Persons at SUA

This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

doc. Ing. Vladimír Vietoris, PhD.
Identification number: 1605
University e-mail: vladimir.vietoris [at] uniag.sk
 
associate professor CSc./PhD. - Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)

Contacts     Graduate     Lesson     Final thesis     
Projects     Publications     Supervised theses     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.PublicationsCode KPČDescription KPČYearDetails
1.Application of electronic nose for determination of Slovak cheese authentication based on aroma profile
Štefániková, Jana -- Nagyová, Veronika -- Hynšt, Matej -- Vietoris, Vladimír -- Martišová, Patrícia -- Nagyová, Ľudmila
Application of electronic nose for determination of Slovak cheese authentication based on aroma profile. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 13, 1 (2019), p. 262--267. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Details
2.Comparison of effects of capsaicines in different form on viability of human ovarian cells in vitro
Baldovská, Simona -- Kulig, Dominika -- Maruniaková, Nora -- Vietoris, Vladimír -- Kolesárová, Adriana
Comparison of effects of capsaicines in different form on viability of human ovarian cells in vitro. In Risk factors of food chain. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, p. 10. ISBN 978-80-552-2033-8 (brož.).
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2019Details
3.Comparison of selected food neophobia
Martišová, Patrícia -- Vietoris, Vladimír -- Mizeráková, Zuzana -- Benešová, Lucia -- Drdolová, Zuzana
Porovnanie vybraných potravinových neofóbií: Comparison of selected food neophobia.  In Hygiena alimentorum XL. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. (2019), p. 450--457. ISBN 978-80-8077-620-6.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Details
4.Ecotoxicological studies of Akmola region lakes
Akbayeva, Lyailya -- Tulegenov, Erdaulet -- Omarbayeva, Ainur -- Kobetaeva, Nazira -- Nurgalieva, Zina -- Nurkeyev, Yerlan -- Martišová, Patrícia -- Vietoris, Vladimír -- Zhanabayev, Assylbek
Ecotoxicological studies of Akmola region lakes. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 13, 1 (2019), p. 25--31. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Details
5.Možnosti využitia elektronického panela na hodnotenie kvality potravín
Hynšt, Matej -- Štefániková, Jana -- Vietoris, Vladimír
Možnosti využitia elektronického panela na hodnotenie kvality potravín.  In Recenzovaný zborník vedeckých prác Výskumného centra AgroBioTech 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), p. 76--81. ISBN 978-80-552-2053-6. URL: http://www.agrobiotech.sk/wp-content/uploads/2019/09/Zbornik-VC-ABT-2019_evid.-Vydav-SPU.2.pdf.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2019Details
6.Use of electronic panel for the control of smoked steamed cheese from Slovakia
Hynšt, Matej -- Štefániková, Jana -- Martišová, Patrícia -- Vietoris, Vladimír -- Nagyová, Ľudmila
Využitie elektronického panelu pri hodnotení údených parených syrov zo Slovenska: The use of electronic panel for the control of smoked steamed cheese from Slovakia.  In Hygiena alimentorum XL. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. (2019), p. 588--595. ISBN 978-80-8077-620-6.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Details
7.Use of electronic panel for the control of unsmoked steamed cheese from Slovakia
Štefániková, Jana -- Hynšt, Matej -- Vietoris, Vladimír
Využitie elektronického panelu pri hodnotení neúdených parených syrov zo Slovenska: The use of electronic panel for the control of unsmoked steamed cheese from Slovakia.  In Hygiena alimentorum XL. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. (2019), p. 588--595. ISBN 978-80-8077-620-6.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Details
8.Use of specified and unspecified triangle test in sensory evaluation of coffe
Martišová, Patrícia -- Benešová, Lucia -- Vietoris, Vladimír
Využitie špecifikovaného a nešpecifikovaného trojuholníkového testu pri senzorickom hodnotení kávy: Use of specified and unspecified triangle test in sensory evaluation of coffe.  In Hygiena a technologie potravin – XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita. (2019), p. 219--222. ISBN 978-80-7305-828-9.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.