Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Norbert Lukáč, PhD.
Identifikačné číslo: 1626
Univerzitný e-mail: norbert.lukac [at] uniag.sk
 
profesor CSc./PhD. - Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
dekanát - centrum - Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Dekan - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     
Stáže     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

ĎÚRANOVÁ, H. -- FIALKOVÁ, V. -- BILČÍKOVÁ, J. -- LUKÁČ, N. -- KŇAŽICKÁ, Z. Lunasin and its versitable health-promoting actions. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 4 (2019), s. 1106--1110. ISSN 1338-5178.

Originálny názov: Lunasin and its versitable health-promoting actions
Autor: RNDr. Hana Ďúranová, PhD. (20%)
RNDr. Veronika Fialková, PhD. (20%)
Mgr. Jana Bilčíková (20%)
prof. Ing. Norbert Lukáč, PhD. (20%)
Ing. Zuzana Kňažická, PhD. (20%)
Pracovisko: Katedra fyziológie živočíchov
Katedra genetiky a šlachtenia rastlín
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 8
Číslo periodika v rámci zväzku: 4
Rok vydania: 2019
Od strany: 1106
Do strany: 1110
Počet strán: 5
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: elektronická verzia (online)
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: ADN Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: antioxidačná aktivita, zdravie ľudí, sója, výživa ľudí, peptidy, lunazín
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: RNDr. Hana Ďúranová, PhD.
Posledná zmena: 07.12.2019 22:21 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. KAČÁNIOVÁ, M. -- HAŠČÍK, P. -- HLEBA, L. Nitra: ISSN 1338-5178.

Originálny názov: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor: prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
doc. Ing. Peter Haščík, PhD.
Ing. Lukáš Hleba, PhD.
Druh publikácie: časopis
ISSN: 1338-5178
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Nitra
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Rok uplatnenia:
Posledná zmena: 07.12.2019 22:21 (Import dát z knižnice)