Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Vladimír Vietoris, PhD.
Identifikačné číslo: 1605
Univerzitný e-mail: vladimir.vietoris [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Altofová
Porovnanie zmyslovej kvality vybraných produktov v rámci trhu EÚ pomocou rôznych techník senzorickej analýzy.
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Bálintová
Problematika "Biopotravín"
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Petra Barborová
Hodnotenie, požiadavky a spôsoby testovania hodnotiaceho panela v senzorickej analýze.
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Eva Barimovová
POROVNANIE ANTIOXIDAČNEJ AKTIVITY SUŠENÝCH A ČERSTVÝCH BYLÍN A KORENÍN
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Terézia Bazalová
Porovnanie zmyslovej kvality vybraných instantných káv jedného výrobcu z rôznych trhov pomocou senzorickej analýzy a prístrojov umelej percepcie
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Andrea Bédiová
PROBLEMATIKA FAST FOOD PREVÁDZOK A POROVNANIE KVALITY ICH SLUŽIEB VO VYBRANÝCH ŠTÁTOCH.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Benešová
Charakteristika a autentifikácia oštiepkov.
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Benešová
Chemická, nutričná a organoleptická charakteristika vybraného brazílskeho ovocia
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Benkovičová
Certifikácia hodnotiteľov v senzorickej analýze.
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Benkovičová
Hodnotenie vybraného typu potravín pomocou senzorickej analýzy a metód spotrebitelskej neurovedy.
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ľubomír Bennár
Chemická, fyzikálna a senzorická analýza aktivity rozdielnych druhov kvasiniek na identický substrát (Rizling vlašský) pri výrobe vína.
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Viktória Bereková
Časovo-intenzitné profily (TI/TDS ) vybraného exotického ovocia.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Viktória Bereková
PROBLEMATIKA OKRAJOVÝCH EXOTICKÝCH OVOCNÝCH DRUHOV.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Bobák
Texturálne atribúty vybraných nečokoládových cukroviniek.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Klaudia Britková
Organoleptická kvalita vín
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Rebeka Buociková
Zmyslové hodnotenie potravín ako nástroj kontroly kvality potravín.
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Branislav Dendiš
Porovnanie fyzikálnych a organoleptických znakov maceračných násad vo vybranom médiu v priebehu skladovania.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Branislav Dendiš
Spotrebiteľské testy v zmyslovom hodnotení potravín
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Drdolová, PhD.
Komparatívna štúdia porovnania chemických, fyzikálnych a organoleptických znakov v závislosti od spôsobu pestovania bio cesnakov.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Ďuricová
Komparácia hodnotenia výsledkov bielych vín s využitím senzorického panela a elektronického jazyka
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jana Ďuricová
Marginálne metódy zmyslového hodnotenia potravín.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Erniholdová
Problematika spracovania kozieho mlieka.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Gáborová
Zmena farby a antioxidačnej aktivity vybraného ovocného čaju za rôznych podmienok skladovania.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Paulína Gerbelová
Porovnanie vybraných produktov v štátoch EÚ pomocou senzorickej analýzy.
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Adriána Gičová
Problematika zmyslového hodnotenia vína.
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Petra Grunzová
Hodnotenie vybraných obnôžkových peľov pomocou metód senzorickej a inštrumentálnej analýzy.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Petra Grunzová
Nutričná, fyzikálno-chemická a technologická charakteristika obnôžkového peľu
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michaela Gulánová
Hodnotenie vybraného typu potravín pomocou senzorickej analýzy a metód spotrebitelskej neurovedy.
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Samuel Habala
Nealkoholické nápoje na báze sirupov - technologické, nutričné a organoleptické charakteristiky.
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Hlavová
Porovnanie textúry vybraných komerčných a bio jabĺk vplyvom skladovania pomocou inštrumentálnych postupov.
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Petronela Chachaľáková
Senzorická analýza ako nástroj na hodnotenie kvality potravín.
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Petronela Chachaľáková
Senzorická analýza ako nástroj na hodnotenie kvality potravín.
jún 2019Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Alica Jančoková
Porovnanie chemicko-fyzikálneho profilu fermentovaného hroznového muštu vplyvom kvasnej kultúry.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alica Jančoková
Porovnanie kvality vybraných produktov na trhu pomocou deskriptívnej senzorickej analýzy (profilov) a turnajových dizajnov.
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Barbora Janotíková
Problematika krajových špecialít Slovenskej Republiky a zmyslové hodnotenie vybranej ZTŠ pomocou rozdielnych laických panelov
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Valéria Jurkovská
Hodnotenie vybraného typu potravín pomocou senzorickej analýzy a metód spotrebiteľskej neurovedy (GSR).
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Iveta Kabashi
Vplyv antioxidantov na organoleptické vlastnosti zeleného čaju
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Iveta Kamasová
Problematika znižovania kvality organoleptických vlastností ovocia a zeleniny počas skladovania
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Patrícia Karkušová
Analýza tukovej chuti.
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Patrícia Karkušová
Chuť
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Eva Kiabová
Problematika alternatívnych sladidiel.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Kmeťová
Preferencie minerálnych vôd merané pomocou laboratórnej, spotrebiteľskej a inštrumentálnej senzorickej analýzy
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Kmeťová
Problematika spracovania Viniča hroznorodého (Vitis vinifera L.)
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zlatica Kočišová
Technologická, nutričná a organoleptická kvalita menej známych druhov ovocia (Acaí).
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Silvia Kohútová
Sacharóza a jej alternatívne náhrady - hodnotenie ich úloh vo výžive ľudí.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Anna Kozmonová
Analýza sladkej chuti prírodných a umelých sladidiel pomocou techniky merania intenzity v čase.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Martin Králik
Zmena organoleptických, fyzikálnych a chemických ukazovateľov vybraných druhov čaju v priebehu skladovania.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Vesna Kraljik
Porovnanie senzorickej stability pekárskych výrobkov pri rôznych spôsoboch skladovania v priebehu času.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Helena Krescanková
Komparatívna štúdia vybraných olivových olejov pomocou senzorického hodnotenia a inštrumentálnej analýzy
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Krištanová
Nutričná, chemická a organoleptická kvalita menej známych ovocných druhov.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Krištanová
Vývoj produktu s pridanou hodnotou.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kamila Križanová
Komparatívna štúdia rozdielnosti odrodových káv meraných rôznymi analytickými technikami.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Miroslava Kubalová
Spotrebiteľské testy v senzorickej analýze
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Kubalová
Zmena farby a antioxidačnej aktivity vybraného bylinného čaju za rôznych podmienok skladovania.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Irena Kubányiová
Problematika minimálne udržateľných potravín
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Irena Kubányiová
Využitie rôznych senzorických metód pri zmyslovom hodnotení piva.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Bronislava Kuklišová
Sledovanie závislosti organoleptických vlastností a antioxidačnej aktivity zeleného čaju vplyvom skladovania.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Bronislava Kuklišová
Vplyv balenia a dĺžky skladovania na antioxidačnú aktivitu a organoleptické vlastnosti čajov.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Vladimír Kukliš
Trendy v gastronómii.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Kuzmová
Analýza percepcie kyslej chute v závislosti od aplikácie mirakulínového extraktu na vybranú skupinu probandov a potenciálneho využitia pri výrobe produktu pre cieľovú skupinu.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
61.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ľudmila Lipovská
Cereálne produkty vo výžive ľudí
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Patrícia Macková
Konsenzuálny prístup vyhodnotenia dát a porovnanie k bodovým systémom na vybraných symetrických modeloch v senzorickej analýze.
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Matúš Mančuška
Senzorická kvalita a antioxidačná aktivita v menej známych druhoch ovocia.
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Soňa Martináková
Problematika zmyslového hodnotenia tradičných jedál mikroregiónov Hont a Podpoľanie
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca je rozpracovanáDizPAutor: Ing. Patrícia Martišová
Porovnanie senzorických diskriminačných techník založených na "skimming" a "COD" stratégiách na vybraných produktoch.
september 2021Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Matejovičová
Afektívne testy v zmyslovom hodnotení potravín.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Matuščinová
Technologická, biologická a organoleptická kvalita vína
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Matuščinová
Využitie rôznych senzorických metód pri zmyslovom hodnotení vína.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Mizeráková
Komparatívne porovnanie vybraných potravinových neofóbií ku kvalifikácii probandov podľa FNS.
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Nováčiková
Problematika technologických, senzorických a nutričných požiadaviek na zmrzlinu.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Katarína Okasová
Detekcia falšovania vybraných druhov pív.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
72.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Pavčeková
Vzťah medzi nutričnou a organoleptickou kvalitou konvenčnej zeleniny a microgreens.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Pažmová
Komplex látok vo víne.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
74.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Pažmová
Porovnávacia štúdia vybraných mäsových výrobkov pomocou senzorickej analýzy a inštrumentálnych techník
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
75.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Tatiana Pečarková
Psychometrika ako nástroj zmyslového hodnotenia potravín.
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
76.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Petróová
SENZORICKÁ ANALÝZA VYBRANÝCH PRODUKTOV Z OBNÔŽKOVÉHO PEĽU.
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
77.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Zuzana Prieložná
Analýza faktorov vplývajúcich na efektivitu sušenia mouldingových produktov.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
78.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Erika Prochádzková
Kvalita vína.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Erika Prochádzková
Porovnanie výkonu panela vybraných hodnotiteľov (deti predškolského veku) pre potreby senzorickej analýzy.
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
80.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Anita Pšenáková
Problematika fermentovaných a nefermentovaných druhov čajov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
81.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Romana Repiská
Externé a interné faktory pri senzorickom hodnotení.
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
82.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Nikola Rončáková
Komparatívna štúdia a kauzálne vzťahy hodnotenia potravín vo vzťahu k aromachológii.
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
83.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Eva Ruttkay
Komparatívna štúdia senzorických prístupov a Neuromarketingu na vybraných potravinách.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
84.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Eva Ruttkay
Koncept vývoja nealkoholických nápojov na báze bylinných extraktov.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
85.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Sasák
Vplyv skladovania na antioxidačnú aktivitu a organoleptické ukazovatele v zrnkovej káve.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
86.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Sekanová
Konsenzuálny prístup vyhodnotenia dát a porovnanie k bodovým systémom na vybraných asymetrických modeloch v senzorickej analýze.
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
87.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Sabína Schwarzová
Komparácia efektivity vybraných testov rozdielovej metódy pre potreby detekcie falšovania rôznych typov instantných nápojov.
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
88.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Sabína Schwarzová
Spotrebiteľská senzorická analýza a sociofaktory preferencie potravín.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
89.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Strapcová
Senzorická analýza vybraných kozmetických výrobkov
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
90.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kitti Szalmová
Porovnanie tradičných destilátov z Brazílie v závislosti od macerácie v rôznych druhoch drevených sudov.
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
91.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Simona Šafranková
TI/TDS profily kávových nápojov s rôznym spôsobom prípravy.
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
92.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Denisa Štuberová
Inštrumentálne metódy v senzorickej analýze
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
93.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Tóthová
PROBLEMATIKA ANTIOXIDANTOV A POLYFENOLOV FERMENTOVANÝCH ČAJOV.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
94.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Treťjaková
Problematika histórie, technológie prípravy pokrmov a nutričného hľadiska vo Fast-Food prevádzkach.
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
95.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Zuzana Troppová
Porovnanie zmyslovej kvality vybraných produktov v rámci trhu EÚ pomocou rôznych techník senzorickej analýzy.
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
96.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Zuzana Troppová
Porovnávacia štúdia hodnotenia produktov na základe využitia bodových systémov a párových porovnaní (RRTD).
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
97.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Alexandra Trstenská
Problematika krajových špecialít Českej Republiky a zmyslové hodnotenie vybranej ZTŠ pomocou rozdielnych laických panelov
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
98.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tatiana Turňová
Technologická, nutričná a organoleptická kvalita menej známych druhov ovocia (Avokádo, Pomelo)
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
99.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Gabriela Vavrovičová
Vplyv fyzikálno-chemických vlastností surovín na väznosť CO2 pri výrobe nealkoholických nápojov a ich vzťah k organoleptických vlastnostiam
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
100.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martina Verešová
Problematika minimálne udržateľných potravín
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
101.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Nikola Vietorisová
Porovnávacia štúdia organoleptických atribútov vybranej potraviny pomocou senzorických techník a nástrojov umelej percepcie.
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
102.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Nikola Vietorisová
Senzorická analýza hydroponicky pestovaných plodín.
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
103.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Kristína Virágová
Antioxidačná aktivita a nutričná kvalita bielych čajov.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
104.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Barbora Vitáriušová
Porovnanie organoleptickej kvality vybraných syrov v priebehu skladovania pomocou metódy TDS.
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
105.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Barbora Vitáriušová
Problematika zmyslového hodnotenia čokolády.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
106.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Barbora Vitáriušová
Problematika zmyslového hodnotenia čokolády.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
107.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Tatiana Vrzalová
Problematika zmyslového hodnotenia rýb.
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
108.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Alexandra Zelovičová
Zmyslové profily kávových nápojov s rôznym spôsobom prípravy.
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
109.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Erika Zemková
Aplikácia inštrumentálnych postupov senzorickej analýzy na hodnotenie nečokoládových cukroviniek.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
110.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Erika Zemková
Technologická a organoleptická charakteristika surovín na výrobu nečokoládových cukroviniek
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
111.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lívia Žovincová
Problematika skladovania, technologickej, nutričnej a organoleptickej kvality chleba.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná