Lidé na SPU

Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
Identifikační číslo: 1573
Univerzitní e-mail: miroslava.kacaniova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)

Kontakty     Výuka     Projekty     Publikace     Orgány     Vedené práce     

Omezit na:rok zahájení: rok ukončení:

Zvolená osoba je oficiálním řešitelem následujících projektů.

StavPoř.Název projektuGarantDruhOficiální roleOdkdyDokdy
1 Antimikrobiálna, antioxidačná a cytotoxická aktivita rastlinných silícM. KačániováVšeobecné výzvygarant01.07.201830.06.2022
2 Antimikrobiálna rezistencia črevnej mikroflóry zvierat vo vzťahu k potravinám.M. KačániováVEGAgarant01.01.200831.12.2010
3 Biológia, biotechnológie a potravinárstvoM. KačániováCEEPUSgarant01.01.2019
4 Determinácia účinku biologicky aktívnych látok v procese výroby vína na mikrobiálne a ovariálne bunkyM. KačániováVEGAgarant24.07.201731.12.2019
5 Európsky Network alebo znižovanie bakteriálnej kolonizácie a jej stálosť v potravinách a prostredia pri spracovaní potravínM. KačániováCOST (European Cooperation in Science and Technology)garant20.08.201231.07.2016
6 Globálna univerzita III.: Zavádzanie rozvojových tém do systému univerzitného vzdelávaniaD. MoravčíkováSlovak Aidriešiteľ20.11.201430.05.2016
7 Chemické zloženie, antioxidačná kapacita a antimikrobiálny účinok liečivých rastlínM. KačániováBilaterálna spoluprácagarant01.01.201731.12.2018
8 Inovácia učebných osnov a tvorba učebných textov z predmetu “Biotechnológie mikroorganizmov”M. KačániováKEGAgarant01.01.201731.12.2019
9 Inovácia učebných osnov a tvorba učebných textov z predmetu "Mikrobiológia a parazitológiaM. KačániováKEGAgarant01.12.201231.12.2014
10 "Medzinárodné vzdelávanie a výskum biopodnikov".M. KačániováCOST (European Cooperation in Science and Technology)garant01.05.201901.05.2023
11 Mikrobiologická kvalita vína počas technologického procesu výrobyM. KačániováBilaterálna spoluprácagarant01.01.201631.12.2017
12 Modernizácia koncepcie výučby štátnicového predmetu Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve pre nový bakalársky študijný programM. KačániováKEGAgarant01.01.201031.12.2011
13 Modernizácia vysokoškolského vzdelávania v oblasti bezpečnosti a kvality potravín v TajikistaneM. KačániováTempusgarant01.12.201331.12.2016
14 "Nákladovo efektívny, bezpečný a ekologicky šetrný hmyz pre Európu".M. KačániováCOST (European Cooperation in Science and Technology)garant01.05.201901.05.2023
15 Netradičné druhy rastlín ako zdroje biopotravín a suroviny pre nové spracovateľské technológie (ITEBIO) , ITMS: 26220220115M. KačániováOP Výskum a inováciegarant01.01.201130.04.2014
16 Optimalizácia klasických a screeningových mikrobiologických metód pri laboratórnom vyšetrení potravín živočíšneho pôvodu.M. KačániováVEGAgarant01.01.200931.12.2011
17 Podpora spolupráce medzi univerzitami a podnikmi v oblasti vinárstvaM. KačániováErasmus+ KA2 Strategické partnerstvágarant01.06.201831.12.2018
18 Podpora spolupráce univerzít a podnikov pre rozvoj potravinárskeho priemyslu / FIDEM. KačániováErasmus+ KA2 Budovanie kapacít v oblasti vyššieho vzdelávaniagarant05.02.2019
19 Precision Management of Water and Nutrient Status of Almond and Olive trees for the Sustainable Production of Healthy FoodM. KačániováHorizontgarant13.02.201601.04.2017
20 Predklinické testovanie extraktov a izolovaných zlúčenín zo stredoeurópskycha balkánskych endemických rastlínM. KačániováBilaterálna spoluprácagarant01.01.201931.12.2020
21 Rýchla detekcia patogénnych baktérií v potravinárskej praxiM. KačániováAPVV projekty financované inou inštitúciou ako MŠVVaŠgarant01.01.200931.12.2011
22 Stratégia internacionalizácie rýchleho inštitucionálneho rozvoja v uzbeckých univerzitáchM. KačániováErasmus+ KA2 Strategické partnerstvágarant08.02.201831.12.2018
23 Syntéza, modelovanie, fyzikálno-chemické a biologické vlastnosti organických zlúčenín a zodpovedajúcich kovových komplexovM. KačániováGranty nadáciígarant01.01.201231.12.2014
24 Systematical Improvement of the Ranking Instruments of the universities Uzbekistan / SIRIUzM. KačániováErasmus+ KA2 Budovanie kapacít v oblasti vyššieho vzdelávaniagarant01.12.201730.11.2020
25 Štúdium vlastností a biologickej aktivity rastlinných silíc v bunkovom modeliM. KačániováVšeobecné výzvygarant01.07.201930.06.2023
26 Štúdium vlastností a biologickej aktivity rastlinných silíc v bunkovom modeliM. KačániováVEGAgarant01.01.202031.12.2023
27 Trvalo udržateľný rozvoj v poľnohospodárstve, potravinárstve a technológie potravín v podunajskom regióne - - Danube AgriFood magisterský program (DAFM)M. KačániováErasmus+ KA1 Vzdelávacie mobility jednotlivcovgarant16.02.201531.12.2018
28 Tvorba a modifikácia vlastností vína v technológii spracovania hrozna z vybraných vinohradníckych oblastí SlovenskaM. KačániováVšeobecné výzvygarant01.07.201730.06.2021
29 Vplyv prírodných rastlinných extraktov na mikrobiálne a granulózne bunky v in vitro podmienkáchM. KačániováVEGAgarant01.01.201431.12.2016
30 Vývoj nových štruktúr a výskum vlastností jedlých obalov a náterov na báze polysacharidov a rastlinných antibakteriálnych a antioxidačných prísadM. KačániováBilaterálna spoluprácagarant01.08.201931.07.2022
31 Wine production laboratoryM. KačániováErasmus+ KA2 Budovanie kapacít v oblasti vyššieho vzdelávaniagarant01.12.201731.12.2018
32 Zdravá výživa zvierat prostredníctvom nanoherbalových aplikácií: skúmanie pomocou technológií omics ".M. KačániováCOST (European Cooperation in Science and Technology)garant01.05.201901.05.2023
33 Zmeny biologicky účinných látok v procese výroby vína a determinácia ich účinku na bunkyM. KačániováVšeobecné výzvygarant01.07.201630.06.2020
34 Zvyšovanie kvalifikácie zamestnancov v sektore výroby potravín v oblastiach ochrany zdravia a bezpečnosti pri práci a potravinovej bezpečnostiM. KačániováErasmus+ KA2 Budovanie kapacít v oblasti vyššieho vzdelávaniagarant11.03.2019
35 Zvyšovanie zamestnanosti skupiny NEET prostredníctvom včeláreniaP. ŠedíkErasmus+ KA2 Strategické partnerstváExpert01.02.2020

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam projektů exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.

Legenda:
Aktivní stavy:podanýřešený
Neaktivní stavy:ukončenýzamítnutý