Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Vladimír Vietoris, PhD.
Identifikačné číslo: 1605
Univerzitný e-mail: vladimir.vietoris [at] uniag.sk
 

Kontakty
     
Absolvent
     
Výučba          
     Publikácie
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
Stav
Záverečná prácaDokedy
Podrobnosti
1.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Altofová
Porovnanie zmyslovej kvality vybraných produktov v rámci trhu EÚ pomocou rôznych techník senzorickej analýzy.
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
2.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Zuzana Bálintová
Problematika "Biopotravín"
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Petra Barborová
Hodnotenie, požiadavky a spôsoby testovania hodnotiaceho panela v senzorickej analýze.
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
4.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Eva Barimovová
POROVNANIE ANTIOXIDAČNEJ AKTIVITY SUŠENÝCH A ČERSTVÝCH BYLÍN A KORENÍN
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Terézia Bazalová
Porovnanie zmyslovej kvality vybraných instantných káv jedného výrobcu z rôznych trhov pomocou senzorickej analýzy a prístrojov umelej percepcie
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
6.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Andrea Bédiová
PROBLEMATIKA FAST FOOD PREVÁDZOK A POROVNANIE KVALITY ICH SLUŽIEB VO VYBRANÝCH ŠTÁTOCH.
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Lucia Benešová
Charakteristika a autentifikácia oštiepkov.
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Lucia Benešová
Chemická, nutričná a organoleptická charakteristika vybraného brazílskeho ovocia
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
9.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Zuzana Benkovičová
Certifikácia hodnotiteľov v senzorickej analýze.
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
10.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zuzana Benkovičová
Hodnotenie vybraného typu potravín pomocou senzorickej analýzy a metód spotrebitelskej neurovedy.
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
11.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ľubomír Bennár
Chemická, fyzikálna a senzorická analýza aktivity rozdielnych druhov kvasiniek na identický substrát (Rizling vlašský) pri výrobe vína.
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
12.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Viktória Bereková
Časovo-intenzitné profily (TI/TDS ) vybraného exotického ovocia.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Viktória Bereková
PROBLEMATIKA OKRAJOVÝCH EXOTICKÝCH OVOCNÝCH DRUHOV.
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
14.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Zuzana Bobák
Texturálne atribúty vybraných nečokoládových cukroviniek.
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
15.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Klaudia Britková
Organoleptická kvalita vín
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Rebeka Buociková
Zmyslové hodnotenie potravín ako nástroj kontroly kvality potravín.
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Branislav Dendiš
Porovnanie fyzikálnych a organoleptických znakov maceračných násad vo vybranom médiu v priebehu skladovania.
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Branislav Dendiš
Spotrebiteľské testy v zmyslovom hodnotení potravín
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zuzana Drdolová, PhD.
Komparatívna štúdia porovnania chemických, fyzikálnych a organoleptických znakov v závislosti od spôsobu pestovania bio cesnakov.
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Jana Ďuricová
Komparácia hodnotenia výsledkov bielych vín s využitím senzorického panela a elektronického jazyka
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
21.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Jana Ďuricová
Marginálne metódy zmyslového hodnotenia potravín.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Lucia Erniholdová
Problematika spracovania kozieho mlieka.
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martina Gáborová
Zmena farby a antioxidačnej aktivity vybraného ovocného čaju za rôznych podmienok skladovania.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
24.
Záverečná práca je odovzdaná
BP
Autor: Anna Gašparovski
Metódy využívané v zmyslovom hodnotení.
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
25.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Paulína Gerbelová
Porovnanie vybraných produktov v štátoch EÚ pomocou senzorickej analýzy.
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
26.
Záverečná práca je rozpracovaná
BP
Autor: Adriána Gičová
Problematika zmyslového hodnotenia vína.
máj 2020
Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca je nekompletná
BPAutor: Adriána Gičová
Problematika zmyslového hodnotenia vína.
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Petra Grunzová
Hodnotenie vybraných obnôžkových peľov pomocou metód senzorickej a inštrumentálnej analýzy.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Petra Grunzová
Nutričná, fyzikálno-chemická a technologická charakteristika obnôžkového peľu
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
30.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Michaela Gulánová
Hodnotenie vybraného typu potravín pomocou senzorickej analýzy a metód spotrebitelskej neurovedy.
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Samuel Habala
Nealkoholické nápoje na báze sirupov - technologické, nutričné a organoleptické charakteristiky.
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Zuzana Hlavová
Porovnanie textúry vybraných komerčných a bio jabĺk vplyvom skladovania pomocou inštrumentálnych postupov.
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
33.
Záverečná práca je odovzdanáBP
Autor: Dominika Horváthová
Zmyslové hodnotenie microgreens.
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Petronela Chachaľáková
Senzorická analýza ako nástroj na hodnotenie kvality potravín.
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Petronela Chachaľáková
Senzorická analýza ako nástroj na hodnotenie kvality potravín.
jún 2019
Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Alica Jančoková
Porovnanie chemicko-fyzikálneho profilu fermentovaného hroznového muštu vplyvom kvasnej kultúry.
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Alica Jančoková
Porovnanie kvality vybraných produktov na trhu pomocou deskriptívnej senzorickej analýzy (profilov) a turnajových dizajnov.
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca je rozpracovaná
BP
Autor: Silvia Jančovičová
Senzorické profily vrchne kvasených pív.
apríl 2021
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Barbora Janotíková
Problematika krajových špecialít Slovenskej Republiky a zmyslové hodnotenie vybranej ZTŠ pomocou rozdielnych laických panelov
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
40.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Valéria Jurkovská
Hodnotenie vybraného typu potravín pomocou senzorickej analýzy a metód spotrebiteľskej neurovedy (GSR).
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Iveta Kabashi
Vplyv antioxidantov na organoleptické vlastnosti zeleného čaju
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Iveta Kamasová
Problematika znižovania kvality organoleptických vlastností ovocia a zeleniny počas skladovania
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
43.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Patrícia Karkušová
Analýza tukovej chuti.
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
44.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPapríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
45.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Eva Kiabová
Problematika alternatívnych sladidiel.
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca je odovzdaná
BP
Autor: Monika Kiacová
Senzorické profily vybraných tradičných potravín zo štátov EÚ.
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
47.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Andrea Kmeťová
Preferencie minerálnych vôd merané pomocou laboratórnej, spotrebiteľskej a inštrumentálnej senzorickej analýzy
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
48.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Kmeťová
Problematika spracovania Viniča hroznorodého (Vitis vinifera L.)
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zlatica Kočišová
Technologická, nutričná a organoleptická kvalita menej známych druhov ovocia (Acaí).
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
50.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Silvia Kohútová
Sacharóza a jej alternatívne náhrady - hodnotenie ich úloh vo výžive ľudí.
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Anna Kozmonová
Analýza sladkej chuti prírodných a umelých sladidiel pomocou techniky merania intenzity v čase.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Martin Králik
Zmena organoleptických, fyzikálnych a chemických ukazovateľov vybraných druhov čaju v priebehu skladovania.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
53.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Vesna Kraljik
Porovnanie senzorickej stability pekárskych výrobkov pri rôznych spôsoboch skladovania v priebehu času.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
54.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Helena Krescanková
Komparatívna štúdia vybraných olivových olejov pomocou senzorického hodnotenia a inštrumentálnej analýzy
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
55.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Kristína Krištanová
Nutričná, chemická a organoleptická kvalita menej známych ovocných druhov.
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Krištanová
Vývoj produktu s pridanou hodnotou.
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
57.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Kamila Križanová
Komparatívna štúdia rozdielnosti odrodových káv meraných rôznymi analytickými technikami.
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Miroslava Kubalová
Spotrebiteľské testy v senzorickej analýze
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Miroslava Kubalová
Zmena farby a antioxidačnej aktivity vybraného bylinného čaju za rôznych podmienok skladovania.
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
60.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Irena Kubányiová
Problematika minimálne udržateľných potravín
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
61.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Irena Kubányiová
Využitie rôznych senzorických metód pri zmyslovom hodnotení piva.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
62.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Bronislava Kuklišová
Sledovanie závislosti organoleptických vlastností a antioxidačnej aktivity zeleného čaju vplyvom skladovania.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
63.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Bronislava Kuklišová
Vplyv balenia a dĺžky skladovania na antioxidačnú aktivitu a organoleptické vlastnosti čajov.
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Vladimír Kukliš
Trendy v gastronómii.
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
65.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Katarína Kuzmová
Analýza percepcie kyslej chute v závislosti od aplikácie mirakulínového extraktu na vybranú skupinu probandov a potenciálneho využitia pri výrobe produktu pre cieľovú skupinu.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
66.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Ľudmila Lipovská
Cereálne produkty vo výžive ľudí
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
67.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Patrícia Macková
Konsenzuálny prístup vyhodnotenia dát a porovnanie k bodovým systémom na vybraných symetrických modeloch v senzorickej analýze.
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Matúš Mančuška
Senzorická kvalita a antioxidačná aktivita v menej známych druhoch ovocia.
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
69.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Soňa Martináková
Problematika zmyslového hodnotenia tradičných jedál mikroregiónov Hont a Podpoľanie
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
70.
Záverečná práca je rozpracovanáDizPAutor: Ing. Patrícia Martišová
Porovnanie senzorických diskriminačných techník založených na "skimming" a "COD" stratégiách na vybraných produktoch.
september 2021
Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Kristína Matejovičová
Afektívne testy v zmyslovom hodnotení potravín.
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
72.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Andrea Matuščinová
Technologická, biologická a organoleptická kvalita vína
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
73.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Andrea Matuščinová
Využitie rôznych senzorických metód pri zmyslovom hodnotení vína.
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
74.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zuzana Mizeráková
Komparatívne porovnanie vybraných potravinových neofóbií ku kvalifikácii probandov podľa FNS.
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
75.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Monika Nováčiková
Problematika technologických, senzorických a nutričných požiadaviek na zmrzlinu.
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
76.
Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Katarína Okasová
Detekcia falšovania vybraných druhov pív.
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
77.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Pavčeková
Vzťah medzi nutričnou a organoleptickou kvalitou konvenčnej zeleniny a microgreens.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
78.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Pažmová
Komplex látok vo víne.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
79.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Pažmová
Porovnávacia štúdia vybraných mäsových výrobkov pomocou senzorickej analýzy a inštrumentálnych techník
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
80.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Tatiana Pečarková
Psychometrika ako nástroj zmyslového hodnotenia potravín.
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
81.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Veronika Petróová
SENZORICKÁ ANALÝZA VYBRANÝCH PRODUKTOV Z OBNÔŽKOVÉHO PEĽU.
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
82.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Zuzana Prieložná
Analýza faktorov vplývajúcich na efektivitu sušenia mouldingových produktov.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
83.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Erika Prochádzková
Kvalita vína.
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
84.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Erika Prochádzková
Porovnanie výkonu panela vybraných hodnotiteľov (deti predškolského veku) pre potreby senzorickej analýzy.
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
85.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Anita Pšenáková
Problematika fermentovaných a nefermentovaných druhov čajov
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
86.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Bc. Nikola Rončáková
Prehľad senzorického skúšania vo vybranom certifikačnom orgáne podľa ISO/IEC 17024:2012
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
87.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Eva Ruttkay
Komparatívna štúdia senzorických prístupov a Neuromarketingu na vybraných potravinách.
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
88.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Eva Ruttkay
Koncept vývoja nealkoholických nápojov na báze bylinných extraktov.
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
89.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Zuzana Sasák
Vplyv skladovania na antioxidačnú aktivitu a organoleptické ukazovatele v zrnkovej káve.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
90.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Sekanová
Konsenzuálny prístup vyhodnotenia dát a porovnanie k bodovým systémom na vybraných asymetrických modeloch v senzorickej analýze.
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
91.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Sabína Schwarzová
Komparácia efektivity vybraných testov rozdielovej metódy pre potreby detekcie falšovania rôznych typov instantných nápojov.
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
92.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Sabína Schwarzová
Spotrebiteľská senzorická analýza a sociofaktory preferencie potravín.
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
93.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Strapcová
Senzorická analýza vybraných kozmetických výrobkov
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
94.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kitti Szalmová
Porovnanie tradičných destilátov z Brazílie v závislosti od macerácie v rôznych druhoch drevených sudov.
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
95.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Bc. Simona Šafranková
TDS profily kávových nápojov s rôznym spôsobom prípravy
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
96.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Denisa Štuberová
Inštrumentálne metódy v senzorickej analýze
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
97.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Kristína Tóthová
PROBLEMATIKA ANTIOXIDANTOV A POLYFENOLOV FERMENTOVANÝCH ČAJOV.
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
98.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Treťjaková
Problematika histórie, technológie prípravy pokrmov a nutričného hľadiska vo Fast-Food prevádzkach.
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
99.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Bc. Zuzana Troppová
Porovnanie zmyslovej kvality vybraných produktov v rámci trhu EÚ pomocou rôznych techník senzorickej analýzy.
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
100.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Zuzana Troppová
Porovnávacia štúdia hodnotenia produktov na základe využitia bodových systémov a párových porovnaní (RRTD).
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
101.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Alexandra Trstenská
Problematika krajových špecialít Českej Republiky a zmyslové hodnotenie vybranej ZTŠ pomocou rozdielnych laických panelov
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
102.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tatiana Turňová
Technologická, nutričná a organoleptická kvalita menej známych druhov ovocia (Avokádo, Pomelo)
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
103.Záverečná práca je odovzdanáBP
Autor: Petronela Vargová
Zmyslové hodnotenie a senzorické profily jedlých kvetov.
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
104.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Gabriela Vavrovičová
Vplyv fyzikálno-chemických vlastností surovín na väznosť CO2 pri výrobe nealkoholických nápojov a ich vzťah k organoleptických vlastnostiam
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
105.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Martina Verešová
Problematika minimálne udržateľných potravín
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
106.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Nikola Vietorisová
Porovnávacia štúdia organoleptických atribútov vybranej potraviny pomocou senzorických techník a nástrojov umelej percepcie.
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
107.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Bc. Nikola Vietorisová
Senzorická analýza hydroponicky pestovaných plodín.
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
108.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Kristína Virágová
Antioxidačná aktivita a nutričná kvalita bielych čajov.
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
109.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Barbora Vitáriušová
Porovnanie organoleptickej kvality vybraných syrov v priebehu skladovania pomocou metódy TDS.
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
110.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Bc. Barbora Vitáriušová
Porovnanie organoleptickej kvality vybraných syrov v priebehu skladovania pomocou metódy TDS.
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
111.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Bc. Barbora Vitáriušová
Problematika zmyslového hodnotenia čokolády.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
112.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Barbora Vitáriušová
Problematika zmyslového hodnotenia čokolády.
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
113.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Tatiana Vrzalová
Problematika zmyslového hodnotenia rýb.
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
114.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Bc. Alexandra Zelovičová
Zmyslové profily kávových nápojov s rôznym spôsobom prípravy
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
115.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Erika Zemková
Aplikácia inštrumentálnych postupov senzorickej analýzy na hodnotenie nečokoládových cukroviniek.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
116.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Erika Zemková
Technologická a organoleptická charakteristika surovín na výrobu nečokoládových cukroviniek
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
117.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lívia Žovincová
Problematika skladovania, technologickej, nutričnej a organoleptickej kvality chleba.
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BP
Bakalárska práca
DP
Diplomová práca
DizP
Dizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigP
Rigorózna práca
TzDizP
Tézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná