Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Anna Kalafová, PhD.
Identifikačné číslo: 1609
Univerzitný e-mail: anna.kalafova [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra fyziológie živočíchov (FBP)

     
     
     
Záverečná práca
     
     
Publikácie     Vedené práce
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
PublikácieKód KPČPopis KPČRok
Podrobnosti
1.
Activity of liver enzymes of Japanese quail (Coturnix coturnix japonica) after consumption of bee bread
Kalafová, Anna -- Hanusová, Emília -- Hrnčár, Cyril -- Schwarzová, Marianna -- Haščík, Peter -- Schneidgenová, Monika -- Dupák, Rudolf -- Capcarová, Marcela
Activity of liver enzymes of Japanese quail (Coturnix coturnix japonica) after consumption of bee bread. In Animal biotechnology 2020. Nitra: Slovak Agricultural University, 2019, s. 37. ISBN 978-80-552-2145-8 (brož.).
AFH
Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
2020Podrobnosti
2.Effect of T-2 toxin on motility and progresive motility of rabbit spermatozoa
Schneidgenová, Monika -- Kalafová, Anna -- Petruška, Peter -- Capcarová, Marcela
Effect of T-2 toxin on motility and progresive motility of rabbit spermatozoa. In Animal biotechnology 2020. Nitra: Slovak Agricultural University, 2019, s. 48. ISBN 978-80-552-2145-8 (brož.).
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií
2020
Podrobnosti
3.
Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails
Pavelková, Adriana -- Haščík, Peter -- Kalafová, Anna -- Capcarová, Marcela -- Čuboň, Juraj -- Bučko, Ondřej -- Kačániová, Miroslava -- Hanusová, Emília -- Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek
Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 4 (2020), s. 831--834. ISSN 1338-5178.
ADF
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
2020
Podrobnosti
4.Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails
Pavelková, Adriana -- Haščík, Peter -- Kalafová, Anna -- Capcarová, Marcela -- Čuboň, Juraj -- Bučko, Ondřej -- Kačániová, Miroslava -- Hanusová, Emília -- Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek
Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 4 (2020), s. 831--835. ISSN 1338-5178.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020Podrobnosti
5.
The impact of bee bread on bone microstructure in zucker diabetes fatty rats receiving high energy diet
Babošová, Ramona -- Straková, N. -- Omelka, Radoslav -- Kalafová, Anna -- Capcarová, Marcela -- Martiniaková, Monika
The impact of bee bread on bone microstructure in zucker diabetes fatty rats receiving high energy diet. In Animal biotechnology 2020. Nitra: Slovak Agricultural University, 2019, s. 27. ISBN 978-80-552-2145-8 (brož.).
AFH
Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
2020Podrobnosti
6.
The use of cornelian cherry on antioxidant activity in ZDF rats
Dupák, Rudolf -- Kalafová, Anna -- Schneidgenová, Monika -- Brindza, Jan -- Capcarová, Marcela
The use of cornelian cherry on antioxidant activity in ZDF rats. In Animal biotechnology 2020. Nitra: Slovak Agricultural University, 2019, s. 24. ISBN 978-80-552-2145-8 (brož.).
AFH
Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
2020
Podrobnosti
7.
The use of ZDF rats as animal model in diabetes research
Capcarová, Marcela -- Kalafová, Anna -- Schneidgenová, Monika -- Dupák, Rudolf -- Brindza, Jan
The use of ZDF rats as animal model in diabetes research. In Animal biotechnology 2020. Nitra: Slovak Agricultural University, 2019, s. 13. ISBN 978-80-552-2145-8 (brož.).
AFH
Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.