Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Marián Tokár, PhD.
Identifikačné číslo: 209
Univerzitný e-mail: marian.tokar [at] uniag.sk
 
VŠ,DrSc./CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

KŇAZOVICKÁ, V. -- MAŠKOVÁ, Z. -- VLKOVÁ, E. -- ŠVEJSTIL, R. -- SALMONOVÁ, H. -- IVANIŠOVÁ, E. -- GAŽAROVÁ, M. -- GAMRÁTHOVÁ, I. -- REPKOVÁ, M. -- TOKÁR, M. -- DUCKOVÁ, V. -- KROČKO, M. -- ČANIGOVÁ, M. -- KAČÁNIOVÁ, M. Pollen can - testing of bee pollen fermentation in model conditions. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 7, 2 (2018), s. 805--810. ISSN 1338-5178.

Originálny názov: Pollen can - testing of bee pollen fermentation in model conditions
Autor: Ing. Vladimíra Kňazovická, PhD. (9%)
Ing. Zuzana Mašková, PhD. (7%)
E. Vlková (7%)
Roman Švejstil (7%)
Hana Salmonová (7%)
Ing. Eva Ivanišová, PhD. (7%)
Ing. Martina Gažarová, PhD. (7%)
Iveta Gamráthová (7%)
Monika Repková (7%)
Ing. Marián Tokár, PhD. (7%)
Ing. Viera Ducková, PhD. (7%)
Ing. Miroslav Kročko, PhD. (7%)
doc. Ing. Margita Čanigová, CSc. (7%)
prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD. (7%)
Pracovisko: Katedra mikrobiológie
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov
Katedra výživy ľudí
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 7
Číslo periodika v rámci zväzku: 2
Rok vydania: 2018
Od strany: 805
Do strany: 810
Počet strán: 6
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: elektronická verzia (online)
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: ADN Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: včelie produkty, fermentácia, obnôžkový peľ, stráviteľnosť živín, mikromycéty, med, kyselina mliečna
Rok uplatnenia: 2018
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Ing. Vladimíra Kňazovická, PhD.
Posledná zmena: 06. 07. 2019, 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. KAČÁNIOVÁ, M. -- HAŠČÍK, P. -- HLEBA, L. Nitra: ISSN 1338-5178.

Originálny názov: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor: prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
doc. Ing. Peter Haščík, PhD.
Ing. Lukáš Hleba, PhD.
Druh publikácie: časopis
ISSN: 1338-5178
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Nitra
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Rok uplatnenia:
Posledná zmena: 06. 07. 2019, 22:20 (Import dát z knižnice)