Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Janette Musilová, PhD.
Identifikačné číslo: 1619
Univerzitný e-mail: janette.musilova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra chémie (FBP)
Vedúca pracoviska - Katedra chémie (FBP)

Kontakty          Projekty     
Publikácie
     
Orgány          

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

BOJŇANSKÁ, T. -- URMINSKÁ, D. -- VOLLMANNOVÁ, A. -- MUSILOVÁ, J. -- LIDIKOVÁ, J. Rheological evaluation of wheat flour containing ingredients with health benefits.  In 2nd Food Chemistry Conference. Elsevier 2019 : (2019), URL: https://elsevier.conference-services.net/viewsecurePDF.asp?conferenceID=4293&abstractID=1065391.

Originálny názov:
Rheological evaluation of wheat flour containing ingredients with health benefits
Autor: doc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc. (20%)
doc. RNDr. Dana Urminská, CSc. (20%)
prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD. (20%)
prof. Ing. Janette Musilová, PhD. (20%)
doc. Ing. Judita Lidiková, PhD. (20%)
Pracovisko: Katedra chémie
Katedra biochémie a biotechnológie
Druh publikácie: článok v elektronickom zdroji
Vydavateľ:
Miesto vydania: Elsevier 2019
Rok zverejnenia:
2019
URL:
https://elsevier.conference-services.net/viewsecurePDF.asp?conferenceID=4293&abstractID=1065391
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
Číslo periodika v rámci zväzku:
Číslo časti:
Od strany:
Do strany:
Počet strán:
Kód UT podľa Web of Science:
Elektronický zborník:
2nd Food Chemistry Conference
Pôvodný jazyk:
angličtina
Kategória publikácie:
BFA Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
Kľúčové slová:
slovenčina: pšeničná múka, reologické vlastnosti, pekárstvo
Rok uplatnenia:
2019
 
Záznam vložil:
Posledná zmena:
25.01.2020 22:21 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

2nd Food Chemistry Conference. Elsevier 2019: 2019.

Originálny názov:
2nd Food Chemistry Conference
Anglický názov:
Editor:
Druh publikácie:
zborník
ISBN:
Vydavateľ:
Miesto vydania:
Elsevier 2019
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania:
2019
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia:
2019
Posledná zmena:
25.01.2020 22:21 (Import dát z knižnice)