Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Simona Kunová, PhD.
Identifikačné číslo: 1589
Univerzitný e-mail: simona.kunova [at] uniag.sk
 

     
Absolvent
     
     
     
Projekty     
Publikácie
     
     
Vedené práce
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČ
Rok
Podrobnosti
1.
Aronia melanocarpa - využitie plodov, z ich liečivých účinkov a k obsahovým zložkám = Aronia melanocarpa - use of fruits, their healing effects and some content components
Kačániová, Miroslava -- Mezey, Ján -- Galovičová, Lucia -- Kunová, Simona -- Rovná, Katarína
Aronia melanocarpa - využitie plodov, z ich liečivých účinkov a k obsahovým zložkám = Aronia melanocarpa - use of fruits, their healing effects and some content components. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, s. 32--35. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti
2.
Identification of yeasts with Mass Spectrometry during wine production
Kačániová, Miroslava -- Kunová, Simona -- Sabo, Jozef -- Ivanišová, Eva -- Žiarovská, Jana -- Felšöciová, Soňa -- Terentjeva, Margarita
Identification of yeasts with Mass Spectrometry during wine production. In Fermentation. 6, 1 (2020), s. 2--16. ISSN 2311-5637.
ADM
Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
3.Isolation and identificatio of lactic acid bacteria in wine production by MALDI-TOF MS biotyper
Kačániová, Miroslava -- Kunová, Simona -- Sabo, Jozef -- Ivanišová, Eva -- Žiarovská, Jana -- Felšöciová, Soňa -- Fatrcová Šramková, Katarína -- Terentjeva, Margarita
Isolation and identificatio of lactic acid bacteria in wine production by MALDI-TOF MS biotyper. In Acta horticulturae et regiotecturae. 23, 1 (2020), s. 21--24. ISSN 1335-2563.
ADF
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
2020
Podrobnosti
4.
K faktorom eliminujúcim riziká možného znehodnocovania mikrobiologickej kvality plodov ovocných rastlín = Some factors which eliminate the risk of possible contamination of microbiological quality of fruits
Kačániová, Miroslava -- Ailer, Štefan -- Galovičová, Lucia -- Kunová, Simona -- Rovná, Katarína
K faktorom eliminujúcim riziká možného znehodnocovania mikrobiologickej kvality plodov ovocných rastlín = Some factors which eliminate the risk of possible contamination of microbiological quality of fruits. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, s. 40--44. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti
5.K niektorým aspektom výskytu a vplyvu kvasiniek vo vzťahu k produkcii vín = Some aspects of existence and effect of yeasts on wine production
Kačániová, Miroslava -- Jedlička, Jaroslav -- Galovičová, Lucia -- Kunová, Simona -- Rovná, Katarína
K niektorým aspektom výskytu a vplyvu kvasiniek vo vzťahu k produkcii vín = Some aspects of existence and effect of yeasts on wine production. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, s. 12--15. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2020Podrobnosti
6.
Kvalita a trvanlivosť klobás na grilovanie z pohľadu mikrobiológie = Quality and durability of sausages for grilling from the microbiological point of view
Zeleňáková, Lucia -- Lopašovský, Ľubomír -- Kunová, Simona
Kvalita a trvanlivosť klobás na grilovanie z pohľadu mikrobiológie = Quality and durability of sausages for grilling from the microbiological point of view.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 234--241. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2020Podrobnosti
7.
Stanovenie obsahu jedlej soli v domácich klobásach = Determination of edible salt content in home made sausages
Lopašovský, Ľubomír -- Zeleňáková, Lucia -- Kunová, Simona -- Jakabová, Silvia -- Denkerová, Jela
Stanovenie obsahu jedlej soli v domácich klobásach = Determination of edible salt content in home made sausages.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 189--193. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti
8.
The characteristic of sheep cheese ”Bryndza” from different regions of Slovakia based on microbiological quality
Kačániová, Miroslava -- Nagyová, Ľudmila -- Štefániková, Jana -- Felšöciová, Soňa -- Godočiková, Lucia -- Haščík, Peter -- Horská, Elena -- Kunová, Simona
The characteristic of sheep cheese ”Bryndza” from different regions of Slovakia based on microbiological quality. In Potravinárstvo. 14, 1 (2020), s. 69--75. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
9.Využitie odpadov pri spracovaní plodov z ovocných rastlín = The use of biological waste for processing of fruits from fruit plants
Kačániová, Miroslava -- Pintér, Eduard -- Galovičová, Lucia -- Kunová, Simona -- Rovná, Katarína
Využitie odpadov pri spracovaní plodov z ovocných rastlín = The use of biological waste for processing of fruits from fruit plants. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, s. 45--48. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.