Persons at SUA

This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

Bc. Henrieta Blaškovičová
Identification number: 1737
University e-mail: henrieta.blaskovicova [at] uniag.sk
 
so SŠ vzdelaním - Department of Microbiology (FBFS)

Contacts     Graduate     Publications     

The selected person is an author of the following publications.

Ord.PublicationsCode KPČDescription KPČYearDetails
1.Impact of anise (Pimpinella anisum) and mint (Mentha piperita) essential oils to microbial activity in chicken meat
Kačániová, Miroslava -- Petrová, Jana -- Mellen, Martin -- Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Blaškovičová, Henrieta
Impact of anise (Pimpinella anisum) and mint (Mentha piperita) essential oils to microbial activity in chicken meat. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 4, 1 (2015), p. 28--31.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Details
2.Kompostovanie ako spôsob eliminácie a recyklácie odpadov produkčných procesov v agropotravinárskom sektore = Composting as a way of elimination and recycling of wastea from production processes in agri-food sector
Javoreková, Soňa -- Maková, Jana -- Blaškovičová, Henrieta -- Majerčíková, Kamila -- Bullová, Martina
Kompostovanie ako spôsob eliminácie a recyklácie odpadov produkčných procesov v agropotravinárskom sektore = Composting as a way of elimination and recycling of wastea from production processes in agri-food sector. In Potravinárstvo. 4, (2010), p. 396--401. ISSN 1338-0230.
ADFVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2010Details
3.Microbiology of raw materials used for confectionary production
Petrová, Jana -- Juhaniaková, Ľubomíra -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Blaškovičová, Henrieta -- Kačániová, Miroslava
Microbiology of raw materials used for confectionary production. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 4, 1 (2015), p. 52--56.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Details
4.Microorganisms in selected confectionary products during the manufacturing process
Petrová, Jana -- Juhaniaková, Ľubomíra -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Blaškovičová, Henrieta -- Kačániová, Miroslava
Microorganisms in selected confectionary products during the manufacturing process. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 4, 1 (2015), p. 57--61.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.