Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Július Árvay, PhD.
Identifikačné číslo: 1835
Univerzitný e-mail: julius.arvay [at] uniag.sk
 
VŠ,DrSc./CSc./PhD. - Katedra chémie (FBP)

Kontakty
     
     
     
Publikácie
     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

TANČINOVÁ, D. -- MEDO, J. -- MAŠKOVÁ, Z. -- FOLTINOVÁ, D. -- ÁRVAY, J. Effect of essential oils of Lamiaceae plants on the Penicillium commune. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 4 (2019), s. 1111--1117. ISSN 1338-5178.

Originálny názov:
Effect of essential oils of Lamiaceae plants on the Penicillium commune
Autor:
Pracovisko:
Katedra chémie
Katedra mikrobiológie
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum:
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
8
Číslo periodika v rámci zväzku:
4
Rok vydania: 2019
Od strany:
1111
Do strany:
1117
Počet strán: 7
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania:
elektronická verzia (online)
Pôvodný jazyk:
angličtina
Kategória publikácie: ADN Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová:
slovenčina: Penicillium commune, hluchavkovité, silice
Rok uplatnenia:
2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil:
Posledná zmena:
06.06.2020 22:21 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. KAČÁNIOVÁ, M. -- HAŠČÍK, P. -- HLEBA, L. Nitra: ISSN 1338-5178.

Originálny názov:
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie:
časopis
ISSN:
1338-5178
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Nitra
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Rok uplatnenia:
Posledná zmena:
06.06.2020 22:21 (Import dát z knižnice)