Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
Identifikačné číslo: 1573
Univerzitný e-mail: miroslava.kacaniova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra mikrobiológie (FBP)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

ISSA-ISSA, H. -- IVANIŠOVÁ, E. -- NOGUERA-ARTIAGA, L. -- KÁNTOR, A. -- LÓPEZ-LLUCH, D. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- SZUMNY, A. -- CARBONELL BARRACHINA, Á A. Effect of the herbs used in the formulation of a Spanish herb liqueur, Herbero de la Sierra de Mariola, on its chemical and functional compositions and antioxidant and antimicrobial activities. In European Food Research and Technology. 245, (2019), s. 1197--1206. ISSN 1438-2377.

Originálny názov: Effect of the herbs used in the formulation of a Spanish herb liqueur, Herbero de la Sierra de Mariola, on its chemical and functional compositions and antioxidant and antimicrobial activities
Autor: Hanán Issa-Issa (16%)
Ing. Eva Ivanišová, PhD. (12%)
Luis Noguera-Artiaga (12%)
RNDr. Attila Kántor, PhD. (12%)
David López-Lluch (12%)
prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD. (12%)
Antoni Szumny (12%)
Ángel Antonio Carbonell Barrachina (12%)
Pracovisko: Katedra mikrobiológie
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: European Food Research and Technology
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 245
Číslo periodika v rámci zväzku:
Rok vydania: 2019
Od strany: 1197
Do strany: 1206
Počet strán: 10
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: tlačená verzia (print)
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: ADC Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: antioxidanty, antimikrobiálne látky, likéry, hluchavkovité, alkoholické nápoje
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Ing. Eva Ivanišová, PhD.
Posledná zmena: 03. 08. 2019, 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

European Food Research and Technology. Springer-Verlag: ISSN 1438-2377.

Originálny názov: European Food Research and Technology
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie: časopis
ISSN: 1438-2377
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Springer-Verlag
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Rok uplatnenia:
Posledná zmena: 18. 05. 2019, 22:20 (Import dát z knižnice)