Persons at SUA

This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

Bc. Henrieta Blaškovičová
Identification number: 1737
University e-mail: henrieta.blaskovicova [at] uniag.sk
 
University researcher - Department of Microbiology (FBFS)

Contacts     
     
Publications     

The selected person is an author of the following publications.

Ord.
Publications
Code KPČ
Description KPČ
Year
Details
1.
Impact of anise (Pimpinella anisum) and mint (Mentha piperita) essential oils to microbial activity in chicken meat
Kačániová, Miroslava -- Petrová, Jana -- Mellen, Martin -- Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Blaškovičová, Henrieta
Impact of anise (Pimpinella anisum) and mint (Mentha piperita) essential oils to microbial activity in chicken meat. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 4, 1 (2015), p. 28--31. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Details
2.
Kompostovanie ako spôsob eliminácie a recyklácie odpadov produkčných procesov v agropotravinárskom sektore = Composting as a way of elimination and recycling of wastea from production processes in agri-food sector
Javoreková, Soňa -- Maková, Jana -- Blaškovičová, Henrieta -- Majerčíková, Kamila -- Bullová, Martina
Kompostovanie ako spôsob eliminácie a recyklácie odpadov produkčných procesov v agropotravinárskom sektore = Composting as a way of elimination and recycling of wastea from production processes in agri-food sector. In Potravinárstvo. 4, (2010), p. 396--401. ISSN 1338-0230.
ADF
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
2010Details
3.
Microbiology of raw materials used for confectionary production
Petrová, Jana -- Juhaniaková, Ľubomíra -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Blaškovičová, Henrieta -- Kačániová, Miroslava
Microbiology of raw materials used for confectionary production. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 4, 1 (2015), p. 52--56. ISSN 1338-5178.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Details
4.Microorganisms in selected confectionary products during the manufacturing process
Petrová, Jana -- Juhaniaková, Ľubomíra -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Blaškovičová, Henrieta -- Kačániová, Miroslava
Microorganisms in selected confectionary products during the manufacturing process. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 4, 1 (2015), p. 57--61. ISSN 1338-5178.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.