Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Marián Tokár, PhD.
Identifikačné číslo: 209
Univerzitný e-mail: marian.tokar [at] uniag.sk
 
VŠ,DrSc./CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Determination of biological and sensory profiles of biscuits enriched with tea (Camellia sinensis L.) powder
Ivanišová, Eva -- Mickowska, Barbara -- Socha, Peter -- Režová, Ivana -- Kántor, Attila -- Haris, Ladislav -- Tokár, Marián -- Terentjeva, Margarita -- Kačániová, Miroslava
Determination of biological and sensory profiles of biscuits enriched with tea (Camellia sinensis L.) powder. In Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. Section B, Natural Sciences. 72, 2 (2018), s. 113--117. ISSN 1407-009X.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
2.Effect of grape pomace addition on farinographic and extensographic properties of wheat dough
Tokár, Marián -- Burešová, Iva -- Frančáková, Helena -- Kántor, Attila -- Dráb, Štefan -- Ivanišová, Eva
Effect of grape pomace addition on farinographic and extensographic properties of wheat dough. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018, s. 63. ISBN 978-80-552-1874-8 (brož.).
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
3.Green barley as an ingredient in pasta: antioxidant activity and sensory characteristics evaluation
Ivanišová, Eva -- Košec, Martin -- Brindza, Jan -- Grygorieva, Olga V. -- Tokár, Marián
Green barley as an ingredient in pasta: antioxidant activity and sensory characteristics evaluation. In Contemporary agriculture. 67, 1 (2018), s. 81--86. ISSN 2466-4774.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
4.Katedra skladovania a spracovania rastlinných produktov pre pekárenskú prax
Tokár, Marián
Katedra skladovania a spracovania rastlinných produktov pre pekárenskú prax. In Ročenka Pekaře a cukráře. Praha: Pekař a cukrář, 2018, s. 44--46. ISBN 978-80-905481-6-9 (brož.).
BEEOdborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)2018Podrobnosti
5.Pollen can - testing of bee pollen fermentation in model conditions
Kňazovická, Vladimíra -- Mašková, Zuzana -- Vlková, E. -- Švejstil, Roman -- Salmonová, Hana -- Ivanišová, Eva -- Gažarová, Martina -- Gamráthová, Iveta -- Repková, Monika -- Tokár, Marián -- Ducková, Viera -- Kročko, Miroslav -- Čanigová, Margita -- Kačániová, Miroslava
Pollen can - testing of bee pollen fermentation in model conditions. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 7, 2 (2018), s. 805--810. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.