Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Jana Tkáčová, PhD.
Identifikačné číslo: 207
Univerzitný e-mail: jana.tkacova [at] uniag.sk
 
VŠ,DrSc./CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Záverečná práca     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Biogenic amines as risk factors of food chain
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Cviková, Petronela -- Tkáčová, Jana -- Lopašovský, Ľubomír -- Pavelková, Adriana
Biogenic amines as risk factors of food chain. In Archives of Ecotoxicology. 1, 1 (2019), s. 7--10. ISSN 2644-4747.
ADFVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2019Podrobnosti
2.Biogénne amíny
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Cviková, Petronela -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Lopašovský, Ľubomír
Biogénne amíny. In SciCell magazín. 2, 1 (2019), s. 2019. ISSN 2585-9137.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2019Podrobnosti
3.Mäsová úžitkovosť kurčiat z ekologického chovu: Mat performance of organic chickens
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Cviková, Petronela -- Pavelková, Adriana -- Císarová, Miroslava -- Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek -- Ducková, Viera -- Kročko, Miroslav
Mäsová úžitkovosť kurčiat z ekologického chovu: Mat performance of organic chickens.  In Nové trendy v gastronómii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno : Tribun EU. (2019), s. 19--24. ISBN 978-80-7627-006-0.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti
4.Sensory evaluation of fishery product - cod in mayonnaise
Tkáčová, Jana -- Pavelková, Adriana -- Sajdová, Alena -- Angelovičová, Mária
Sensory evaluation of fishery product - cod in mayonnaise. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 4 (2019), s. 1084--1088. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
5.The effect of raw material pre maturing on parenica steamed cheese quality
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Cviková, Petronela -- Pavelková, Adriana -- Capcarová, Marcela -- Císarová, Miroslava -- Ševelová, Martina -- Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek
The effect of raw material pre maturing on parenica steamed cheese quality. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 5 (2019), s. 1231--1235. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
6.Vplyv aplikácie extraktu hroznových semien na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsového výrobku: The influence of application of grape seed extract on oxidative stability and sensory quality of meat product
Bobko, Marek -- Kročko, Miroslav -- Tkáčová, Jana -- Bobková, Alica -- Mendelová, Andrea -- Belej, Ľubomír -- Čurlej, Jozef -- Jakabová, Silvia
Vplyv aplikácie extraktu hroznových semien na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsového výrobku: The influence of application of grape seed extract on oxidative stability and sensory quality of meat product.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 175--178. ISBN 978-80-552-1978-3.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.