Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Vladimír Vietoris, PhD.
Identifikačné číslo: 1605
Univerzitný e-mail: vladimir.vietoris [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

ŠTEFÁNIKOVÁ, J. -- NAGYOVÁ, V. -- HYNŠT, M. -- VIETORIS, V. -- MARTIŠOVÁ, P. -- NAGYOVÁ, Ľ. Application of electronic nose for determination of Slovak cheese authentication based on aroma profile. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 13, 1 (2019), s. 262--267. ISSN 1337-0960.

Originálny názov: Application of electronic nose for determination of Slovak cheese authentication based on aroma profile
Autor: Ing. Jana Štefániková, PhD. (20%)
Ing. Veronika Nagyová (16%)
Ing. Matej Hynšt (16%)
doc. Ing. Vladimír Vietoris, PhD. (16%)
Ing. Patrícia Martišová (16%)
prof. Ing. Ľudmila Nagyová, PhD. (16%)
Pracovisko: Katedra technológie a kvality rastlinných produktov
Katedra marketingu a obchodu
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 13
Číslo periodika v rámci zväzku: 1
Rok vydania: 2019
Od strany: 262
Do strany: 267
Počet strán: 6
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: elektronická verzia (online)
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: ADN Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: syry, senzorické analýzy, autentifikácia potravín, aróma
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Ing. Jana Štefániková, PhD.
Posledná zmena: 06. 07. 2019, 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. Nitrianske Hrnčiarovce: ISSN 1337-0960.

Originálny názov: Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie: časopis
ISSN: 1337-0960
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Nitrianske Hrnčiarovce
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Posledná zmena: 06. 07. 2019, 22:20 (Import dát z knižnice)