Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Bc. Henrieta Blaškovičová
Identifikačné číslo: 1737
Univerzitný e-mail: henrieta.blaskovicova [at] uniag.sk
 
so SŠ vzdelaním - Katedra mikrobiológie (FBP)

Kontakty     Absolvent     Publikácie     

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Impact of anise (Pimpinella anisum) and mint (Mentha piperita) essential oils to microbial activity in chicken meat
Kačániová, Miroslava -- Petrová, Jana -- Mellen, Martin -- Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Blaškovičová, Henrieta
Impact of anise (Pimpinella anisum) and mint (Mentha piperita) essential oils to microbial activity in chicken meat.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 4, 1 (2015), s. 28--31. URL: http://www.jmbfs.org/wp-content/uploads/2015/02/Kacaniova.pdf.
ADFVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2015Podrobnosti
2.Kompostovanie ako spôsob eliminácie a recyklácie odpadov produkčných procesov v agropotravinárskom sektore = Composting as a way of elimination and recycling of wastea from production processes in agri-food sector
Javoreková, Soňa -- Maková, Jana -- Blaškovičová, Henrieta -- Majerčíková, Kamila -- Bullová, Martina
Kompostovanie ako spôsob eliminácie a recyklácie odpadov produkčných procesov v agropotravinárskom sektore = Composting as a way of elimination and recycling of wastea from production processes in agri-food sector. In Potravinárstvo. 4, (2010), s. 396--401.
ADFVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2010Podrobnosti
3.Microbiology of raw materials used for confectionary production
Petrová, Jana -- Juhaniaková, Ľubomíra -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Blaškovičová, Henrieta -- Kačániová, Miroslava
Microbiology of raw materials used for confectionary production.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 4, 1 (2015), s. 52--56. URL: http://www.jmbfs.org/issue/february-2015-vol-4-special-issue-1-microbiology/petrova1/?issue_id=3715&article_id=12.
ADFVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2015Podrobnosti
4.Microorganisms in selected confectionary products during the manufacturing process
Petrová, Jana -- Juhaniaková, Ľubomíra -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Blaškovičová, Henrieta -- Kačániová, Miroslava
Microorganisms in selected confectionary products during the manufacturing process.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 4, 1 (2015), s. 57--61. URL: http://www.jmbfs.org/wp-content/uploads/2015/02/Petrova2.pdf.
ADFVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2015Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.