Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Marián Tokár, PhD.
Identifikačné číslo: 209
Univerzitný e-mail: marian.tokar [at] uniag.sk
 
VŠ,DrSc./CSc./PhD. - Katedra skladovania a spracovania rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Antimicrobial effect of sage (Salvia officinalis L.) and rosemary (Rosmarinus officinalis L.) essential oils on microbiota of chicken breast
Kačániová, Miroslava -- Terentjeva, Margarita -- Kántor, Attila -- Tokár, Marián -- Puchalski, Czeslaw -- Ivanišová, Eva
Antimicrobial effect of sage (Salvia officinalis L.) and rosemary (Rosmarinus officinalis L.) essential oils on microbiota of chicken breast.  In Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. Section B, Natural Sciences. Berlin : Walter de Gruyte. 71, 6 (2017), s. 461--467. URL: https://www.degruyter.com/view/j/prolas.2017.71.issue-6/prolas-2017-0081/prolas-2017-0081.xml?format=INT.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
2.Determination of biological and sensory profiles of biscuits enriched with tea (Camellia sinensis L.) powder
Ivanišová, Eva -- Mickowska, Barbara -- Socha, Peter -- Režová, Ivana -- Kántor, Attila -- Haris, Ladislav -- Tokár, Marián -- Terentjeva, Margarita -- Kačániová, Miroslava
Determination of biological and sensory profiles of biscuits enriched with tea (Camellia sinensis L.) powder.  In Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. Section B, Natural Sciences. Berlin : Walter de Gruyte. 72, 2 (2018), s. 113--117.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
3.Effect of grape pomace addition on farinographic and extensographic properties of wheat dough
Tokár, Marián -- Burešová, Iva -- Frančáková, Helena -- Kántor, Attila -- Dráb, Štefan -- Ivanišová, Eva
Effect of grape pomace addition on farinographic and extensographic properties of wheat dough. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs: book of abstracts of the 13th international scientific conference, Smolenice, September 17-19, 2018. 1. vyd. Nitra : Slovak University of Agriculture, 2018, s. 63. ISBN 978-80-552-1874-8.
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
4.Green barley as an ingredient in pasta: antioxidant activity and sensory characteristics evaluation
Ivanišová, Eva -- Košec, Martin -- Brindza, Jan -- Grygorieva, Olga V. -- Tokár, Marián
Green barley as an ingredient in pasta: antioxidant activity and sensory characteristics evaluation.  In Contemporary agriculture. Novi Sad : Faculty of Agriculture. 67, 1 (2018), s. 81--86. URL: https://dx.doi.org/10.2478/contagri-2018-0012.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
5.Pollen can - testing of bee pollen fermentation in model conditions
Kňazovická, Vladimíra -- Mašková, Zuzana -- Vlková, E. -- Švejstil, Roman -- Salmonová, Hana -- Ivanišová, Eva -- Gažarová, Martina -- Gamráthová, Iveta -- Repková, Monika -- Tokár, Marián -- Ducková, Viera -- Kročko, Miroslav -- Čanigová, Margita -- Kačániová, Miroslava
Pollen can - testing of bee pollen fermentation in model conditions.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 7, 2 (2018), s. 805--810. URL: http://dx.doi.org/10.15414/jmbfs.2018.8.2.805-811.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.