Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Miroslav Šlosár, PhD.
Identifikačné číslo: 1753
Univerzitný e-mail: miroslav.slosar [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra zeleninárstva (FZKI)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Ageing of plasticized poly(lactic acid)/poly(3-hydroxybutyrate)/carbon black mulching films during one season of sweet pepper production
Mosnáčková, Katarína -- Šlosár, Miroslav -- Kollár, Jozef -- Janigová, Ivica -- Šišková, Alena -- Chmela, Štefan -- Sikorska, Wanda -- Perďochová, Dagmara -- Gálisová, Ivana -- Alexy, Pavol -- Chodák, Ivan -- Mosnáček, Jaroslav
Ageing of plasticized poly(lactic acid)/poly(3-hydroxybutyrate)/carbon black mulching films during one season of sweet pepper production. In European Polymer Journal. 114, (2019), s. 81--89. ISSN 0014-3057.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2019Podrobnosti
2.Antioxidant activity determination of horicultural crops
Hegedűs, Ondrej -- Hegedűsová, Alžbeta -- Szarka, Katarína -- Šlosár, Miroslav -- Maťová, Adriána
Antioxidant activity determination of horicultural crops. In SGEM 2019. Sofia: STEP92 Technology, 2019, s. 543--550. ISBN 978-619-7408-88-1 (brož.).
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti
3.The evaluation of selected qualitative parameters of sweet potato (Ipomoea batatas L.) in dependence on its cultivar
Šlosár, Miroslav -- Hegedűsová, Alžbeta -- Hegedűs, Ondrej -- Mezeyová, Ivana -- Farkaš, Ján -- Golian, Marcel
The evaluation of selected qualitative parameters of sweet potato (Ipomoea batatas L.) in dependence on its cultivar. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 131--137. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
4.The influence of selenium on selected heavy metals cumulation in oyster mushroom fruiting bodies
Golian, Marcel -- Hegedűsová, Alžbeta -- Trochcová, Marianna -- Maťová, Adriána -- Šlosár, Miroslav
The influence of selenium on selected heavy metals cumulation in oyster mushroom fruiting bodies. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 200--205. ISSN 1338-0230.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
5.Validation and quality assurance of ascorbic acid determination in agricultural products
Hegedűs, Ondrej -- Szarka, Katarína -- Hegedűsová, Alžbeta -- Godany, Zsuzsanna -- Šlosár, Miroslav -- Nechifor, Aurelia Cristina -- Tonk, Szende Agnes
Validation and quality assurance of ascorbic acid determination in agricultural products. In Revista de Chimie. 70, 7 (2019), s. 2308--2314. ISSN 2537-5733.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2019Podrobnosti
6.Varietal variability of less grown mints: influence on selected antioxidants
Mezeyová, Ivana -- Hegedűsová, Alžbeta -- Farkaš, Ján -- Mezey, Ján -- Šlosár, Miroslav
Varietal variability of less grown mints: influence on selected antioxidants. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 566--571. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.