Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Lukáš Hleba, PhD.
Identifikačné číslo: 206
Univerzitný e-mail: lukas.hleba [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra mikrobiológie (FBP)

     
     
     
Záverečná práca     
Projekty
     
Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČ
Rok
Podrobnosti
1.
A freeze-dried, viable, dispersed and stable formulation of the "liquid intra-vesical immunotherapy bcg moreau® finlay"
Bell, Ydalis Griñan -- Isis García, H -- Hernández, Z. -- Sarmiento, G. S.M. -- Domínguez, Armando Acosta -- Gonzales, Elizabeth Aznar -- Tamayo, Martha Carralero -- Huergo, Concepción Campa -- Hleba, Lukáš -- Shariati, Mohammad Ali -- Imran, Muhammad Saeed -- Plygun, Sergey -- Laishevtcev, Alexey -- González, Viviana Gustavo Sierra
A freeze-dried, viable, dispersed and stable formulation of the "liquid intra-vesical immunotherapy bcg moreau® finlay". In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 5 (2020), s. 1023--1028. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2020
Podrobnosti
2.
Effects of dehydration on the physiochemical characteristics of tomato, onion and pepper powdered culinary blends
Ogori, A.F. -- Amove, Julius -- Adoba, J.A. -- Hleba, Lukáš -- Cisarová, Miroslava -- Glinushkin, Alexey -- Laishevtcev, Alexey -- Derkanosova, Anna -- Pigorev, Igor -- Plygun, Sergey -- Shariati, Mohammad Ali
Effects of dehydration on the physiochemical characteristics of tomato, onion and pepper powdered culinary blends. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 5 (2020), s. 994--997. ISSN 1338-5178.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
3.Hodnotenie kvality syrov z dvoch fáz laktácie dojníc = Evaluation of cheese quality from two stages of lactation of cows
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Hleba, Lukáš
Hodnotenie kvality syrov z dvoch fáz laktácie dojníc = Evaluation of cheese quality from two stages of lactation of cows.  In Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno : Tribun EU. (2020), s. 11--18. ISBN 978-80-7627-006-0.
AFC
Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
2020
Podrobnosti
4.
Investigation of physiochemical and storage conditions on the properties of extracted tiger nut oil from different cultivars
Nina, G.C. -- Ukeyima, M. -- Ogori, A.F. -- Hleba, Lukáš -- Hlebová, Miroslava -- Glinushkin, Alexey -- Laishevtcev, Alexey -- Derkanosova, Anna -- Pigorev, Igor -- Plygun, Sergey -- Shariati, Mohammad Ali
Investigation of physiochemical and storage conditions on the properties of extracted tiger nut oil from different cultivars. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 5 (2020), s. 989--993. ISSN 1338-5178.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
5.
Mastitis pathogens and somatic cell count in ewes milk
Tvarožková, Kristína -- Tančin, Vladimír -- Uhrinčať, Michal -- Hleba, Lukáš -- Mačuhová, Lucia
Mastitis pathogens and somatic cell count in ewes milk. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), s. 164--169. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
6.
Pivo ako liečivý nápoj
Jedináková, Nora -- Hleba, Lukáš
Pivo ako liečivý nápoj. In SciCell magazín. 3, 1 (2020), s. 1--8. ISSN 2585-9137.
BDF
Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
2020
Podrobnosti
7.
The in vitro and in situ effect of selected essential oils in vapour phase against bread spoilage toxicogenic aspergilli
Císarová, Miroslava -- Hleba, Lukáš -- Medo, Juraj -- Tančinová, Dana -- Mašková, Zuzana -- Čuboň, Juraj -- Kováčik, Anton -- Foltinová, Denisa -- Božik, Matěj -- Klouček, Pavel
The in vitro and in situ effect of selected essential oils in vapour phase against bread spoilage toxicogenic aspergilli. In Food Control. 110, 107007 (2020), s. 1--11. ISSN 0956-7135.
ADC
Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020
Podrobnosti
8.
The incidence of mastitis pathogens and relationship with population of leukocytes
Tvarožková, Kristína -- Tančin, Vladimír -- Vašíček, Jaromír -- Uhrinčať, Michal -- Mačuhová, Lucia -- Hleba, Lukáš
The incidence of mastitis pathogens and relationship with population of leukocytes. In Animal biotechnology 2020. Nitra: Slovak Agricultural University, 2019, s. 54. ISBN 978-80-552-2145-8 (brož.).
AFH
Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
2020
Podrobnosti
9.
The occurence of pathogen in milk of ewes with high somatic cell count at half udder level
Tančin, Vladimír -- Uhrinčať, Michal -- Mačuhová, Lucia -- Tvarožková, Kristína -- Hleba, Lukáš -- Tančinová, Dana
The occurence of pathogen in milk of ewes with high somatic cell count at half udder level. In Book of abstracts. Zagreb: University of Zagreb, 2020, s. 242.
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.