Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Simona Kunová, PhD.
Identifikačné číslo: 1589
Univerzitný e-mail: simona.kunova [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Na obmedzenie výpisu v tabuľke nižšie vyberte požadované hodnoty a stlačte tlačidlo Obmedziť.

Rok odovzdania: Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Andrea Bagínová
Mikrobiologické a fyzikálno-chemické parametre vybraných mäsových výrobkov
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Barnová
Kontaminácia medu
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Milan Bartovič
Mikrobiologická kvalita vybraných lahôdkárskych výrobkov
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Bdžochová
Aplikácia mikrobiologických metód pri hodnotení účinnosti dezinfekcie v mliekarenskom priemysle
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martina Bdžochová
Využitie chlórových dezinfekčných prípravkov pri výrobe potravín živočíšneho pôvodu
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Simona Benčová
Mikrobiologická kvalita bravčového mäsa počas chladenia a mrazenia
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Simona Benčová
Využitie chemických a fyzikálnych metód dezinfekcie pri výrobe potravín živočíšneho pôvodu
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Veronika Beňovská
Kombinované dezinfekčné prípravky v potravinárstve
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Veronika Beňovská
Metódy čistenia a dezinfekcie pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Miroslava Borská
Biofilmy pri spracovaní mäsových výrobkov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Borská
Hodnotenie mikrobiologickej kvality vybraných mäsových výrobkov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Soňa Briatková
Biofilmy a produkcia potravín živočíšneho pôvodu
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Soňa Briatková
Hodnotenie vybraných mikrobiologických a chemických parametrov slovenských a európskych medov
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Domonkosová
Vplyv hygieny získavania mlieka na jeho kvalitu a bezpečnosť
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Dubeňová
Detekcia leptínového génu v orgánoch a mäse kurčiat
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lenka Dubeňová
Leptín a hovädzie mäso
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Jana Ďuraňová
Mikrobiologická stabilita mäsa rýb po ošetrení rastlinnými silicami
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Ďuraňová
Využitie ultrazvuku na dezinfekciu pri výrobe mäsa
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tomáš Fekete, PhD.
Využitie spektrometrických metód pri hodnotení kvality mäsa
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marcela Fodorová
Kontrola účinnosti sanitácie kuchyne vo vybranom školskom zariadení
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Frisíková
Mikrobiologická stabilita hydinového mäsa počas skladovania po aplikácii cesnaku
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Fugenová
Mikrobiologická kvalita mletého bravčového mäsa počas skladovania po aplikácii cesnaku
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dominika Fugenová
Výskyt kontaminujúcich mikroorganizmov v mäse a ich eliminácia
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Kristína Gavláková
Mikrobiologická bezpečnosť mäsa počas chladenia a mrazenia
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Gabriela Gažová
Mikrobiologické a fyzikálno-chemické parametre slovenských kvetových a medovicových medov
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Gabriela Gažová
Mikrobiologické a chemické parametre kvetových a medovicových medov
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Barbora Guľová
Porovnanie mikrobiologickej kvality konzumných vajec z rôznych systémov chovov
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Barbora Guľová
Riziká spojené s konzumáciou vajec
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Kristína Gulová
Eliminácia mikrobiálnej kontaminácie mäsa hydiny
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Kristína Gulová
Mikrobiologická stabilita jelenieho mäsa ošetreného rastlinnými silicami
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Friderika Győriová
Hygiena pri získavaní a spracovaní mlieka
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Hainová
Hodnotenie vybraných mikrobiologických ukazovateľov v probiotických tyčinkách
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Gabriela Hanková
Hodnotenie kvality surového kravského mlieka z vybraných fariem
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Simona Hanusková
Hodnotenie mikrobiologickej kvality vybraných druhov syrov počas skladovania
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jarmila Hronská
Senzorické hodnotenie kvality mrazeného hrachu
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Miroslav Hruška
Hygiena a získavanie mäsa
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslav Hruška
Kontrola úrovne prevádzkovej hygieny pri získavaní mäsa
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ludmilka Jarošová
Hodnotenie kvality surového mlieka
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Denisa Jurczaková
Hygiena a bezpečnosť pri produkcii potravín živočíšneho pôvodu
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Juríčková
Porovnanie sterovej a odtlačkovej metódy kontroly vykonanej dezinfekcie vo vybranom mäsozávode
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Stanislava Kačmárová
Mikrobiologická kontaminácia pri spracovaní mäsa
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Stanislava Kačmárová
Sledovanie mikrobiálnych zmien v mäsových výrobkoch počas skladovania
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Nikola Kamasová
Hygienická úroveň a mikrobiologická kvalita pokrmov vo vybranej školskej jedálni
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Nikola Kamasová
Mikrobiálna kontaminácia v zariadeniach spoločného stravovania a spôsoby jej eliminácie
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Kolačkovská
Porovnanie mikrobiologickej kvality vybraných mliečnych biovýrobkov s konvenčnými výrobkami
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Simona Kolesárová
Hodnotenie mikrobiologickej stability surového a tepelne ošetreného kravského mlieka počas skladovania
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Simona Kolesárová
Mikrobiologické riziká pri výrobe mlieka
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Veronika Kováčová
Mikrobiologické hodnotenie mliečnych výrobkov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Veronika Kováčová
Riziko tvorby biofilmov pri produkcii mliečnych výrobkov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Kračunová
Porovnanie mikrobiologickej bezpečnosti mrazených rýb zo súkromných zdrojov a z obchodných sietí
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jana Kračunová
Riziká kontaminácie pri prvotnom spracovaní mlieka, metódy ich odstraňovania, čistenia a sanitácie
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Kukučková
Porovnanie účinnosti chlórovej a bezchlórovej dezinfekcie v mäsospracujúcom priemysle
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lenka Kukučková
Sanitácia v jednotlivých odvetviach potravinárstva
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Viktória Lovászová
Mikrobiologická a fyzikálno-chemická kvalita slovenských medov
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Viktória Lovászová
Vplyv úrovne hygieny v procese získavania a produkcie medu na kvalitu a bezpečnosť finálneho produktu
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ľubica Majerová
Fyzikálne metódy dezinfekcie v mäsospracujúcom priemysle
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ľubica Majerová
Mikrobiologická kvalita ovčieho mäsa ošetreného cesnakom a zázvorom
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Malúchová
Hodnotenie účinnosti vybraných dezinfekčných prípravkov na rôznych materiáloch
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Malúchová
Vplyv sanitovaných materiálov na účinnosť dezinfekčných prípravkov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lenka Medová
Biologické nebezpečenstvá v zariadeniach spoločného stravovania
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
61.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Medová
Porovnanie úrovne prevádzkovej hygieny dvoch reštaurácií
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Renáta Mihalíková
Vplyv balenia na mikrobiologickú kvalitu mäsa
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Némethová
Mikrobiologická bezpečnosť konzumných slepačích vajec z konvenčného a organického chovu
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Némethová
Mikrobiologická kvalita mäsa kurčiat ošetreného medom a cesnakom
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Juliána Pavlíková
Eliminácia mikrobiologickej kontaminácie počas získavania a spracovania mäsa
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tatiana Pleváková
Mikrobiologické a fyzikálno-chemické ukazovatele kvetových medov s orechmi
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Porubanová
Porovnanie účinnosti dezinfekcie vybranými chlórovými prípravkami na rôznych povrchoch
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tereza Repiská
Porovnanie mikrobiologickej kvality vybraných lahôdkárskych výrobkov vzhľadom na teplotu skladovania
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Katarína Smiešna
Spôsoby znižovania mikrobiologickej kontaminácie v procese získavania a spracovania mlieka
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Soňa Starinská
Hygiena pri výrobe mäsových výrobkov
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Soňa Starinská
Vplyv rôznych druhov obalov na mikrobiologickú stabilitu mäsových výrobkov počas skladovania
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
72.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Barbora Ščecinová
Metódy dekontaminácie povrchov prichádzajúcich do styku s potravinami
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Barbora Ščecinová
Mikrobiologická kvalita bielych jogurtov po pridaní čerstvého ovocia
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
74.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Oľga Šingliarová
Detekcia leptínového génu v orgánoch a mäse ošípaných
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
75.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Oľga Šingliarová
Leptín a produkcia bravčového mäsa
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
76.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Šoltésová
Aplikácia mikrobiologických metód hodnotenia účinnosti vybraných dezinfekčných prípravkov na rôznych povrchoch
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
77.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Miroslava Šoltésová
Metódy kontroly účinnosti dezinfekcie v potravinárstve
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
78.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Miroslav Tóth
Metóda spektrofotometrie pri hodnotení kvality potravín živočíšneho pôvodu
júl 2011Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Turčanová
Hodnotenie mikrobiologickej kontaminácie vaječnej škrupiny počas skladovania vajec pri rôznych teplotách
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
80.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Katarína Turčanová
Mikrobiálna a chemická kontaminácia konzumných slepačích vajec
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
81.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Kristína Vojteková
Mikrobiologická kvalita medu
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
82.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Miroslava Vrbovská
Biologické riziká pri produkcii mäsových výrobkov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
83.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Vrbovská
Vplyv zrenia teľacieho mäsa na mikrobiologické a fyzikálne ukazovatele
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
84.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Viktória Žitná
Mikrobiologická stabilita surového a tepelne ošetreného mlieka počas skladovania
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
85.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Viktória Žitná
Zdroje mikrobiálnej kontaminácie pri získavaní mlieka
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná