Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Ivana Mezeyová, PhD.
Identifikačné číslo: 1784
Univerzitný e-mail: ivana.mezeyova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra zeleninárstva (FZKI)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Evaluation of quantitative and qualitative characteristics of selected celery (Apium graveolens var. Dulce) varieties in the context of juices production
Mezeyová, Ivana -- Hegedűsová, Alžbeta -- Mezey, Ján -- Šlosár, Miroslav -- Farkaš, Ján
Evaluation of quantitative and qualitative characteristics of selected celery (Apium graveolens var. Dulce) varieties in the context of juices production.  In Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting. 12, 1 (2018), s. 173--179. URL: https://dx.doi.org/10.5219/883.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2012Podrobnosti
2.Evaluation of selected qualitative parameters of sweet potato in dependency on its cultivar in Slovakia
Šlosár, Miroslav -- Hegedűsová, Alžbeta -- Mezeyová, Ivana -- Timoracká, Mária -- Hegedűs, Ondrej
Evaluation of selected qualitative parameters of sweet potato in dependency on its cultivar in Slovakia.  In International Journal of Agriculture, Forestry and Life Sciences. Uşak : Uşak University. 2, 2 (2018), s. 62--65. URL: http://dergipark.gov.tr/download/article-file/552512.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
3.Changes in the levels of selected organic acids and sugars in apple juice after cold storage
Mezey, Ján -- Mezeyová, Ivana
Changes in the levels of selected organic acids and sugars in apple juice after cold storage. In Czech journal of food sciences. 36, 2 (2018), s. 175--180. ISSN 1212-1800.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
4.Impact of biofortification, variety and cutting on chosen qualitative characteristic of basil (Ocimum basilicum L.)
Barátová, Silvia -- Mezeyová, Ivana -- Hegedüsová, Alžbeta -- Andrejiová, Alena
Impact of biofortification, variety and cutting on chosen qualitative characteristic of basil (Ocimum basilicum L.).  In Acta fytotechnica et zootechnica. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 18, 3 (2015), s. 71--75. URL: http://www.acta.fapz.uniag.sk/journal/index.php/on_line/article/view/177/baratova1.
ADFVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
5.Quantitative and qualitative parameters in Acorn squash cultivar in the conditions of the Slovak Republic
Šlosár, Miroslav -- Mezeyová, Ivana -- Hegedűsová, Alžbeta -- Hegedűs, Ondrej
Quantitative and qualitative parameters in Acorn squash cultivar in the conditions of the Slovak Republic. In Potravinárstvo. 12, 1 (2018), s. 91--98.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.