Persons at SUA

This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
Identification number: 1573
 
Professor - Department of Fruit Growing, Viticulture and Enology (FZKI)

Contacts
     
Lesson
     
     
Publications
     
     
Supervised theses     

The following list contains all information available to the publication.

KUNOVÁ, S. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- LOPAŠOVSKÝ, Ľ. -- ZELEŇÁKOVÁ, L. Mikrobiologické a fyzikálno-chemické parametre slovenských medov: Microbiological and physico-chemical parameters of Slovak honey.  In Bezpečnosť a kontrola potravín: zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), p. 69--76. URL: https://doi.org/10.15414/2019.9788055219783.

Original name:
Mikrobiologické a fyzikálno-chemické parametre slovenských medov: Microbiological and physico-chemical parameters of Slovak honey
English name: Microbiological and physico-chemical parameters of Slovak honey
Written by (author):
doc. Ing. Simona Kunová, PhD. (25%)
prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD. (25%)
MVDr. Ľubomír Lopašovský, PhD. (25%)
doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD. (25%)
Department:
Department of Microbiology
Department of Food Hygiene and Safety
Kind of publication:
článok v elektronickom zdroji
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publishing: Nitra
Year of release:
2019
URL:
https://doi.org/10.15414/2019.9788055219783
Nature of article:
Volume no. (year):
Periodical number within the volume:
Part number:
Starting page: 69
Up to page: 76
Number of pages:
8
UT code by Web of Science:
Electronic collection: Bezpečnosť a kontrola potravín: zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019
Original language:
Slovak
Publication category:
AFD Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
Key words:
slovak: ďumbier lekársky, mikrobiologická kvalita, škoricová silica, med, potravinárske aditíva, fyzikálno-chemické vlastnosti
Year of submission:
 
Entry made by:
doc. Ing. Simona Kunová, PhD.
Last change:
10/03/2020 22:20 (Data import from library)

Source specification:

GOLIAN, J. -- ČAPLA, J. Bezpečnosť a kontrola potravín: zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. Nitra  : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), ISBN 978-80-552-1978-3. URL: https://doi.org/10.15414/2019.9788055219783.

Original name:
Bezpečnosť a kontrola potravín: zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019
English name:
Written by (author): prof. Ing. Jozef Golian, Dr. (50%)
Ing. Jozef Čapla, PhD. (50%)
Department:
Department of Food Hygiene and Safety
Kind of publication:
electronic documents (text and hypertext documents, databases, presentations)
ISBN:
978-80-552-1978-3
Publisher: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publishing:
Nitra
Year of release:
2019
URL:
https://doi.org/10.15414/2019.9788055219783
Original language:
Slovak
Publication category:
FAI Redakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)
Key words:
slovak: bezpečnosť potravín, bezpečnosť hygienická, bezpečnosť, geneticky modifikované potraviny, potraviny, kontrola, funkčné potraviny
Year of submission:
2019
Year of transmission:
 
Entry made by:
Last change: 10/03/2020 22:20 (Data import from library)