Persons at SUA

This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
Identification number: 1573
University e-mail: miroslava.kacaniova [at] uniag.sk
 
Professor - Department of Fruit Growing, Viticulture and Enology (FZKI)

Contacts
     
Lesson     Projects
     
Publications          Supervised theses     

The following list contains all information available to the publication.

KAČÁNIOVÁ, M. -- AILER, Š. -- GALOVIČOVÁ, L. -- KUNOVÁ, S. -- ROVNÁ, K. K faktorom eliminujúcim riziká možného znehodnocovania mikrobiologickej kvality plodov ovocných rastlín = Some factors which eliminate the risk of possible contamination of microbiological quality of fruits. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, p. 40--44. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).

Original name: K faktorom eliminujúcim riziká možného znehodnocovania mikrobiologickej kvality plodov ovocných rastlín = Some factors which eliminate the risk of possible contamination of microbiological quality of fruits
English name:
Some factors which eliminate the risk of possible contamination of microbiological quality of fruits
Written by (author):
prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD. (20%)
doc. Ing. Štefan Ailer, PhD. (20%)
Lucia Galovičová (20%)
doc. Ing. Simona Kunová, PhD. (20%)
Ing. Katarína Rovná, PhD. (20%)
Department:
Department of Fruit Growing, Viticulture and Enology
Department of Food Hygiene and Safety
Department of Planting Design and Maintenance
Kind of publication: article in a proceedings
Collection:
Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie
Nature of article:
Part number:
Starting page:
40
Up to page:
44
Number of pages:
5
UT code by Web of Science:
Original language:
Slovak
Publication category:
AFD Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
Description in original language:
Description in English:
Key words: slovak: ovocie, mikrobiológia, kazenie potravín, mikrobiologická analýza
Year of submission:
2020
Year of transmission:
 
Entry made by:
Last change:
05/23/2020 22:21 (Data import from library)

Source specification:

SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).

Original name: Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie
English name:
Editor:
Janka Sudzinová (34%)
prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD. (33%)
Ing. Katarína Rovná, PhD. (33%)
Kind of publication:
conference proceedings
ISBN: 978-80-973463-4-8 (brož.)
Publisher:
Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína
Place of publishing:
Trebišov
Issue and volume number:
Year of publication:
2020
Issue number:
Number of pages:
Kind of collection:
Entry:
Original language:
Publication category:
Year of submission:
2020
Last change:
05/23/2020 22:21 (Data import from library)