Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Vladimír Vietoris, PhD.
Identifikačné číslo: 1605
Univerzitný e-mail: vladimir.vietoris [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra skladovania a spracovania rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Effect of probiotics and thyme essential oil on the texture of cooked chicken breast meat: Alfaig, Ibrahim...[et al.]
Alfaig, Ebrahim Alfaig Alnoor -- Angelovičová, Mária -- Král, Martin -- Vietoris, Vladimír -- Židek, Radoslav
Effect of probiotics and thyme essential oil on the texture of cooked chicken breast meat: Alfaig, Ibrahim...[et al.].  In Acta scientiarum polonorum. Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. 12, 4 (2013), s. 379--384. URL: http://www.food.actapol.net/pub/5_4_2013.pdf.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
2.Sledovanie preferencií spotrebiteľov džemov pomocou techniky preferenčného mapovania
Vietoris, Vladimír -- Martišová, Patrícia -- Kozelová, Dagmar -- Drdolová, Zuzana -- Chodelka, Samuel
Sledovanie preferencií spotrebiteľov džemov pomocou techniky preferenčného mapovania. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018. 89 s. ISBN 978-80-552-1911-0.
AABVedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách2018Podrobnosti
3.The effect of UV-C irradiation on grape juice turbidity, sensoric properties and microbial count
Czakó, Peter -- Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Vietoris, Vladimír -- Maršálková, Lenka -- Čurlej, Jozef -- Belej, Ľubomír -- Golian, Jozef -- Benešová, Lucia -- Martišová, Patrícia
The effect of UV-C irradiation on grape juice turbidity, sensoric properties and microbial count.  In Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting. 12, 1 (2018), s. 1--10. URL: https://doi.org/10.5219/856.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2012Podrobnosti
4.Využitie elektronického nosa na stanovenie aromatických profilov pareníc zo Slovenska = Use of electronic nose for detection of aromatic profile of parenica from Slovakia
Štefániková, Jana -- Martišová, Patrícia -- Čanigová, Margita -- Vietoris, Vladimír
Využitie elektronického nosa na stanovenie aromatických profilov pareníc zo Slovenska = Use of electronic nose for detection of aromatic profile of parenica from Slovakia. In GÁLIK, B. -- ZELINKOVÁ, G. Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied, pobočka Nitra. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018, s. 361--367. ISBN 978-80-552-1921-9 (brož.).
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.