rok odoslania: | |
Záznam vložil: | prof. Ing. Juraj Čuboň, CSc. |
Posledná zmena: | 07.12.2019 22:21 (Import dát z knižnice) |
Originálny názov: | Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences |
Anglický názov: | |
Slovenský názov: | |
Autor: | prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD. doc. Ing. Peter Haščík, PhD. Ing. Lukáš Hleba, PhD. |
Druh publikácie: | časopis |
ISSN: | 1338-5178 |
Štát vydavateľa: | |
Miesto vydania: | Nitra |
Vydavateľ: | |
URL: | |
Pôvodný jazyk: | |
Kategória publikácie: | |
Popis v originálnom jazyku: | |
Popis v anglickom jazyku: | |
Popis v slovenskom jazyku: | |
Rok uplatnenia: | |
Posledná zmena: | 07.12.2019 22:21 (Import dát z knižnice) |