Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Jana Tkáčová, PhD.
Identifikačné číslo: 207
Univerzitný e-mail: jana.tkacova [at] uniag.sk
 
VŠ,DrSc./CSc./PhD. - Katedra hodnotenia a spracovania živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Aplikácia ožarovania na potraviny rastlinného pôvodu = Application of irradiation on foof of plant origin
Pavelková, Adriana -- Boldišová, Dominika -- Tkáčová, Jana -- Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter
Aplikácia ožarovania na potraviny rastlinného pôvodu = Application of irradiation on foof of plant origin. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 2 (2018), s. 58--65. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
2.Degradácia bielkovín a tvorba nízkomolekulárnych frakcií v produktoch živočíšneho pôvodu = Protein degradation and low molecular weight fractions in products of animal origin
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Hleba, Lukáš -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Lopašovský, Ľubomír
Degradácia bielkovín a tvorba nízkomolekulárnych frakcií v produktoch živočíšneho pôvodu = Protein degradation and low molecular weight fractions in products of animal origin. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 1 (2018), s. 14--32. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
3.Effect of addition of alfalfa meal on chicken meat quality
Tkáčová, Jana -- Angelovičová, Mária -- Čuboň, Juraj -- Pavelková, Adriana -- Bobko, Marek -- Haščík, Peter
Effect of addition of alfalfa meal on chicken meat quality.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 8, 1 (2018), s. 681--684. URL: http://dx.doi.org/10.15414/jmbfs.2018.8.1.705-710.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Podrobnosti
4.Effect of addition of alfalfa meal on chicken meat quality
Tkáčová, Jana -- Angelovičová, Mária -- Čuboň, Juraj -- Pavelková, Adriana -- Bobko, Marek -- Haščík, Peter
Effect of addition of alfalfa meal on chicken meat quality.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 8, 1 (2018), s. 681--684. URL: http://dx.doi.org/10.15414/jmbfs.2018.8.1.705-710.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Podrobnosti
5.Hmyz ako potravina budúcnosti
Pavelková, Adriana -- Dičérová, Marcela -- Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek
Hmyz ako potravina budúcnosti.  In SciCell magazín. Mojzesovo : SciCell s.r.o. 1, 11 (2018), s. 1--9. URL: https://www.scicell.org/2018/11/29/hmyz-ako-potravina-buducnosti/.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
6.Kvalita mäsa jahniat plemena cigája a merino = The meat quality of cigaja and merino breed
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Cviková, Petronela
Kvalita mäsa jahniat plemena cigája a merino = The meat quality of cigaja and merino breed. 1. vyd. Český Těšín : 2 Theta, 2018. 76 s. ISBN 978-80-86380-94-0.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2018Podrobnosti
7.Mlieko ako najvýznamnejší zdroj vápnika v prevencii proti osteoporóze
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Tkáčová, Jana -- Hleba, Lukáš -- Lopašovský, Ľubomír
Mlieko ako najvýznamnejší zdroj vápnika v prevencii proti osteoporóze.  In SciCell magazín. Mojzesovo : SciCell s.r.o. 1, 11 (2018), s. 1--13. URL: https://www.scicell.org/2018/11/30/mlieko-ako-najvyznamnejsi-zdroj-vapnika-v-prevencii-proti-osteoporoze/.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
8.Molekulárne hmotnosti degradovaných bielkovín a ich využitie pri stanovení procesu zrenia v sušenom solenom mäse
Čuboň, Juraj -- Cviková, Petronela -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Bučko, Ondřej -- Tkáčová, Jana
Molekulárne hmotnosti degradovaných bielkovín a ich využitie pri stanovení procesu zrenia v sušenom solenom mäse. In Ingrovy dny 2018. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018, s. 42--51. ISBN 978-80-7509-542-8.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2018Podrobnosti
9.Molekulárne hmotnosti degradovaných bielkovín a ich využitie pri stanovení procesu zrenia v sušenom solenom mäse
Čuboň, Juraj -- Cviková, Petronela -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Bučko, Ondřej -- Tkáčová, Jana
Molekulárne hmotnosti degradovaných bielkovín a ich využitie pri stanovení procesu zrenia v sušenom solenom mäse. In Maso. 29, 7 (2018), s. 41--46. ISSN 1210-4086.
BDEOdborné práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
10.Nevhodná strava podporuje osteoporózu
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Tkáčová, Jana -- Hleba, Lukáš -- Lopašovský, Ľubomír
Nevhodná strava podporuje osteoporózu.  In SciCell magazín. Mojzesovo : SciCell s.r.o. 1, 11 (2018), s. 1--9. URL: https://www.scicell.org/2018/11/23/nevhodna-strava-podporuje-osteoporozu/.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
11.Osteoporóza a potreba vápnika v priebehu života
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Tkáčová, Jana -- Hleba, Lukáš -- Lopašovský, Ľubomír
Osteoporóza a potreba vápnika v priebehu života.  In SciCell magazín. Mojzesovo : SciCell s.r.o. 1, 11 (2018), s. 1--10. URL: https://www.scicell.org/2018/11/09/osteoporoza-a-potreba-vapnika-v-priebehu-zivota/.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
12.Oxidačná stabilita mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien: Oxidative stability of the meat product after application of grape seed extract
Bobko, Marek -- Haščík, Peter -- Čuboň, Juraj -- Bobková, Alica -- Kročko, Miroslav -- Tkáčová, Jana -- Mendelová, Andrea
Oxidačná stabilita mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien: Oxidative stability of the meat product after application of grape seed extract.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 132--135. ISBN 978-80-552-1813-7.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
13.Profil intramuskulárneho tuku jahňacieho mäsa plemen cigája a merino = Intramuscular fat profile of meat of lamb Cigaja and Merino breed
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Hleba, Lukáš -- Bobko, Marek -- Kunová, Simona -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Ducková, Viera
Profil intramuskulárneho tuku jahňacieho mäsa plemen cigája a merino = Intramuscular fat profile of meat of lamb Cigaja and Merino breed. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 2 (2018), s. 16--26. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
14.Protein quality chicken meat after feeding with active substances of citrus fruits and Diclazuril and Salinomycin sodium
Angelovičová, Mária -- Bučko, Ondřej -- Angelovič, Marek -- Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Šnirc, Marek -- Tkáčová, Jana -- Klimentová, Michaela
Protein quality chicken meat after feeding with active substances of citrus fruits and Diclazuril and Salinomycin sodium.  In Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting. 12, 1 (2018), s. 499--511. URL: https://doi.org/10.5219/915.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2012Podrobnosti
15.Sledovanie obsahu voľných mastných kyselín vo vzorkách surového kravského mlieka: Monitoring of free fatty acid content in samples of raw cow´s milk
Čanigová, Margita -- Ducková, Viera -- Zajác, Peter -- Remeňová, Zuzana -- Tkáčová, Jana
Sledovanie obsahu voľných mastných kyselín vo vzorkách surového kravského mlieka: Monitoring of free fatty acid content in samples of raw cow´s milk.  In Hygiena a technologie potravin – XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita. (2018), s. 98--101. ISBN 978-80-7305-808-1.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2018Podrobnosti
16.Tymianová silica a jej účinky na črevnú mikroflóru brojlerových kurčiat: Thyme essential oil and its effects on the broiler chicken intestinal microflora
Angelovičová, Mária -- Mellen, Martin -- Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Tkáčová, Jana
Tymianová silica a jej účinky na črevnú mikroflóru brojlerových kurčiat: Thyme essential oil and its effects on the broiler chicken intestinal microflora.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 120--123. ISBN 978-80-552-1813-7.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
17.Vnútrosvalový tuk jahňacieho mäsa plemien cigája a merino
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Kunová, Simona -- Tkáčová, Jana
Vnútrosvalový tuk jahňacieho mäsa plemien cigája a merino. In SciCell magazín. 1, 6 (2018), s. 1--11.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
18.Vplyv degradačných metabolitov bielkovín na zdravie konzumenta = Effect of degradation protein metabolites on health comnsuption
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Kročko, Miroslav -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Ducková, Viera
Vplyv degradačných metabolitov bielkovín na zdravie konzumenta = Effect of degradation protein metabolites on health comnsuption. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 2 (2018), s. 8--15. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
19.Vplyv doplnku tymianovej silice na obsah aminokyselín kurčacej prsnej svaloviny: The effect of thyme oil on the amino acid content of the chicken breast
Angelovičová, Mária -- Bučko, Ondřej -- Klimentová, Michaela -- Tkáčová, Jana
Vplyv doplnku tymianovej silice na obsah aminokyselín kurčacej prsnej svaloviny: The effect of thyme oil on the amino acid content of the chicken breast.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 116--119. ISBN 978-80-552-1813-7.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
20.Vplyv probiotickej kultúry Lactobacillus casei a inulínu na fyzikálno-chemické a senzorické ukazovatele fermentovaného mäsového výrobku =
Kročko, Michal -- Ducková, Viera -- Čanigová, Margita -- Bučko, Ondřej -- Tkáčová, Jana
Vplyv probiotickej kultúry Lactobacillus casei a inulínu na fyzikálno-chemické a senzorické ukazovatele fermentovaného mäsového výrobku =. In Chemické listy. 112, 1 (2018), s. 38--42. ISSN 0009-2770.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
21.Vplyv probiotickej kultúry Lactobacillus casei a inulínu na fyzikálno-chemické a senzorické ukazovatele fermentovaného mäsového výrobku = The effect of probiotic culture Lactobacillus casei and inulin on physic-chemical and sensory parameters of fermented meat product
Kročko, Miroslav -- Ducková, Viera -- Čanigová, Margita -- Bučko, Ondřej -- Tkáčová, Jana
Vplyv probiotickej kultúry Lactobacillus casei a inulínu na fyzikálno-chemické a senzorické ukazovatele fermentovaného mäsového výrobku = The effect of probiotic culture Lactobacillus casei and inulin on physic-chemical and sensory parameters of fermented meat product. In Chemické listy. 112, 1 (2018), s. 38--42. ISSN 0009-2770.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.