Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Ivana Mezeyová, PhD.
Identifikačné číslo: 1784
Univerzitný e-mail: ivana.mezeyova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra zeleninárstva (FZKI)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Increasing of selenium content and qualitative parameters in tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) after its foliar application
Andrejiová, Alena -- Hegedűsová, Alžbeta -- Adamec, Samuel -- Hegedűs, Ondrej -- Mezeyová, Ivana
Increasing of selenium content and qualitative parameters in tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) after its foliar application. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 351--358. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
2.Kvantitatívne parametre osiva Tulsi
Mezeyová, Ivana -- Hegedűsová, Alžbeta -- Hegedűs, Ondrej -- Mňahončáková, Erika
Kvantitatívne parametre osiva Tulsi. In Medzinárodná konferencia o liečivých rastlinách vo výskume a v praxi. Stará Ľubovňa: GAIA, 2019, s. 41. ISBN 978-80-969749-4-8 (brož.).
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2019Podrobnosti
3.Monitoring of heavy metals, bioactive substances and nutritional composition of cranberry (Vaccinium vitis-idaea) fruits in tatra national park forest ecosystem high-altitude transects
Mezey, Ján -- Petrík, Matej -- Bajčan, Daniel -- Harangozo, Ľuboš -- Mezeyová, Ivana
Monitoring of heavy metals, bioactive substances and nutritional composition of cranberry (Vaccinium vitis-idaea) fruits in tatra national park forest ecosystem high-altitude transects. In SGEM 2019. Sofia: STEP92 Technology, 2019, s. 761--768. ISBN 978-619-7408-82-9 (brož.).
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti
4.The evaluation of selected qualitative parameters of sweet potato (Ipomoea batatas L.) in dependence on its cultivar
Šlosár, Miroslav -- Hegedűsová, Alžbeta -- Hegedűs, Ondrej -- Mezeyová, Ivana -- Farkaš, Ján -- Golian, Marcel
The evaluation of selected qualitative parameters of sweet potato (Ipomoea batatas L.) in dependence on its cultivar. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 131--137. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
5.Varietal variability of less grown mints: influence on selected antioxidants
Mezeyová, Ivana -- Hegedűsová, Alžbeta -- Farkaš, Ján -- Mezey, Ján -- Šlosár, Miroslav
Varietal variability of less grown mints: influence on selected antioxidants. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 566--571. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.