Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
Identifikačné číslo: 1573
Univerzitný e-mail: miroslava.kacaniova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Antioxidant and antimicrobial activity of Silver tree (Abies Spp.)
Kačániová, Miroslava -- Ivanišová, Eva
Antioxidant and antimicrobial activity of Silver tree (Abies Spp.). New York : Nova Science Publishers. (2020),
ABCKapitoly vo vedeckých monografiách vydané v zahraničných vydavateľstvách2020Podrobnosti
2.Influence of abiotic stress factors on the antioxidant properties and polyphenols profile composition of green barley (Hordeum vulgare L.)
Kowalczewski, Przemysław Łukasz -- Radzikowska, Dominika -- Ivanišová, Eva -- Szwengiel, Artur -- Kačániová, Miroslava -- Sawinska, Zuzanna
Influence of abiotic stress factors on the antioxidant properties and polyphenols profile composition of green barley (Hordeum vulgare L.). In International journal of molecular sciences. 21, 2 (2020), s. 2. ISSN 1422-0067.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2020Podrobnosti
3.Physicochemical and sensory evaluation of biscuits enriched with chicory fiber
Ivanišová, Eva -- Drevková, Beáta -- Tokár, Marián -- Terentjeva, Margarita -- Krajčovič, Tomáš -- Kačániová, Miroslava
Physicochemical and sensory evaluation of biscuits enriched with chicory fiber. In Food Science and Technology International. 26, 1 (2020), s. 38--43. ISSN 1082-0132.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2020Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.