Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
Identifikačné číslo: 1573
 

     Výučba     
     
Publikácie
     
Orgány     Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
Stav
TypZáverečná prácaPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marek Astaloš
Antimikrobiálna aktivita čajov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
2.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Marek Astaloš
Vplyv UV žiarenia na mikrobiologickú kvalitu vajec
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Branislav Augustín
MIKROBIOLOGICKÁ KVALITA MÄSA KAČICE DIVEJ A LYSKY ČIERNEJ
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
4.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Michal Banas
Mikrobiologická kvalita mäsa po aplikácii pamajoránového a tymiánového esenciálneho oleja
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
5.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Filip Bartoška
Mikrobiologická kvalita medov slovenského pôvodu
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
6.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Eszter Belány Pálmay
Mikrobiologická kvalita hydinových vajec
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kamila Benešová
Identifikácia baktérií rodu Salmonella s využitím StepOne real time PCR
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Viktor Bori
Mikrobiológia korenín a ich antimikrobiálne účinky
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
9.
Záverečná práca je nekompletnáDizP
Autor: Ing. Miroslava Bujňáková
Črevná mikroflóra včely medonosnej (Apis melifera) a jej antagonistický účinok proti Paenibacillus larvae (pôvodcovi moru včelieho plodu) - externa
september 2020
Zobrazenie záverečnej práce
10.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Emília Čalovková
Mikrobiológia minerálnych a liečivých vôd na slovenskom trhu
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mária Čertanová
Antimikrobiálna aktivita vybraných liečivých rastlín proti vybraným druhom mikroorganizmov
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mária Čertanová
Antimikrobiálne účinky rastlinných extraktov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Natália Čmiková
Antimikrobiálna a antioxidačná aktivita vybraných liečivých rastlín
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
14.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. et Ing. Dominika Ďurechová, PhD.
Antimikrobiálna aktivita Drosera rotundifolia
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Monika Fabiánová
Antimikrobiálne vlastnosti peľu
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Stanislava Filčíková
Antibiotická rezistencia baktérií vyizolovaných z mlieka a masla
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Ivana Gajdošová
Identifikácia významných druhov baktérií v mlieku a mliečnych výrobkoch s použitím MALDI TOF MS Biotyper
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ivana Gajdošová
Využitie Real time PCR pri identifikácii Listeria monocytogenes
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Bc. Lucia Galovičová
Využitie hmotnostnej spektrometrie MALDI-TOF MS Biotyper na analýzu štruktúry biofilmu a antibiofilmovú aktivitu rastlinných silíc
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca je odovzdaná
DizP
Autor: Ing. Jaroslav Gasper
Črevná mikrobiota včely medonosnej (Apis melifera) a jej antagonistický účinok proti Paenibacillus larvae (pôvodcovi moru včelieho plodu)
september 2020
Zobrazenie záverečnej práce
21.
Záverečná práca je odovzdaná
DizP
Autor: Ing. Lucia Godočiková
Bioaktívne komponenty ako funkčné zložky potravín: charakteristika a mikrobiologické hodnotenie čokolády
september 2020
Zobrazenie záverečnej práce
22.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Andrej Hajnala
Identifikácia mikroorganizmov vína s využitím Real Time PCR
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Kristína Halasová
Antimikrobálna a antioxidačná aktivita vybraných rastlinných silíc
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizP
Autor: Ing. Lukáš Hleba, PhD.
Antibiotická rezistencia mikroorganizmov vo vzťahu k potravinám
august 2013
Zobrazenie záverečnej práce
25.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. et Ing. Mária Hrašková
Vplyv probiotík a včelích produktov na črevnú mikrobiotu kurčiat
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
26.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Eva Hučeková
Porovanie mikrobiologickej kvality rôznych druhov medov slovenského a poľskeho pôvodu
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Klára Hujčáková
Antimikrobiálna aktivita esenciálnych olejov z materinej dúšky a bazalky v kombinácii s vákuovýn balením proti mikroorganizmom na mäse
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca je nekompletná
DizPAutor: Ing. Jana Hutková
Synergizmus antimikrobiálneho účinku rastlinných extraktov a ich zložiek s antibiotikami proti mikroorganizmom
september 2019Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Radoslav Hvolka
Bezpečnosť medu z mikrobiologického hľadiska
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
30.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Radoslav Hvolka
Mikrobiologická kvalita vybraných cukrárenských výrobkov
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
31.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Monika Hvolková
Vplyv rozmarínového a levandulového esenciálneho oleja na mikrobiologickú kvalitu mäsa kurčiat
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Anastázia Jablonovská
Antimikrobiálna aktivita rastlinných extraktov proti vybraným druhom mikroorganizmov
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
33.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tibor Jakubík
Mikrobiologická kvalita sous vide mäsa králikov po aplikácii Salmonella spp.
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Petra Janušková
Antioxidačná a antimikrobiálna aktivita vybraných druhov čajov
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Ľubomíra Juhaniaková, PhD.
Mikrobiologická kvalita cukrárenských výrobkov počas technologického procesu výroby.
august 2015Zobrazenie záverečnej práce
36.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Bc. Monika Jurášová
Testovanie výroby a skladovania medu s prídavkom čerstvých jahôd
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce
37.
Záverečná práca je rozpracovaná
DizP
Autor: Ing. Veronika Juricová
Mikrobiologická, technologická a nutričná charakteristika vybraných druhov jedlých olejov
september 2023
Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Attila Kántor
Mikrobiologické a chemické zmeny červeného vína počas skladovania
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: RNDr. Attila Kántor, PhD.
Optimalizácia ošetrovania vín z mikrobiologického hľadiska a vplyv na finálnu kvalitu
september 2017
Zobrazenie záverečnej práce
40.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: RNDr. Attila Kántor, PhD.
Vplyv mikroorganizmov na finálnu kvalitu vína
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Patrícia Kellnerová
Mikrobiologická kvalita hydinového mäsa po aplikácii šalvijovej a feniklovej silice
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Natália Kinczerová
Antibiotická rezistencia mikroorganizmov vyizolovaných z bryndze
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
43.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Vladimíra Kňazovická, PhD.
Biodiverzita mikroorganizmov v mede s využitím molekulárno-biologických metód vo vzťahu k fyzikálno-chemickým vlastnostiam medu.
august 2011Zobrazenie záverečnej práce
44.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Peter Krošlák
Antimikrobiálna aktivita včelých produktov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
45.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Peter Krošlák
Antimikrobiálne vlastnosti včelích produktov
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Mária Leitnerová
Antimikrobiálna a antioxidačná aktivita konopy siatej
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Mária Leitnerová
Trúdi plod ako zdroj probiotík a jeho vplyv na tvorbu a kvalitu spermií
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca je nekompletná
DizP
Autor: Ing. Jadža Lejková
Mikrobiálna kolonizácia črevného ekosystému hydiny po aplikácii látok prírodného pôvodu vo vzťahu ku antimikrobiánej rezistencii črevnej mikroflóry.
júl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
49.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Daniela Lukáčová
Antimikrobiálna a antioxidačná aktivita esenciálnych olejov
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
50.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. et Ing. Tatiana Mančušková
Mikrobiologická kvalita surového kravského mlieka
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
51.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Marianna Mátéová
Identifikácia mikroorganizmov vína
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
52.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Martin Melich, PhD.
Antimikrobiálna aktivita včelích produktov in vitro proti vybraným patogénom
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Andrea Michelová
Antibiotická rezistencia črevnej mikroflóry včiel
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Melinda Molnárová
Antimikrobiálna aktivita rastlinných silíc proti rôznym druhom baktériíí vyizolovaných z rýb
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
55.
Záverečná práca je nekompletná
DizP
Autor: Ing. Katarína Murinčeková
Analýza kritických kontrolných bodov pre mikrobiologickú bezpečnosť mäsových výrobkov
september 2021
Zobrazenie záverečnej práce
56.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Katarína Murinčeková
Mikrobiologická kvalita mäsa duroka po aplikácii esenciálnych olejov
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
57.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Marcela Ondrejová
Faktory ovplyvňujúce mikrobiologickú a senzorickú kvalitu piva a ich vplyv na ľudský organizmus
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
58.
Záverečná práca je nekompletná
DizPAutor: Ing. Róbert Ondrej, MSc
Fytofaktory ovplyvňujúce tvorbu a životnosť kmeňových buniek
september 2019
Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Róbert Ondrej, MSc
Nutričné a výživové faktory ovplyvňujúce tvorbu kmeňových buniek
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
60.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Michaela Petrovičová
Vplyv enkapsulácie na životaschopnosť probiotických baktérií
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
61.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
ZP
Autor: Karol Pietrzyk
Mikrobiologická kvalita bravčového sous vide mäsa po aplikácii rastlinných silíc a Listerie monocytogenes
január 2019
Zobrazenie záverečnej práce
62.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dagmara Pinterová
Význam antimikrobiálneho efektu medu a jeho vplyv na vybrané druhy patogénnych mikroorganizmov
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
63.
Záverečná práca je nekompletná
DizP
Autor: Ing. Jaroslav Pochop
Optimalizácia klasických a screeningových mikrobiologických metód pri laboratórnom vyšetrení potravín živočíšneho pôvodu
august 2013
Zobrazenie záverečnej práce
64.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Priebojová
Identifikácia baktérií Listeria monocytogenes s využitím StepOne Real time PCR
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
65.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Alžbeta Repková
Antibiotická rezistencia mikroorganizmov čeľade Enterobacteriaceae vyizolovaných z mäsa hovädzieho dobytka
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
66.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Martina Rovňáková
Mikrobiologická kvalita cukrárenských výrobkov
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
67.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Klaudia Slivovičová
Antibiotická rezistencia baktérií vyizolovaných z mliečnych výrobkov
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
68.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Katarína Slneková
Významné skupiny mikroorganizmov vo víne
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Martina Srogoňová
Antibiotická rezistencia mikroorganizmov
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
70.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martina Srogoňová
Antimikrobiálna rezistencia baktérií vyizolovaných z mlieka
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
71.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Bc. Mária Suková
Identifikácia vybraných mikroorganizmov hmotnostnou spektrometriou z údených pareníc
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
72.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Gabriel Šimon
Deoxynivalenol v obilninách
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Monika Štefáneková
Antibiotická rezistencia mikroorganizmov izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
74.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Kateřina Tabišová
Mikrobiologická kvalita pekárenských výrobkov
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
75.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Bc. Gabriela Valentová
Rýchla identifikácia vybraných skupín mikroorganizmov z neúdených pareníc vyrobených z kravského mlieka
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
76.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: MUDr. Alexander Vatľak
Účinok extraktov liečivých rastlín proti mikroorganizmom a na ovariálne bunky (externa)
september 2018
Zobrazenie záverečnej práce
77.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martina Verešová
Vplyv propolisových extraktov na kolonizáciu gastrointestinálneho traktu kurčiat
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
78.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Viktória Vimmerová
Antimikrobiálne vlastnosti rastlinných extraktov
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca je nekompletnáDP
Autor: Bc. Ľubomír Zamec
Vplyv skrmovania včelieho peľu na mikrobiologické ukazovatele tráviaceho traktu kurčiat
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
80.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Stanislav Zupka, PhD.
Antimikrobiálna rezistencia črevnej mikroflóry
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
81.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Stanislav Zupka, PhD.
Antimikrobiálna rezistencia črevnej mikroflóry
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
82.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lenka Želonková
Vplyv anízového a rascového esenciálneho oleja na mikroflóru mäsa kurčiat
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BP
Bakalárska práca
DP
Diplomová práca
DizP
Dizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigP
Rigorózna práca
TzDizP
Tézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovaná
Záverečná práca je rozpracovaná