Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Jozef Golian, Dr.
Identifikačné číslo: 1615
Univerzitný e-mail: jozef.golian [at] uniag.sk
 

     
Výučba     Projekty     
     
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
Stav
TypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Adámiková
Efektívnosť čistenia pri výrobe bujónov vo vzťahu ku krížovej kontaminácii alergénu rýb
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
2.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Lenka Adámiková
Riziká alergií morských živočíchov
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Pavol Bajzík, PhD.
Optimalizácia stanovenia alergénov sladkovodných rýb metódou Real-Time PCR.
jún 2013
Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Miroslava Barnová, PhD.
Determinácia hygienických, senzorických a technologických vlastností vo vybraných mäsových výrobkoch
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
5.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Ľubomír Belej, PhD.
Vysledovateľnosť tepelne upraveného jelenieho mäsa použitím DNA techník.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
6.
Záverečná práca je rozpracovanáDizPAutor: Ing. Lucia Benešová
Objektivizácia spoľahlivosti vybraných metód vysledovateľnosti a autentifikácie mäsa rýb
september 2022
Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Dominika Buociková
Vonné látky ako alergény potravín
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Zuzana Cachovanová
Zdravotná bezpečnosť potravín vo vzťahu k obsahu cholesterolu
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
9.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Natália Cangárová
Kontrola obsahu gluténu vo vybraných potravinách živočíšneho pôvodu
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
10.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Natália Čimborová
Senzorické vlastnosti ochutených syrov z kravského mlieka
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
11.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Zuzana Drdolová, PhD.
Objektivizácia spoľahlivosti vybraných metód identifikácie a kvantifikácie mäsa a jeho náhrad
september 2019Zobrazenie záverečnej práce
12.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lívia Dudejová
Porovnanie spotrebiteľmi preferovaných vlastností čerstvých a mrazených kaiseriek a rožkov
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Miroslava Fašková
Analyza hygienickych nedostatkov v predaji potravin
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
14.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Bc. Miroslava Fašková
Analyza hygienickych nedostatkov v predaji potravin.
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
15.
Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Bc. Rastislav Fech
Zmeny vlastností tukov v závislosti od rôznej teploty úpravy pokrmov
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Tomáš Fekete, PhD.
Autentifikácia kurčacieho mäsa metódou TaqMan Real-Time PCR
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Vladimír Gurčík
Zhodnotenie obsahu pesticídov v potravinách
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Vladimír Gurčík
Zhodnotenie obsahu vybraných chemických prvkov v potravinách v rokoch 2008-2011
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Zuzana Haller
Značka kvality a vnímanie kvality potravín spotrebiteľom
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Simona Hanusková
Možnosti mikrobiálnej kontaminácie v procese sušenia vybraných druhov koreňovej zeleniny
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
21.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Holková
Analýza nutričnej hodnoty vybraných mliečnych výrobkov
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
22.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Peter Jobek
Plytvanie potravinami
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Andrea Jurčáková, PhD.
Identifikácia a optimalizácia alergénov zeleru v potravinách metódou Real - Time PCR.
Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Kristína Kollárová
Kontrola nutričného zloženia etikiet vybraných potravín
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Gergely Kováč
Kontrola hygieny výrobného procesu tepelne opracovaných mäsových výrobkov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Vladimír Kukliš
Kontrola obsahu soli pomocou chloridmetra v tavených syroch
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Tímea Kuzmová
Hygienicko-zdravotné riziká konzumácie surového kravského mlieka
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Matúš Kysacký
Kontrola obsahu soli vo vybraných potravinách
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Katarína Lacová
Analýza syntetických farbív vo vybraných potravinách
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
30.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Tomáš Lančarič
Kontrola obsahu soli pomocou chloridmetra vo vybraných druhoch mias a mäsových výrobkoch
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Michaela Lehocká
Prevalencia vybraných alergénov v potravinách rastlinného pôvodu
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Adriana Liptáková
Kontrola menovitého množstva masla v spotrebiteľskom balení
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
33.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Adriana Liptáková
Kontrola obsahu kadmia, olova a ortuti v potravinách živočíšneho pôvodu z obchodnej siete
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Eva Loffayová
Kontrola vybraných parametrov v procese fermentácie klobás
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Barbora Lovíšková
Detekcia rezíduí antibiotík v mlieku
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
36.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Barbora Lovíšková
Porovnanie vybraných metód detekcie rezíduí antibiotík v mlieku
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Dominika Lóžiová
Prevalencia vybraných alergénov potravín rastlinného pôvodu
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Anetta Lukáčová, PhD.
Analýza rizík ako nástroj pre optimalizáciu systému riadenia kvality a bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Katarína Maczkóová
Kontrola texturometrických vlastností vybraných živočíšnych tukov
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
40.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Michal Máliš
Riziká glutamanu sodného v potravinách
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Michal Máliš
Využitie postupu in silico na návrh primerov autentifikácie kurčacieho mäsa
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Magdaléna Mandúchová
Zhodnotenie obsahu gluténu vo vybraných potravinách rastlinného pôvodu
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
43.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: MVDr. Miloš Mašlej, PhD.
Autentifikácia druhového zastúpenia hydinového mäsa vo vybraných mäsových výrobkoch metódou Real-Time PCR
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
44.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. et Ing. Monika Maťašovská
Názory spotrebiteľov na označovanie potravín
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Marta Matysová
Analýza nedostatkov hygienických podmienok predajnní potravín v SR v rokoch 2006-2010
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marta Matysová
Hodnotenie kvality surového kravského mlieka od vybraných dodávateľov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Beáta Mészárosová
Porovnanie dvoch metód stanovenia soli vo vybraných skupinách potravinárskych výrobkov pre účely kontroly jej obsahu pri označovaní
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
48.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Beáta Mészárosová
Prevalencia vybraných alergénov potravín živočíšneho pôvodu
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
49.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Anna Micháliková
Kontrola obsahu kadmia, olova a ortuti v potravinách rastlinného pôvodu
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
50.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Anna Micháliková
Zdravotné riziká a použitie fosfátov v hydinových výrobkoch
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
51.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mgr. Silvia Nehézová
Kvalita potravín z pohľadu spotrebiteľa
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Ľubica Nováková
Analýza nedostatkov hygienických podmienok výroby potravín vv SR v rokoch 2006 - 2011
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
53.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Matúš Ondrejka, PhD.
Identifikácia a optimalizácia druhového zastúpenia mäsa v mäsových výrobkoch metódou Real - Time PCR.
Zobrazenie záverečnej práce
54.
Záverečná práca je rozpracovaná
DizPAutor: Dipl.-Ing. Ladislav Ondruš
Analýza kvalitatívnych a kvantitatívnych hygienicko-technologických kritérií vybraných druhov rýb a rybacích výrobkov - externá
september 2025
Zobrazenie záverečnej práce
55.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Eva Oravcová
Porovnanie texturometrických vlastností masla
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Eva Oravcová
Riziká akrylamidu v potravinách
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
57.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Adam Partika
Kontrola nutričného označovania kefírových mliek
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
58.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Patrik Pastyrik
Riziko výskytu metanolu v liehovinách a jeho dopad na konečného spotrebiteľa
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
59.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Ondrej Revák, PhD.
Porovnanie PCR, real-time PCR a ELISA metód stanovenia lupiny ako alergénu v potravinách.
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Samáková
Optimalizácia nutričného zloženia nátierok pre školské stravovanie
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
61.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Ivona Saxova
Stanovenie texturometrických vlastností zrejúceho syra
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
62.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Semelbauerová
Vplyv omega -3 mastných kyselín na hladinu cholesterolu
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
63.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizPAutor: Ing. Martina Ševelová, PhD.
Optimalizácia doby spotreby vybraných lahôdkarských výrobkov zmenou hygienicko-technologických faktorov
september 2021
Zobrazenie záverečnej práce
64.
Záverečná práca je nekompletná
DizPAutor: Ing. Oľga Škuntová
Optimalizácia stanovenia reziduí antibiotík a sulfonamidov v mlieku screeningovými metódami.
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miriam Škvarová
Kontrola nutričnej hodnoty obedov vo vybranej školskej jedálni
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
66.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Peter Šmárik
Kontrola vybraných texturometrických vlastností vajec
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
67.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizPAutor: Ing. Marek Šnirc, PhD.
Technologicko-genetické aspekty vysledovateľnosti produktov z diviny
august 2016
Zobrazenie záverečnej práce
68.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. František Štefaňák
Akrylamid v potravinách
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. František Štefaňák
Stanovenie akrylamidu vo vybraných potravinách
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
70.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Viera Tarajová
Kontrola menovitého množstva jogurtov v spotrebiteľskom balení
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
71.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lenka Trembecká, PhD.
Overenie TaqMan Real-Time PCR metódy s použitím druhovo špecifických primerov na identifikáciu morčacieho mäsa
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
72.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mário Uhler
Kontrola obsahu laktózy vo vybraných bezlaktózových mliečnych výrobkoch
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca je nekompletná
DizP
Autor: Ing. Tibor Vaško
Vysledovateľnosť a autentifikacia škrobu a glukózového sirupu pri výrobe kečupov
september 2018Zobrazenie záverečnej práce
74.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tomáš Vlčko
Antimikrobiálne látky u potravinových zvierat a prenos rezistencie na človeka
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
75.Záverečná práca je rozpracovaná
DizP
Autor: Ing. Tomáš Vlčko
Identifikácia markerov autenticity a duálnej kvality vybraných mliečnych a mäsových výrobkov
september 2024
Zobrazenie záverečnej práce
76.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tomáš Vlčko
Identifikácia živočíšnych druhov vo vybraných detských príkrmoch s obsahom mäsa
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
77.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martin Záhumenský
Kontrola vybraných majonézových výrobkov pomocou texturometrických vlastností
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
78.
Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: MVDr. Stanislava Zubrická
Determinácia majoritných vzťahov vybraných ukazovateľov hodnotenia surového kravského mlieka (externá)
september 2020Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizP
Autor: RNDr. Jaroslav Žiak, PhD.
Optimalizácia stanovenia alergénov morských živočíchov metódou Real-Time PCR.
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
80.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Lucia Žiaková
Kontrola nutričného označovania masla
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DP
Diplomová práca
DizP
Dizertačná práca
HabP
Habilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovaná
Záverečná práca je rozpracovaná