Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Alica Bobková, PhD.
Identifikačné číslo: 1708
Univerzitný e-mail: alica.bobkova [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
dekanát - centrum - Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Prodekanka - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Orgány     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Petra Adamicová
Hodnotenie kvality čajov v Nitrianskom kraji za obdobie 2009 - 2013.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Alžbeta Antalicová
Falšovanie a autentifikácia kávy.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alžbeta Antalicová
Sledovanie zmien obsahu kofeínu vo vzťahu k rôznym stupňom praženia vo vybraných vzorkách kávy
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Antošová
Mikrobiologická kvalita vybraných pekárenskych výrobkov a hygiena prostredia pri ich výrobe.
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Bálintová
Hodnotenie vybraných mikrobiologických ukazovateľov vody pri triedení a balení jabĺk
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Patrícia Barančová
Kvalita a bezpečnosť kávy vo vzťahu ku konzumentovi
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Anna Baranová
Porovnanie kvality biopotravín a potravín pochádzajúcich z konvenčného poľnohospodárstva
jún 2016Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. David Belás
Vplyv spôsobu praženia kávy na jej kvalitu
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Henrieta Brenkusová
Falšovanie a autentifikácia čokolády.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Henrieta Brenkusová
Hodnotenie ukazovateľov kvality vo vybraných vzorkách čokolády
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Simona Dodoková
Mikrobiologická kvalita materského mlieka v období 2008-2012 a metódy detekcie stafylokokových enterotoxínov.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Simona Dominová
Porovnanie vybraných parametrov kvetových a medovicových medov.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Klaudia Ďurčeková
Potraviny s obsahom kofeínu a ich vplyv na zdravie konzumenta
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Ďurečková
Príprava a hodnotenie vybraných parametrov ochutených srvátkových nápojov.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Ďurišová
Vplyv spôsobu prípravy na vybrané parametre kávy
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Katarína Ďurišová
Význam a využitie menej známych ovocných druhov
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Anna Fandrová
Čaj ako významný zdroj antioxidantov
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Frajtová
Autentifikácia a falšovanie piva
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Daniela Gibaštíková
Skryté alergény rastlinného pôvodu v potravinách a metódy ich detekcie
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Silvia Grausová
Obsah kyselín chlorogenových v rôznych druhoch zelenej kávy
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Gregáňová
Kvalita a bezpečnosť vody ako základnej suroviny pri výrobe piva
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Gregáňová
Význam piva vo vzťahu k jeho antioxidačným vlastnostiam
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Gumanová
Kontrola vybraných vzoriek kávy vo vzťahu ku konzumentom s ochorením diabetes mellitus
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Katarína Gumanová
Potraviny vo vzťahu k diabetes mellitus
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michaela Hajdáková
Kontrola kvality a autenticity medov pochádzajúcich z obchodnej siete SR
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Michaela Hajdáková
Ohrozenie kvalityverejného zdravia z pohľadu výskytu bakteriálnych alimentárnych ochorení.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Hausová
Hodnotenie texturálnych vlastností vybraných odrôd mrkvy (DAUCUS CAROTA L.)
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Miroslava Hausová
Využitie moderných metód pri príprave ovocných štiav za účelom zachovania ich kvality a bezpečnosti
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Henesová
Hodnotenie senzorickej a mikrobiologickej kvality mäsa a mäsových výrobkov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Henesová
Kvalita verejného zdravia z pohľadu výskytu potravinových alergií.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tatiana Hruboňová
Dynamika zmien karotenoidov a polyfenolov v závislosti od spôsobu skladovania v rôznych odrodách mrkvy obyčajnej (Daucus carota)
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tatiana Hruboňová
Zmeny nutričných hodnôt pri príprave a skladovaní potravín
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Ižoldová
Hodnotenie životaschopnosti pivovarníckych kvasiniek vo vzťahu ku kvalite výsledného produktu.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Ižoldová
Zoonotické infekcie prenášané potravinami výrazne ovplyvňujúce verejné zdravie
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Jamrichová
Kontrola ukazovateľov kvality výkrmových kurčiat
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martina Jamrichová
Metódy využiťeľné pri autentifikáci potravín
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Eva Kmeciková
Kvalita a bezpečnosť potravinárskych farbív
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Eva Kmeciková
Vplyv praženia na vybrané parametre kávy
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ľudmila Koláriková
Hodnotenie skladby poskytovaných jedál v súlade s biologickými potrebami detí predškolského veku.
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Konturová
Kontrola úrovne prevádzkovej hygieny vo vybranom mäsospracujúcom podniku pomocou odtlačkovej a sterovej metódy
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Alexandra Kovácsová
Obsah antioxidačných látok v potravinách vo vzťahu k verejnému zdraviu.
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Kozáková
Sledovanie zmien antioxidačnej aktivity vplyvom rôznych spôsobov skladovania Čučoriedky chocholíkatej (Vaccinium corymbosum L.)
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dominika Kozáková
Význam a využitie rastlín ako zdrojov antioxidačných látok
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kamila Križanová
Falšovanie kravského mlieka a mliečnych výrobkov a možnosti detekcie v praxi.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Krupčiaková
Sledovanie mikrobiologickej kvality ovzdušia pri výrobe kyslomliečnych výrobkov.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Kušnírová
Biopotraviny z pohľadu slovenského spotrebiteľa.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Lucia Macková
Hodnotenie kvality vybraných druhov čajov vo vzťahu ku konzumentovi
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lucia Macková
Kvalita a bezpečnosť ovocných štiav
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Patrícia Macková
Charakteristika potravinových surovín bohatých na flavonoidy
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Veronika Mančíková
Falšovanie a autentifikácia čaju
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Viktória Mazanová
Falšovanie a autentifikácia mäsa a mäsových výrobkov
jún 2018Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Stanislava Medvecká
Hodnotenie senzorickej kvality čokolády v priebehu jej skladovania
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Stanislava Medvecká
Kvalita rôznych druhov rastlinných olejov vo vzťahu k ich využitiu v potravinárstve
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alexandra Melounová
Falšovanie piva surogátmi a ich vplyv na kvalitu piva
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Renáta Mihalovičová
Akrylamid v káve
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Petková
Hodnotenie vybraných parametrov kávy
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Pisklová
Nealkoholické nápoje na báze sladu
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Katarína Poláková
Riziká nápojov s obsahom alkaloidov
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Barbora Popundová
Celiakia a potraviny
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Barbora Popundová
Hodnotenie mikrobiologickej kvality zmrzlín
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
61.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martina Rojková
Problematika výskytu potravinových alergií.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Rojková
Sledovanie zmien texturometrických vlastností Čučoriedky chocholíkatej (Vaccinium corymbosum L.) vplyvom rôznych spôsobov skladovania
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Margaréta Selecká
Hodnotenie kvality nakupovaného surového kravského mlieka od rôznych dodávateľov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Juraj Sipos
Potravinárske využitie srvátky
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Petra Slivková
Hodnotenie kvality muffinov s prídavkom rakytníka rešetliakovitého (Hippophae rhamnoides L.)
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Petra Slivková
Kvalita inovatívnych druhov ovocia a moderné technológie ich ďalšieho spracovania
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Erika Sopková
Kvalitatívne hodnotenie vybraných druhov mlynárskych a pekárenskych výrobkov.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Nikoleta Šidlová
Hodnotenie mikrobiologickej kvality studničných vôd určených na hromadné a individuálne zásobovanie
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Škodová
Detekcia prítomnosti metanolu pri falšovaní liehovín
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Škodová
Falšovanie a autentifikácia alkoholických nápojov.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Ľubomír Škorvan
Vplyv tepelnej úpravy a skladovania na kvalitu potravín.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
72.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Štefančíková
Hodnotenie kvalitatívnych ukazovateľov vybraných druhov rastlinných silíc.
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Anežka Vargová
Antioxidačné vlastnosti rastlinných olejov
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
74.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Anežka Vargová
Autentifikácia vybraných druhov rastliných olejov
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná