Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Dr.h.c. prof. Dr. Ing. Elena Horská
Identifikačné číslo: 1618
Univerzitný e-mail: elena.horska [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra marketingu a obchodu (FEM)
dekanát - centrum - Fakulta ekonomiky a manažmentu
Dekanka - Fakulta ekonomiky a manažmentu

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Accurate identification of bacterial isolates from milk products with matrix-assisted laser desorption / ionization time-of-flight mass spectrometry
Kačániová, Miroslava -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Nagyová, Ľudmila -- Haščík, Peter -- Horská, Elena
Accurate identification of bacterial isolates from milk products with matrix-assisted laser desorption / ionization time-of-flight mass spectrometry. In 2nd Innovations in food science and technology. Munich: Dr. Ali Abas Wani, 2019, s. 50.
BFAAbstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)2019Podrobnosti
2.Application of MALDI-TOF mass spectrometry for identification of bacteria isolated from traditional Slovak cheese “Parenica”
Kačániová, Miroslava -- Kunová, Simona -- Nagyová, Ľudmila -- Horská, Elena -- Haščík, Peter -- Terentjeva, Margarita
Application of MALDI-TOF mass spectrometry for identification of bacteria isolated from traditional Slovak cheese “Parenica”. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 6 (2019), s. 1294--1297.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
3.Biomlieko - výbero k variabilite obsahových zložiek a formám predaja = Organic milk - variability of substances and forms od sale
Kačániová, Miroslava -- Horská, Elena -- Nagyová, Ľudmila -- Kunová, Simona
Biomlieko - výbero k variabilite obsahových zložiek a formám predaja = Organic milk - variability of substances and forms od sale. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2019, s. 53--55. ISBN 978-80-971784-8-2 (brož.).
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
4.Consumer behaviour of young generation on Slovakia towards cocoa-enriched honey
Šedík, Peter -- Horská, Elena -- Ivanišová, Eva -- Kačániová, Miroslava -- Krasnodębski, Andrzej
Consumer behaviour of young generation on Slovakia towards cocoa-enriched honey. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 18--24. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
5.Diversity of funghi in the traditional slovak cheese "Parenica"
Kačániová, Miroslava -- Felšöciová, Soňa -- Haščík, Peter -- Nagyová, Ľudmila -- Horská, Elena -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona
Diversity of funghi in the traditional slovak cheese "Parenica". In Lucrări ştiinţifice. Zootehnie şi biotehnologii. 52, 2 (2019), s. 94--99. ISSN 1841-9364.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2019Podrobnosti
6.Diversity of microorganisms in the traditional Slovak cheese
Kačániová, Miroslava -- Kunová, Simona -- Horská, Elena -- Nagyová, Ľudmila -- Puchalski, Czeslaw -- Haščík, Peter -- Terentjeva, Margarita
Diversity of microorganisms in the traditional Slovak cheese. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 532--537. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
7.Diverstity of microorganisms in the traditional Slovak cheese
Kačániová, Miroslava -- Kunová, Simona -- Horská, Elena -- Nagyová, Ľudmila -- Puchalski, Czeslaw -- Haščík, Peter -- Terentjeva, Margarita
Diverstity of microorganisms in the traditional Slovak cheese. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 532--537. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
8.Efektívnosť využívania vybraných sociálnych sietí malými farmármi, ktorí ponúkajú lokálne mliečne výrobky na území Slovenska: The efficiency of using social networks by small scale farmers who provide local dairy products in Slovakia
Petriľák, Marek -- Martovič, Matej -- Horská, Elena
Efektívnosť využívania vybraných sociálnych sietí malými farmármi, ktorí ponúkajú lokálne mliečne výrobky na území Slovenska: The efficiency of using social networks by small scale farmers who provide local dairy products in Slovakia.  In Quo vadis massmedia & marketing. Trnava : Univerzita sv. Cyrila a Metoda. (2019), s. 161--168.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
9.Evaluation of interaction between chosen indicators of development of regions in Ukraine
Horská, Elena -- Moroz, Serhiy -- Poláková, Zuzana -- Nagyová, Ľudmila -- Paska, Ihor
Evaluation of interaction between chosen indicators of development of regions in Ukraine. In Equilibrium. 14, 2 (2019), s. 341--357. ISSN 1689-765X.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
10.Honey: food or medicine? A comparative study between Slovakia and Romania
Šedík, Peter -- Pocol, Cristina Bianca -- Horská, Elena -- Fiore, Mariantonietta
Honey: food or medicine? A comparative study between Slovakia and Romania. In British food journal. 121, 6 (2019), s. 1281--1297. ISSN 0007-070X.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2019Podrobnosti
11.Kozie mlieko - chuťové a aromatické vlastnosti = Coat milk - taste and aromatic properties
Kačániová, Miroslava -- Horská, Elena -- Nagyová, Ľudmila -- Kunová, Simona
Kozie mlieko - chuťové a aromatické vlastnosti = Coat milk - taste and aromatic properties. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2019, s. 59--61. ISBN 978-80-971784-8-2 (brož.).
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
12.Kravské mlieko - k súvislostiam akosti v požiadavkách na smernicu EÚ a k niektorým z aspektov pri získavaní mlieka k ošetreniu mliekarenskému a následným spracovaniam v apeláciách hlavne pre začínajúcich, príležitostných producentov a dodávateľov = Cow milk - requirements on quality according to EU directive and some aspects of milk obtaining, treatment and processing for beginners and occasional producers and suppliers
Kačániová, Miroslava -- Horská, Elena -- Nagyová, Ľudmila -- Kunová, Simona
Kravské mlieko - k súvislostiam akosti v požiadavkách na smernicu EÚ a k niektorým z aspektov pri získavaní mlieka k ošetreniu mliekarenskému a následným spracovaniam v apeláciách hlavne pre začínajúcich, príležitostných producentov a dodávateľov = Cow milk - requirements on quality according to EU directive and some aspects of milk obtaining, treatment and processing for beginners and occasional producers and suppliers. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2019, s. 41--43. ISBN 978-80-971784-8-2 (brož.).
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
13.Lactic acid bacteria isolated from traditional cheese
Kačániová, Miroslava -- Felšöciová, Soňa -- Haščík, Peter -- Nagyová, Ľudmila -- Horská, Elena -- Godočiková, Lucia -- Lopašovský, Ľubomír -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona
Lactic acid bacteria isolated from traditional cheese. In Lucrări ştiinţifice. Zootehnie şi biotehnologii. 52, 2 (2019), s. 83--88. ISSN 1841-9364.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2019Podrobnosti
14.Microbiota of the traditional Slovak sheep cheese "Bryndza"
Kačániová, Miroslava -- Kunová, Simona -- Štefániková, Jana -- Felšöciová, Soňa -- Godočiková, Lucia -- Horská, Elena -- Nagyová, Ľudmila -- Haščík, Peter -- Terentjeva, Margarita
Microbiota of the traditional Slovak sheep cheese "Bryndza". In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, (2019), s. 482--486.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
15.Milk product packaging features as the key factor of successful canvassing techniques
Rybanská, Jana -- Nagyová, Ľudmila -- Horská, Elena
Milk product packaging features as the key factor of successful canvassing techniques. In Economic science for rural development. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Ekonomikas fakultāte, 2019, s. 338--345. ISBN 978-9984-48-321-4 (brož.).
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti
16.Prevalence of yeasts in locally produced cheese
Kačániová, Miroslava -- Felšöciová, Soňa -- Haščík, Peter -- Nagyová, Ľudmila -- Horská, Elena -- Kunová, Simona -- Terentjeva, Margarita
Prevalence of yeasts in locally produced cheese. In Lucrări ştiinţifice. Zootehnie şi biotehnologii. 52, 1 (2019), s. 89--94. ISSN 1841-9364.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2019Podrobnosti
17.Smerom k produktívnemu a udržateľnému svetovému poľnohospodárstvu a potravinovým zdrojom
Horská, Elena -- Kapsdorferová, Zuzana -- Hallová, Marcela
Smerom k produktívnemu a udržateľnému svetovému poľnohospodárstvu a potravinovým zdrojom. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-1968-4.
2019Podrobnosti
18.Sustainable innovations in context of CSR: sustainable production and consumption
Holotová, Mária -- Horská, Elena -- Holota, Tomáš -- Kádeková, Zdenka -- Košičiarová, Ingrida
Sustainable innovations in context of CSR: sustainable production and consumption. In ICoM 2019 - People, planet and profit: sustainable busines and society. Gödöllő: Szent István University, 2019, s. 30. ISBN 978-963-269-836-6 (brož.).
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2019Podrobnosti
19.Systém pro získávání a/nebo zpracování neuromarketingových dat: úžitný vzor č. 32837: dátum zápisu 14.05.2019
Berčík, Jakub -- Bajús, Ján -- Nagyová, Ľudmila -- Horská, Elena
Systém pro získávání a/nebo zpracování neuromarketingových dat: úžitný vzor č. 32837: dátum zápisu 14.05.2019. BERČÍK, J. -- BAJÚS, J. -- NAGYOVÁ, Ľ. -- HORSKÁ, E.
AGJAutorské osvedčenia, patenty, objavy2019Podrobnosti
20.The economic efficiency of using aroma marketing as a new possibility of in-store communication
Horská, Elena -- Berčík, Jakub -- Holotová, Mária -- Paluchová, Johana
The economic efficiency of using aroma marketing as a new possibility of in-store communication. In ICoM 2019 - People, planet and profit: sustainable busines and society. Gödöllő: Szent István University, 2019, s. 5. ISBN 978-963-269-836-6 (brož.).
AFEAbstrakty pozvaných príspevkov zo zahraničných konferencií2019Podrobnosti
21.Výberovo k problematike hygieny mlieka = Some aspects of milk hygiene
Kačániová, Miroslava -- Horská, Elena -- Nagyová, Ľudmila -- Kunová, Simona
Výberovo k problematike hygieny mlieka = Some aspects of milk hygiene. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Z oblasti pôdohospodárstva do spracovateľského a spotrebiteľského prostredia. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2019, s. 47--49. ISBN 978-80-971784-8-2 (brož.).
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
22.Wood biomass market development in the Slovak Republic
Horská, Elena -- Loučanová, Erika -- Bielik, Peter -- Kaputa, Vladislav -- Jahnátek, Andrej -- Maťová, Hana -- Paluš, Hubert
Wood biomass market development in the Slovak Republic. In WEENTECH Proceedings in Energy. Coventry: World Energy And Environment Technology Limited, 2018, s. 153--163. ISBN 978-0-9932795-3-9.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.