Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Simona Kunová, PhD.
Identifikačné číslo: 1589
Univerzitný e-mail: simona.kunova [at] uniag.sk
 

Kontakty
     
     
     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie
     
Orgány
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
Stav
Typ
Záverečná práca
Podrobnosti
1.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Andrea Bagínová
Mikrobiologické a fyzikálno-chemické parametre vybraných mäsových výrobkov
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
2.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Veronika Barnová
Kontaminácia medu
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Milan Bartovič
Mikrobiologická kvalita vybraných lahôdkárskych výrobkov
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
4.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Martina Bdžochová
Aplikácia mikrobiologických metód pri hodnotení účinnosti dezinfekcie v mliekarenskom priemysle
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
5.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Martina Bdžochová
Využitie chlórových dezinfekčných prípravkov pri výrobe potravín živočíšneho pôvodu
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
6.
Záverečná práca je odovzdaná
BP
Autor: Adriana Bellovičová
Zásady sanitácie pri spracovaní mäsa
máj 2020
Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Simona Benčová
Mikrobiologická kvalita bravčového mäsa počas chladenia a mrazenia
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Simona Benčová
Využitie chemických a fyzikálnych metód dezinfekcie pri výrobe potravín živočíšneho pôvodu
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
9.
Záverečná práca je nekompletná
BPAutor: Bc. Veronika Beňovská
Kombinované dezinfekčné prípravky v potravinárstve
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
10.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Veronika Beňovská
Metódy čistenia a dezinfekcie pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Miroslava Borská
Biofilmy pri spracovaní mäsových výrobkov
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
12.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Miroslava Borská
Hodnotenie mikrobiologickej kvality vybraných mäsových výrobkov
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Soňa Briatková
Biofilmy a produkcia potravín živočíšneho pôvodu
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
14.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Soňa Briatková
Hodnotenie vybraných mikrobiologických a chemických parametrov slovenských a európskych medov
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
15.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Monika Domonkosová
Vplyv hygieny získavania mlieka na jeho kvalitu a bezpečnosť
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
16.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lenka Dubeňová
Detekcia leptínového génu v orgánoch a mäse kurčiat
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Lenka Dubeňová
Leptín a hovädzie mäso
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Ďuraňová
Mikrobiologická stabilita mäsa rýb po ošetrení rastlinnými silicami
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Jana Ďuraňová
Využitie ultrazvuku na dezinfekciu pri výrobe mäsa
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Tomáš Fekete, PhD.
Využitie spektrometrických metód pri hodnotení kvality mäsa
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marcela Fodorová
Kontrola účinnosti sanitácie kuchyne vo vybranom školskom zariadení
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
22.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Frisíková
Mikrobiologická stabilita hydinového mäsa počas skladovania po aplikácii cesnaku
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Dominika Fugenová
Mikrobiologická kvalita mletého bravčového mäsa počas skladovania po aplikácii cesnaku
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Dominika Fugenová
Výskyt kontaminujúcich mikroorganizmov v mäse a ich eliminácia
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Kristína Gavláková
Mikrobiologická bezpečnosť mäsa počas chladenia a mrazenia
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
26.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Gabriela Gažová
Mikrobiologické a fyzikálno-chemické parametre slovenských kvetových a medovicových medov
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Gabriela Gažová
Mikrobiologické a chemické parametre kvetových a medovicových medov
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Kristína Gulová
Eliminácia mikrobiálnej kontaminácie mäsa hydiny
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Gulová
Mikrobiologická stabilita jelenieho mäsa ošetreného rastlinnou silicou Litsea cubeba
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Friderika Győriová
Hygiena pri získavaní a spracovaní mlieka
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
31.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Katarína Hainová
Hodnotenie vybraných mikrobiologických ukazovateľov v probiotických tyčinkách
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Gabriela Hanková
Hodnotenie kvality surového kravského mlieka z vybraných fariem
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Simona Hanusková
Hodnotenie mikrobiologickej kvality vybraných druhov syrov počas skladovania
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
34.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jarmila Hronská
Senzorické hodnotenie kvality mrazeného hrachu
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Miroslav Hruška
Hygiena a získavanie mäsa
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
36.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Miroslav Hruška
Kontrola úrovne prevádzkovej hygieny pri získavaní mäsa
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
37.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ludmilka Jarošová
Hodnotenie kvality surového mlieka
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Denisa Jurczaková
Hygiena a bezpečnosť pri produkcii potravín živočíšneho pôvodu
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Dominika Juríčková
Porovnanie sterovej a odtlačkovej metódy kontroly vykonanej dezinfekcie vo vybranom mäsozávode
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
40.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Stanislava Kačmárová
Mikrobiologická kontaminácia pri spracovaní mäsa
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca je nekompletnáDP
Autor: Bc. Stanislava Kačmárová
Sledovanie mikrobiálnych zmien v mäsových výrobkoch počas skladovania
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Nikola Kamasová
Hygienická úroveň a mikrobiologická kvalita pokrmov vo vybranej školskej jedálni
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
43.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Nikola Kamasová
Mikrobiálna kontaminácia v zariadeniach spoločného stravovania a spôsoby jej eliminácie
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
44.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Kolačkovská
Porovnanie mikrobiologickej kvality vybraných mliečnych biovýrobkov s konvenčnými výrobkami
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
45.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Simona Kolesárová
Hodnotenie mikrobiologickej stability surového a tepelne ošetreného kravského mlieka počas skladovania
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Simona Kolesárová
Mikrobiologické riziká pri výrobe mlieka
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Bc. Veronika Kováčová
Mikrobiologické hodnotenie mliečnych výrobkov
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
48.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Veronika Kováčová
Riziko tvorby biofilmov pri produkcii mliečnych výrobkov
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
49.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Jana Kračunová
Porovnanie mikrobiologickej bezpečnosti mrazených rýb zo súkromných zdrojov a z obchodných sietí
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jana Kračunová
Riziká kontaminácie pri prvotnom spracovaní mlieka, metódy ich odstraňovania, čistenia a sanitácie
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lenka Kukučková
Porovnanie účinnosti chlórovej a bezchlórovej dezinfekcie v mäsospracujúcom priemysle
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
52.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Lenka Kukučková
Sanitácia v jednotlivých odvetviach potravinárstva
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
53.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Viktória Lovászová
Mikrobiologická a fyzikálno-chemická kvalita slovenských medov
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
54.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Viktória Lovászová
Vplyv úrovne hygieny v procese získavania a produkcie medu na kvalitu a bezpečnosť finálneho produktu
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
55.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Ľubica Majerová
Fyzikálne metódy dezinfekcie v mäsospracujúcom priemysle
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
56.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ľubica Majerová
Mikrobiologická kvalita ovčieho mäsa ošetreného cesnakom a zázvorom
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Malúchová
Hodnotenie účinnosti vybraných dezinfekčných prípravkov na rôznych materiáloch
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
58.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Kristína Malúchová
Vplyv sanitovaných materiálov na účinnosť dezinfekčných prípravkov
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
59.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Lenka Medová
Biologické nebezpečenstvá v zariadeniach spoločného stravovania
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
60.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lenka Medová
Porovnanie úrovne prevádzkovej hygieny dvoch reštaurácií
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
61.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Renáta Mihalíková
Vplyv balenia na mikrobiologickú kvalitu mäsa
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
62.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Andrea Némethová
Mikrobiologická bezpečnosť konzumných slepačích vajec z konvenčného a organického chovu
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Andrea Némethová
Mikrobiologická kvalita mäsa kurčiat ošetreného medom a cesnakom
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Juliána Pavlíková
Eliminácia mikrobiologickej kontaminácie počas získavania a spracovania mäsa
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tatiana Pleváková
Mikrobiologické a fyzikálno-chemické ukazovatele kvetových medov s orechmi
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
66.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Porubanová
Porovnanie účinnosti dezinfekcie vybranými chlórovými prípravkami na rôznych povrchoch
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tereza Repiská
Porovnanie mikrobiologickej kvality vybraných lahôdkárskych výrobkov vzhľadom na teplotu skladovania
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
68.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Katarína Smiešna
Spôsoby znižovania mikrobiologickej kontaminácie v procese získavania a spracovania mlieka
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
69.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Soňa Starinská
Hygiena pri výrobe mäsových výrobkov
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
70.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Soňa Starinská
Vplyv rôznych druhov obalov na mikrobiologickú stabilitu mäsových výrobkov počas skladovania
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Barbora Ščecinová
Metódy dekontaminácie povrchov prichádzajúcich do styku s potravinami
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
72.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Barbora Ščecinová
Mikrobiologická kvalita bielych jogurtov po pridaní čerstvého a mrazeného ovocia
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
73.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Oľga Šingliarová
Detekcia leptínového génu v orgánoch a mäse ošípaných
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
74.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Oľga Šingliarová
Leptín a produkcia bravčového mäsa
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
75.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Šoltésová
Aplikácia mikrobiologických metód hodnotenia účinnosti vybraných dezinfekčných prípravkov na rôznych povrchoch
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
76.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Miroslava Šoltésová
Metódy kontroly účinnosti dezinfekcie v potravinárstve
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
77.Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Miroslav Tóth
Metóda spektrofotometrie pri hodnotení kvality potravín živočíšneho pôvodu
júl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
78.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Turčanová
Hodnotenie mikrobiologickej kontaminácie vaječnej škrupiny počas skladovania vajec pri rôznych teplotách
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
79.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Katarína Turčanová
Mikrobiálna a chemická kontaminácia konzumných slepačích vajec
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
80.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Kristína Vojteková
Mikrobiologická a chemická kvalita medu
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
81.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Miroslava Vrbovská
Biologické riziká pri produkcii mäsových výrobkov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
82.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Miroslava Vrbovská
Vplyv zrenia teľacieho mäsa na mikrobiologické a fyzikálne ukazovatele
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
83.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Viktória Žitná
Mikrobiologická stabilita surového a tepelne ošetreného mlieka počas skladovania
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
84.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Viktória Žitná
Zdroje mikrobiálnej kontaminácie pri získavaní mlieka
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BP
Bakalárska práca
DPDiplomová práca
DizP
Dizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigP
Rigorózna práca
TzDizP
Tézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZP
Záverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovaná
Záverečná práca je rozpracovaná