Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
Identifikačné číslo: 1573
Univerzitný e-mail: miroslava.kacaniova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra mikrobiológie (FBP)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

KAČÁNIOVÁ, M. -- KLUZ, C. -- PUCHALSKI, C. -- MELLEN, M. -- VUKOVIC, N. -- HAŠČÍK, P. -- KUNOVÁ, S. Microbiological quality of chicken’s thigh after vacuum packaging and fir essential oil treatment. In Modern Concepts & Developments in Agronomy. 4, 1 (2019), s. 1--7. ISSN 2637-7659.

Originálny názov: Microbiological quality of chicken’s thigh after vacuum packaging and fir essential oil treatment
Autor: prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD. (16%)
C. Kluz (14%)
Czeslaw Puchalski (14%)
Martin Mellen (14%)
Nenad Vukovic (14%)
doc. Ing. Peter Haščík, PhD. (14%)
doc. Ing. Simona Kunová, PhD. (14%)
Pracovisko: Katedra mikrobiológie
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: Modern Concepts & Developments in Agronomy
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 4
Číslo periodika v rámci zväzku: 1
Rok vydania: 2019
Od strany: 1
Do strany: 7
Počet strán: 7
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: elektronická verzia (online)
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: ADE Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: antimikrobiálne látky, slnečnicový olej, kuracie mäso, jedľa biela, silice
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
Posledná zmena: 25.05.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Modern Concepts & Developments in Agronomy. New York: ISSN 2637-7659.

Originálny názov: Modern Concepts & Developments in Agronomy
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie: časopis
ISSN: 2637-7659
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: New York
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Rok uplatnenia:
Posledná zmena: 18.05.2019 22:20 (Import dát z knižnice)