Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
Identifikačné číslo: 1573
Univerzitný e-mail: miroslava.kacaniova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra mikrobiológie (FBP)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Na obmedzenie výpisu v tabuľke nižšie vyberte požadované hodnoty a stlačte tlačidlo Obmedziť.

Rok odovzdania: Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marek Astaloš
Antimikrobiálna aktivita čajov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Marek Astaloš
Vplyv UV žiarenia na mikrobiologickú kvalitu vajec
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Branislav Augustín
MIKROBIOLOGICKÁ KVALITA MÄSA KAČICE DIVEJ A LYSKY ČIERNEJ
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michal Banas
Mikrobiologická kvalita mäsa po aplikácii pamajoránového a tymiánového esenciálneho oleja
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Filip Bartoška
Mikrobiologická kvalita medov slovenského pôvodu
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Eszter Belány Pálmay
Mikrobiologická kvalita hydinových vajec
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kamila Benešová
Identifikácia baktérií rodu Salmonella s využitím StepOne real time PCR
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Viktor Bori
Mikrobiológia korenín a ich antimikrobiálne účinky
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Miroslava Bujňáková
Črevná mikroflóra včely medonosnej (Apis melifera) a jej antagonistický účinok proti Paenibacillus larvae (pôvodcovi moru včelieho plodu) - externa
september 2020Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Emília Čalovková
Mikrobiológia minerálnych a liečivých vôd na slovenskom trhu
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Čertanová
Antimikrobiálna aktivita vybraných liečivých rastlín proti vybraným druhom mikroorganizmov
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mária Čertanová
Antimikrobiálne účinky rastlinných extraktov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Natália Čmiková
Antimikrobiálna a antioxidačná aktivita vybraných liečivých rastlín
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. et Ing. Dominika Ďurechová, PhD.
Antimikrobiálna aktivita Drosera rotundifolia
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Monika Fabiánová
Antimikrobiálne vlastnosti peľu
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Stanislava Filčíková
Antibiotická rezistencia baktérií vyizolovaných z mlieka a masla
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ivana Gajdošová
Identifikácia významných druhov baktérií v mlieku a mliečnych výrobkoch s použitím MALDI TOF MS Biotyper
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ivana Gajdošová
Využitie Real time PCR pri identifikácii Listeria monocytogenes
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca je rozpracovanáDizPAutor: Ing. Jaroslav Gasper
Črevná mikroflóra včely medonosnej (Apis melifera) a jej antagonistický účinok proti Paenibacillus larvae (pôvodcovi moru včelieho plodu)
september 2020Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca je rozpracovanáDizPAutor: Ing. Lucia Godočiková
Bioaktívne komponenty ako funkčné zložky potravín: charakteristika a mikrobiologické hodnotenie čokolády
september 2020Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrej Hajnala
Identifikácia mikroorganizmov vína s využitím Real Time PCR
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Kristína Halasová
Antimikrobálna a antioxidačná aktivita vybraných rastlinných silíc
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Lukáš Hleba, PhD.
Antibiotická rezistencia mikroorganizmov vo vzťahu k potravinám
august 2013Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. et Ing. Mária Hrašková
Vplyv probiotík a včelích produktov na črevnú mikrobiotu kurčiat
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Eva Hučeková
Porovanie mikrobiologickej kvality rôznych druhov medov slovenského a poľskeho pôvodu
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Klára Hujčáková
Antimikrobiálna aktivita esenciálnych olejov z materinej dúšky a bazalky v kombinácii s vákuovýn balením proti mikroorganizmom na mäse
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Jana Hutková
Synergizmus antimikrobiálneho účinku rastlinných extraktov a ich zložiek s antibiotikami proti mikroorganizmom
september 2019Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Radoslav Hvolka
Bezpečnosť medu z mikrobiologického hľadiska
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Radoslav Hvolka
Mikrobiologická kvalita vybraných cukrárenských výrobkov
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Hvolková
Vplyv rozmarínového a levandulového esenciálneho oleja na mikrobiologickú kvalitu mäsa kurčiat
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Anastázia Jablonovská
Antimikrobiálna aktivita rastlinných extraktov proti vybraným druhom mikroorganizmov
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tibor Jakubík
Mikrobiologická kvalita sous vide mäsa králikov po aplikácii Salmonella spp.
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Petra Janušková
Antioxidačná a antimikrobiálna aktivita vybraných druhov čajov
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Ľubomíra Juhaniaková, PhD.
Mikrobiologická kvalita cukrárenských výrobkov počas technologického procesu výroby.
august 2015Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca je rozpracovanáDizPAutor: Ing. Veronika Juricová
Mikrobiologická, technologická a nutričná charakteristika vybraných druhov jedlých olejov
september 2023Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Attila Kántor
Mikrobiologické a chemické zmeny červeného vína počas skladovania
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: RNDr. Attila Kántor, PhD.
Optimalizácia ošetrovania vín z mikrobiologického hľadiska a vplyv na finálnu kvalitu
september 2017Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: RNDr. Attila Kántor, PhD.
Vplyv mikroorganizmov na finálnu kvalitu vína
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Patrícia Kellnerová
Mikrobiologická kvalita hydinového mäsa po aplikácii šalvijovej a feniklovej silice
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Natália Kinczerová
Antibiotická rezistencia mikroorganizmov izolovaných z ovčieho mlieka a syrov a ich antibiotická rezistencia
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Vladimíra Kňazovická, PhD.
Biodiverzita mikroorganizmov v mede s využitím molekulárno-biologických metód vo vzťahu k fyzikálno-chemickým vlastnostiam medu.
august 2011Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Peter Krošlák
Antimikrobiálna aktivita včelých produktov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Peter Krošlák
Antimikrobiálne vlastnosti včelích produktov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Adriana Kureková
Mikrobiologická kvalita mäsa po aplikácii jedľového esenciálneho oleja
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Adriana Kureková
Vplyv esenciálnych olejov na mikrobiologickú kvalitu kuracieho mäsa
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mária Leitnerová
Antimikrobiálna a antioxidačná aktivita konopy siatej
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Leitnerová
Trúdi plod ako zdroj probiotík a jeho vplyv na tvorbu a kvalitu spermií
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Jadža Lejková
Mikrobiálna kolonizácia črevného ekosystému hydiny po aplikácii látok prírodného pôvodu vo vzťahu ku antimikrobiánej rezistencii črevnej mikroflóry.
júl 2011Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Daniela Lukáčová
Antimikrobiálna a antioxidačná aktivita esenciálnych olejov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Martina Macková
Mikroorganizmy vo víne
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. et Ing. Tatiana Mančušková
Mikrobiologická kvalita surového kravského mlieka
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marianna Mátéová
Identifikácia mikroorganizmov vína
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Martin Melich, PhD.
Antimikrobiálna aktivita včelích produktov in vitro proti vybraným patogénom
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Michelová
Antibiotická rezistencia črevnej mikroflóry včiel
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Melinda Molnárová
Antimikrobiálna aktivita rastlinných extraktov proti rôznym druhom baktériíí a ich antibiotická rezistencia
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Katarína Murinčeková
Analýza kritických kontrolných bodov pre mikrobiologickú bezpečnosť mäsových výrobkov
september 2021Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Murinčeková
Mikrobiologická kvalita mäsa duroka po aplikácii esenciálnych olejov
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Marcela Ondrejová
Faktory ovplyvňujúce mikrobiologickú a senzorickú kvalitu piva a ich vplyv na ľudský organizmus
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Róbert Ondrej, MSc
Fytofaktory ovplyvňujúce tvorbu a životnosť kmeňových buniek
september 2019Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Róbert Ondrej, MSc
Nutričné a výživové faktory ovplyvňujúce tvorbu kmeňových buniek
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
61.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Michaela Petrovičová
Vplyv enkapsulácie na životaschopnosť probiotických baktérií
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca bola úspešne obhájenáZPAutor: Karol Pietrzyk
Mikrobiologická kvalita bravčového sous vide mäsa po aplikácii rastlinných silíc a Listerie monocytogenes
január 2019Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dagmara Pinterová
Význam antimikrobiálneho efektu medu a jeho vplyv na vybrané druhy patogénnych mikroorganizmov
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Jaroslav Pochop
Optimalizácia klasických a screeningových mikrobiologických metód pri laboratórnom vyšetrení potravín živočíšneho pôvodu
august 2013Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Priebojová
Identifikácia baktérií Listeria monocytogenes s využitím StepOne Real time PCR
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alžbeta Repková
Antibiotická rezistencia mikroorganizmov čeľade Enterobacteriaceae vyizolovaných z mäsa hovädzieho dobytka
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Rovňáková
Mikrobiologická kvalita cukrárenských výrobkov
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Klaudia Slivovičová
Antibiotická rezistencia baktérií vyizolovaných z mliečnych výrobkov
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Katarína Slneková
Významné skupiny mikroorganizmov vo víne
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martina Srogoňová
Antibiotická rezistencia mikroorganizmov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Srogoňová
Antimikrobiálna rezistencia baktérií vyizolovaných z mlieka
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
72.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Mária Suková
Identifikácia vybraných skupín mikroorganizmov hmotnostnou spektrometriou z mliečnych výrobkov
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Gabriel Šimon
Deoxynivalenol v obilninách
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
74.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Monika Štefáneková
Antibiotická rezistencia mikroorganizmov izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
75.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kateřina Tabišová
Mikrobiologická kvalita pekárenských výrobkov
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
76.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Gabriela Valentová
Rýchla identifikácia vybraných skupín mikroorganizmov z mliečnych výrobkov vyrobených z kravského mlieka
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
77.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: MUDr. Alexander Vatľak
Účinok extraktov liečivých rastlín proti mikroorganizmom a na ovariálne bunky (externa)
september 2018Zobrazenie záverečnej práce
78.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Verešová
Vplyv propolisových extraktov na kolonizáciu gastrointestinálneho traktu kurčiat
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Viktória Vimmerová
Antimikrobiálne vlastnosti rastlinných extraktov
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
80.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Ľubomír Zamec
Vplyv skrmovania včelieho peľu na mikrobiologické ukazovatele tráviaceho traktu kurčiat
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
81.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Stanislav Zupka, PhD.
Antimikrobiálna rezistencia črevnej mikroflóry
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
82.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Stanislav Zupka, PhD.
Antimikrobiálna rezistencia črevnej mikroflóry
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
83.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Želonková
Vplyv anízového a rascového esenciálneho oleja na mikroflóru mäsa kurčiat
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná