Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Simona Kunová, PhD.
Identifikačné číslo: 1589
Univerzitný e-mail: simona.kunova [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

KUNOVÁ, S. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- LOPAŠOVSKÝ, Ľ. -- ZELEŇÁKOVÁ, L. Mikrobiologické a fyzikálno-chemické parametre slovenských medov: Microbiological and physico-chemical parameters of Slovak honey.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 69--76. ISBN 978-80-552-1978-3.

Originálny názov: Mikrobiologické a fyzikálno-chemické parametre slovenských medov: Microbiological and physico-chemical parameters of Slovak honey
Anglický názov: Microbiological and physico-chemical parameters of Slovak honey
Autor: doc. Ing. Simona Kunová, PhD. (25%)
prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD. (25%)
MVDr. Ľubomír Lopašovský, PhD. (25%)
doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD. (25%)
Pracovisko: Katedra mikrobiológie
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín
Druh publikácie: článok v elektronickom zdroji
Vydavateľ: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania: Nitra
Rok zverejnenia: 2019
URL:
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
Číslo periodika v rámci zväzku:
Číslo časti:
Od strany: 69
Do strany: 76
Počet strán: 8
Kód UT podľa Web of Science:
Elektronický zborník: Bezpečnosť a kontrola potravín
Pôvodný jazyk: slovenčina
Kategória publikácie: AFD Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
Kľúčové slová: slovenčina: ďumbier lekársky, mikrobiologická kvalita, škoricová silica, med, potravinárske aditíva, fyzikálno-chemické vlastnosti
Rok uplatnenia: 2019
 
Záznam vložil: doc. Ing. Simona Kunová, PhD.
Posledná zmena: 24.08.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

GOLIAN, J. -- ČAPLA, J. Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3.

Originálny názov: Bezpečnosť a kontrola potravín
Anglický názov:
Editor: prof. Ing. Jozef Golian, Dr. (50%)
Ing. Jozef Čapla, PhD. (50%)
Druh publikácie: zborník
ISBN: 978-80-552-1978-3
Vydavateľ: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania: Nitra
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2019
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia: 2019
Posledná zmena: 24.08.2019 22:20 (Import dát z knižnice)