Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Simona Kunová, PhD.
Identifikačné číslo: 1589
Univerzitný e-mail: simona.kunova [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

MELLEN, M. -- SUDZINOVÁ, J. -- KUNOVÁ, S. -- KAČÁNIOVÁ, M. Bravčové mäso - vplyv prírodných antimikrobiálnych látok na zachovanie jeho kvality. In Chovateľ. 55, (2019), s. 23--24. ISSN 0862-5573.

Originálny názov: Bravčové mäso - vplyv prírodných antimikrobiálnych látok na zachovanie jeho kvality
Anglický názov:
Autor: Martin Mellen (25%)
Janka Sudzinová (25%)
doc. Ing. Simona Kunová, PhD. (25%)
prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD. (25%)
Pracovisko: Katedra mikrobiológie
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: Chovateľ
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 55
Číslo periodika v rámci zväzku:
Rok vydania: 2019
Od strany: 23
Do strany: 24
Počet strán: 2
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: tlačená verzia (print)
Pôvodný jazyk: slovenčina
Kategória publikácie: BDF Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: bezpečnosť potravín, konzervovanie potravín, kvalita, antimikrobiálne látky, bravčové mäso
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: doc. Ing. Simona Kunová, PhD.
Posledná zmena: 11.05.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Chovateľ. Dunajská Streda: ISSN 0862-5573.

Originálny názov: Chovateľ
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie: časopis
ISSN: 0862-5573
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Dunajská Streda
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Posledná zmena: 06.04.2019 22:20 (Import dát z knižnice)