Lidé na SPU

Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

prof. Ing. Jozef Golian, Dr.
Identifikační číslo: 1615
Univerzitní e-mail: jozef.golian [at] uniag.sk
 
profesor - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
Vedoucí pracoviště - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)

     
     
     
Publikace
     
Orgány     Vedené práce
     

Rok:
Řadit dle:

Zvolená osoba je autorem následujících publikací.

Poř.
Publikace
Kód KPČ
Popis KPČ
Rok
Podrobnosti
1.
Aktuálne trendy rozvoja potravinárského priemyslu
Golian, Jozef
Aktuálne trendy rozvoja potravinárského priemyslu. [Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita], 2020. 3 s.
BEF
Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Podrobnosti
2.Analýza zastúpenia živočíšnych druhov v zeleninovo-mäsových príkrmoch určených pre deti = Analysis of composition of animal species in vegetables and meat foods intended for children
Benešová, Lucia -- Golian, Jozef -- Belej, Ľubomír -- Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Martišová, Patrícia -- Vlčko, Tomáš
Analýza zastúpenia živočíšnych druhov v zeleninovo-mäsových príkrmoch určených pre deti = Analysis of composition of animal species in vegetables and meat foods intended for children. In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, s. 52--57. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
BEE
Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Podrobnosti
3.
Bezpečnosť potravín od výroby až po spotrebu
Golian, Jozef
Bezpečnosť potravín od výroby až po spotrebu. In Roľnícke noviny. 91, 25 (2020), s. 24. ISBN 0231– 6617.
BDF
Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
2020
Podrobnosti
4.
Bulletin Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave
Golian, Jozef
Bulletin Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. [Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita], 2020. ISBN 978-80-552-2144-1 (brož.).
2020
Podrobnosti
5.
Duálna kvalita potravinárskych výrobkov - porovnávacie testy na spoločnom trhu EÚ (medzi Slovenskom a Rakúskom) = Dual quality of food products - comparative tests on th common EU market (between Slovakia and Austria)
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Benešová, Lucia -- Belej, Ľubomír
Duálna kvalita potravinárskych výrobkov - porovnávacie testy na spoločnom trhu EÚ (medzi Slovenskom a Rakúskom) = Dual quality of food products - comparative tests on th common EU market (between Slovakia and Austria). In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, s. 65--74. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
BEE
Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020Podrobnosti
6.Effect of commercial yogurt starter cultures on fermentation process, texture and sensoric parameters of white yogurt
Zajác, Peter -- Kúšová, Lenka -- Benešová, Lucia -- Čapla, Jozef -- Čurlej, Jozef -- Golian, Jozef
Effect of commercial yogurt starter cultures on fermentation process, texture and sensoric parameters of white yogurt. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), s. 300--306. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
7.
Food adulteration and safety regarding detected market cases and consumer opinions
Fikselová, Martina -- Benešová, Lucia -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Čapla, Jozef
Food adulteration and safety regarding detected market cases and consumer opinions. In Potravinárstvo. 14, 1 (2020), s. 417--428. ISSN 1338-0230.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2020
Podrobnosti
8.
Funkčná analýza selekčných signálov v genóme mäsových plemien dobytka: Functional analysis of selection footprints in beef cattle genome
Moravčíková, Nina -- Kasarda, Radovan -- Polák, Peter -- Trakovická, Anna -- Židek, Radoslav -- Belej, Ľubomír -- Golian, Jozef
Funkčná analýza selekčných signálov v genóme mäsových plemien dobytka: Functional analysis of selection footprints in beef cattle genome.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 217--220. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2020Podrobnosti
9.Molecular diagnostic test systems for meat identification: A comparison study of the MEAT 5.0 LCD-array and innuDETECT assay detection methods
Golian, Jozef -- Benešová, Lucia -- Drdolová, Zuzana -- Martišová, Patrícia -- Semjon, Boris -- Kozelová, Dagmar
Molecular diagnostic test systems for meat identification: A comparison study of the MEAT 5.0 LCD-array and innuDETECT assay detection methods. In Acta veterinaria. 89, 1 (2020), s. 89--96. ISSN 0001-7213.
ADC
Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020Podrobnosti
10.
Nové trendy a výzvy pre nasledujúce desaťročie
Golian, Jozef
Nové trendy a výzvy pre nasledujúce desaťročie. [Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita], 2020. 3 s.
GIIRôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií.
2020
Podrobnosti
11.
Porovnanie zloženia vybraných mäsových výrobkov na základe kvalitatívnych ukazovateľov = Comparison of composition of selected meat products based on qualitative indicators
Golian, Jozef -- Čapla, Jozef -- Belej, Ľubomír -- Benešová, Lucia -- Zajác, Peter
Porovnanie zloženia vybraných mäsových výrobkov na základe kvalitatívnych ukazovateľov = Comparison of composition of selected meat products based on qualitative indicators. In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, s. 75--81. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
BEE
Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Podrobnosti
12.
Potravinové podvody a ich kľúčové faktory = Food fraud key factors
Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Golian, Jozef -- Benešová, Lucia -- Belej, Ľubomír
Potravinové podvody a ich kľúčové faktory = Food fraud key factors. In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, s. 166--172. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
BEE
Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Podrobnosti
13.
Prof. Ing. Jozef Bulla, DrSc., 75 ročný
Golian, Jozef
Prof. Ing. Jozef Bulla, DrSc., 75 ročný. [Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita], 2020. 2 s.
GII
Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií.
2020Podrobnosti
14.
Wplyw Wolochów na kulture pasterska i kuchnie Karpat
Migdal, Wladyslaw -- Golian, Jozef -- Marcinčák, Slavomír -- Král, Martin -- Walczycka, Maria -- Domagala, Jacek -- Najgebauer-Lejko, Dorota -- Migdal, L.
Wplyw Wolochów na kulture pasterska i kuchnie Karpat. In Przeglad hodowlany. 5 (2020), s. 1--7. ISSN 0137-4214.
ADE
Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2020
Podrobnosti

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam publikací exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.