Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
Identifikačné číslo: 1573
Univerzitný e-mail: miroslava.kacaniova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra mikrobiológie (FBP)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

LOPAŠOVSKÝ, Ľ. -- ZELEŇÁKOVÁ, L. -- KUNOVÁ, S. -- KAČÁNIOVÁ, M. Laboratórna analýza koreninovej papriky: Laboratory analysis of spicy pepper.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 217--223. ISBN 978-80-552-1978-3.

Originálny názov: Laboratórna analýza koreninovej papriky: Laboratory analysis of spicy pepper
Anglický názov: Laboratory analysis of spicy pepper
Autor: MVDr. Ľubomír Lopašovský, PhD. (25%)
doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD. (25%)
doc. Ing. Simona Kunová, PhD. (25%)
prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD. (25%)
Pracovisko: Katedra mikrobiológie
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín
Druh publikácie: článok v elektronickom zdroji
Vydavateľ: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania: Nitra
Rok zverejnenia: 2019
URL:
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
Číslo periodika v rámci zväzku:
Číslo časti:
Od strany: 217
Do strany: 223
Počet strán: 7
Kód UT podľa Web of Science:
Elektronický zborník: Bezpečnosť a kontrola potravín
Pôvodný jazyk: slovenčina
Kategória publikácie: AFD Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
Kľúčové slová: slovenčina: koreňová zelenina, spektrometria, stopové prvky, makroelementy, mikrobiologická analýza, paprika koreninová
Rok uplatnenia: 2019
 
Záznam vložil: MVDr. Ľubomír Lopašovský, PhD.
Posledná zmena: 18.05.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

GOLIAN, J. -- ČAPLA, J. Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3.

Originálny názov: Bezpečnosť a kontrola potravín
Anglický názov:
Editor: prof. Ing. Jozef Golian, Dr. (50%)
Ing. Jozef Čapla, PhD. (50%)
Druh publikácie: zborník
ISBN: 978-80-552-1978-3
Vydavateľ: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania: Nitra
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2019
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia: 2019
Posledná zmena: 18.05.2019 22:20 (Import dát z knižnice)