Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Ľuboš Harangozo, PhD.
Identifikačné číslo: 1834
Univerzitný e-mail: lubos.harangozo [at] uniag.sk
 
VŠ,DrSc./CSc./PhD. - Katedra chémie (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Association between selected heavy metals and hematology parameters in grazing sheep (Ovis aries)
Kováčik, Anton -- Árvay, Július -- Harangozo, Ľuboš -- Tirpák, Filip -- Massanyi, Peter
Association between selected heavy metals and hematology parameters in grazing sheep (Ovis aries). In YES 2018. Madison: University of Wisconsin, 2018.
BFAAbstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)2018Podrobnosti
2.Content of selected risk elements in well water
Stanovič, Radovan -- Árvay, Július -- Bajčan, Daniel -- Tóth, Tomáš -- Harangozo, Ľuboš
Content of selected risk elements in well water. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018, s. 59. ISBN 978-80-552-1874-8 (brož.).
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
3.Pór záhradný (Allium porrum L.) - obsah makrobiogénnych prvkov, polyfenolov a hodnota antioxidačnej aktivity = Leek (Allium porrum L.) - the content of macroelements, polyphenols and the value of antioxidant activity
Kovarovič, Ján -- Bystrická, Judita -- Harangozo, Ľuboš -- Tomáš, Ján -- Vollmannová, Alena -- Bajčan, Daniel
Pór záhradný (Allium porrum L.) - obsah makrobiogénnych prvkov, polyfenolov a hodnota antioxidačnej aktivity = Leek (Allium porrum L.) - the content of macroelements, polyphenols and the value of antioxidant activity. 1. vyd. Český Těšín : Ing. Václav HELÁN - 2 THETA, 2018. 98 s. ISBN 978-80-86380-95-7.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2018Podrobnosti
4.Quality of raw-cooked meat product after application grape seed extract
Bobko, Marek -- Kročko, Miroslav -- Haščík, Peter -- Mendelová, Andrea -- Bobková, Alica -- Čuboň, Juraj -- Tkáčová, Jana -- Harangozo, Ľuboš
Quality of raw-cooked meat product after application grape seed extract. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 3 (2018), s. 867--870. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
5.Rizikové prvky vo vzťahu k obsahu polyfenolických látok v olejninách
Harangozo, Ľuboš
Rizikové prvky vo vzťahu k obsahu polyfenolických látok v olejninách. 1. vyd. Český Těšín : Ing. Václav HELÁN - 2 THETA, 2018. 140 s. ISBN 978-80-86380-96-4.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2018Podrobnosti
6.The heavy metal content in selected kind of spices
Harangozo, Ľuboš -- Šnirc, Marek -- Árvay, Július -- Bajčan, Daniel -- Bystrická, Judita -- Trebichalský, Pavol -- Kovarovič, Ján -- Jančo, Ivona
The heavy metal content in selected kind of spices. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 7, 2 (2018), s. 760--764. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.