Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Vladimír Vietoris, PhD.
Identifikačné číslo: 1605
Univerzitný e-mail: vladimir.vietoris [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Application of electronic nose for determination of Slovak cheese authentication based on aroma profile
Štefániková, Jana -- Nagyová, Veronika -- Hynšt, Matej -- Vietoris, Vladimír -- Martišová, Patrícia -- Nagyová, Ľudmila
Application of electronic nose for determination of Slovak cheese authentication based on aroma profile. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 262--267. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
2.Comparison of effects of capsaicines in different form on viability of human ovarian cells in vitro
Baldovská, Simona -- Kulig, Dominika -- Maruniaková, Nora -- Vietoris, Vladimír -- Kolesárová, Adriana
Comparison of effects of capsaicines in different form on viability of human ovarian cells in vitro. In JAMBOR, T. -- SLANINA, T. -- TOKÁROVÁ, K. Risk factors of food chain: book of abstracts from 20th international scientific conference, Osrblie 9-11.9.2019. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 10. ISBN 978-80-552-2033-8.
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2019Podrobnosti
3.Ecotoxicological studies of Akmola region lakes
Akbayeva, Lyailya -- Tulegenov, Erdaulet -- Omarbayeva, Ainur -- Kobetaeva, Nazira -- Nurgalieva, Zina -- Nurkeyev, Yerlan -- Martišová, Patrícia -- Vietoris, Vladimír -- Zhanabayev, Assylbek
Ecotoxicological studies of Akmola region lakes. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 25--31. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
4.Možnosti využitia elektronického panela na hodnotenie kvality potravín
Hynšt, Matej -- Štefániková, Jana -- Vietoris, Vladimír
Možnosti využitia elektronického panela na hodnotenie kvality potravín.  In Recenzovaný zborník vedeckých prác Výskumného centra AgroBioTech 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 76--81. URL: http://www.agrobiotech.sk/wp-content/uploads/2019/09/Zbornik-VC-ABT-2019_evid.-Vydav-SPU.2.pdf.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2019Podrobnosti
5.Optimization of cattle by-products amino acid composition formula
Zinina, O. -- Merenkova, S. -- Rebezov, M. -- Tazeddinova, D. -- Yessimbekov, Zhanibek -- Vietoris, Vladimír
Optimization of cattle by-products amino acid composition formula. In Agronomy Research. 17, 5 (2019), s. 2127--2138. ISSN 1406-894X.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
6.Porovnanie diskriminačných testov pri senzorickom hodnotení kvetového sirupu (Rosaceae spp.)
Martišová, Patrícia -- Štefániková, Jana -- Vietoris, Vladimír
Porovnanie diskriminačných testov pri senzorickom hodnotení kvetového sirupu (Rosaceae spp.).  In Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva SR. (2019), s. 134--136. ISBN 978-80-89738-19-9. URL: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiTraGJyoXmAhUOU1AKHS3-BCUQFjAAegQIBBAC&url=http%3A%2F%2Fwww.mpsr.sk%2Fdownload.php%3FfID%3D18359&usg=AOvVaw3XfTxcC8x2RVWl6CCFhCiA.
BEFOdborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)2019Podrobnosti
7.Porovnanie vybraných potravinových neofóbií: Comparison of selected food neophobia
Martišová, Patrícia -- Vietoris, Vladimír -- Mizeráková, Zuzana -- Benešová, Lucia -- Drdolová, Zuzana
Porovnanie vybraných potravinových neofóbií: Comparison of selected food neophobia.  In Hygiena alimentorum XL. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. (2019), s. 450--457. ISBN 978-80-8077-620-6.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
8.Review: sensory evaluation with e-eye, n-nose and e-tongue
Hynšt, Matej -- Štefániková, Jana -- Vietoris, Vladimír
Review: sensory evaluation with e-eye, n-nose and e-tongue.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 327--333. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
9.The application of consumer neuroscience in evaluating the impact of aroma marketing on consumer preferences in the food market
Berčík, Jakub -- Gálová, Jana -- Paluchová, Johana -- Vietoris, Vladimír
The application of consumer neuroscience in evaluating the impact of aroma marketing on consumer preferences in the food market.  In International Food Marketing Research Symposium. Philadelphia Institute of food products marketing (Philadelphia, USA) 2019 : (2019), s. 130--134.
BEEOdborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)2019Podrobnosti
10.The impact of aroma compounds and air quality on customer emotions in a retail food store
Berčík, Jakub -- Gálová, Jana -- Paluchová, Johana -- Horská, Elena -- Vietoris, Vladimír
The impact of aroma compounds and air quality on customer emotions in a retail food store.  In International Food Marketing Research Symposium. Philadelphia Institute of food products marketing (Philadelphia, USA) 2019 : (2019), s. 96.
BFAAbstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)2019Podrobnosti
11.Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby: patentová prihláška 125-2017 : dátum zverejnenia 4.6.2019
Bojňanská, Tatiana -- Tokár, Marián -- Vietoris, Vladimír -- Ivanišová, Eva -- Vozárová, Vlasta
Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby: patentová prihláška 125-2017 : dátum zverejnenia 4.6.2019. BOJŇANSKÁ, T. -- TOKÁR, M. -- VIETORIS, V. -- IVANIŠOVÁ, E. -- VOZÁROVÁ, V.
AGJAutorské osvedčenia, patenty, objavy2019Podrobnosti
12.Využitie elektronického panelu pri hodnotení neúdených parených syrov zo Slovenska: The use of electronic panel for the control of unsmoked steamed cheese from Slovakia
Štefániková, Jana -- Hynšt, Matej -- Vietoris, Vladimír
Využitie elektronického panelu pri hodnotení neúdených parených syrov zo Slovenska: The use of electronic panel for the control of unsmoked steamed cheese from Slovakia.  In Hygiena alimentorum XL. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. (2019), s. 588--595. ISBN 978-80-8077-620-6.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
13.Využitie elektronického panelu pri hodnotení údených parených syrov zo Slovenska: The use of electronic panel for the control of smoked steamed cheese from Slovakia
Hynšt, Matej -- Štefániková, Jana -- Martišová, Patrícia -- Vietoris, Vladimír -- Nagyová, Ľudmila
Využitie elektronického panelu pri hodnotení údených parených syrov zo Slovenska: The use of electronic panel for the control of smoked steamed cheese from Slovakia.  In Hygiena alimentorum XL. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. (2019), s. 588--595. ISBN 978-80-8077-620-6.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
14.Využitie špecifikovaného a nešpecifikovaného trojuholníkového testu pri senzorickom hodnotení kávy: Use of specified and unspecified triangle test in sensory evaluation of coffe
Martišová, Patrícia -- Benešová, Lucia -- Vietoris, Vladimír
Využitie špecifikovaného a nešpecifikovaného trojuholníkového testu pri senzorickom hodnotení kávy: Use of specified and unspecified triangle test in sensory evaluation of coffe.  In Hygiena a technologie potravin – XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita. (2019), s. 219--222. ISBN 978-80-7305-828-9.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.