Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Vladimíra Kňazovická, PhD.
Identifikačné číslo: 237
Univerzitný e-mail: vladimira.knazovicka [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Na obmedzenie výpisu v tabuľke nižšie vyberte požadované hodnoty a stlačte tlačidlo Obmedziť.

Rok odovzdania: Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Adamechová
Hodnotenie slovenských kvetových medov od prvovýrobcov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Anna Bačiková
Charakteristika medov po vytočení a polročnom skladovaní
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Anna Bačiková
Využitie medu na miešanie s inými včelími produktmi
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lívia Beňová
Charakteristika zmesí medu s orechmi
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lívia Beňová
Vplyv prídavku orechov na kvalitu medu počas výroby a skladovania orechov v mede
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Viktor Černák
Enzýmy vo výžive ľudí
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Michal Čopák
Hodnotenie medovicových a tmavých kvetových medov
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Filip Farkaš
Posúdenie vplyvu technologického postupu výroby medoviny na jej fyzikálno-chemické vlastnosti, mikrobiologickú kvalitu a následne na výživu a zdravie človeka
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Brigita Fehérová
Analýza medu z lokality Bajč a jeho využitie ako základnej suroviny na zmiešanie s materskou kašičkou
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Natália Fraňová
Hodnotenie zmiešaných medov získaných od prvovýrobcov a z obchodnej siete
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Iveta Gamráthová
Výroba peľovej konzervy s použitím štartéra
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Monika Halašková
Charakteristika a využitie propolisu
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Peter Jánošík
Výroba a skladovanie medu s prídavkom peľu a propolisu
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Janovská
Hodnotenie kvality slovenských a zahraničných kvetových medov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Juhosová
Mikrobiologická charakteristika obnôžkového a plástového peľu
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Monika Jurášová
Testovanie výroby a skladovania medu s prídavkom čerstvých jahôd
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Andrea Kajanová
Včelí jed - možnosti využitia, prínosy a riziká
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Júlia Kašubová
Vplyv mikrobiálneho osídlenia včely medonosnej na kvalitu medu
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Kovácsová
Výskyt a význam detekcie baktérie Paenibacillus larvae z hľadiska včelárstva
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michaela Kováčová
Testovanie výroby a skladovania medu s prídavkom peľu
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Michaela Kováčová
Včelie produkty a ich význam pre výživu človeka
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Patrícia Kováčová
Vplyv prídavku čučoriedok na stabilitu repkového pastovaného medu v zloženom výrobku z hľadiska možného prenosu kvasiniek a následného skvasenia
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Michaela Králiková
Vplyv pôvodu na využitie medu
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dominika Kubicová
Antimikrobiálna aktivita medu
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Denisa Kúšiková
Hodnotenie kvality medu z viacerých krajín sveta
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Denisa Kúšiková
Charakteristika kvetového, obnôžkového a plástového peľu ako výživových doplnkov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Gregor Magdolen
Dynamika počtu mikroskopických húb vo fermentovanom peli počas skladovania
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Soňa Martináková
Kvetový a medovicový med
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lucia Martišková
Vplyv prídavku ríbezlí na stabilitu repkového pastovaného medu v zloženom výrobku z hľadiska možného prenosu kvasiniek a následného skvasenia
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Bianka Mederiová
Kontrola kvality kvetových medov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Mojžišová
Charakteristika chemických a biologických vlastností materskej kašičky
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Jaroslav Németh
Dynamika mikrobiálnych počtov vo fermentovanom peli počas skladovania vo vzťahu k potenciálne rizikovým baktériám
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Neužilová
Prebiotické vlastnosti medu
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marcela Panáčková
Kontrola kvality medu v závislosti od veku a farby plástov
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tatiana Pleváková
Porovnanie základných vlastností medu a cukru z hľadiska využitia v potravinárskej výrobe
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Pompová
Hodnotenie kvality tmavých kvetových a zmiešaných medov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lenka Pompová
Charakteristika medu s prídavkom peľu
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Ing. Lenka Pompová
Charakteristika medu s prídavkom peľu
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Repková
Spracovanie včelích produktov
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Repková
Testovanie výroby peľovej konzervy
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Renáta Štiaková
Vplyv prídavku brusníc na stabilitu repkového pastovaného medu v zloženom výrobku z hľadiska možného prenosu kvasiniek a následného skvasenia
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Trnková
Hodnotenie kvality zmiešaných medov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Veronika Troppová
Včelí vosk - možnosti využitia, prínosy a riziká
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Katarína Vicianová
Enzýmy v mede - optimalizácia metódy a testovanie zmien distatickej aktivity z hľadiska botanického a geografického pôvodu medu
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Petra Viktorinová
Faktory, ovplyvňujúce kvalitu medu
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Adriána Volfová
Hodnotenie kvality medu, produkovaného na Slovensku, a jeho využitie na výrobu medu s prídavkom jahôd
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Michal Zvalo
Základné fyzikálno-chemické parametre medu vo vzťahu ku kvalite medu, výžive a zdraviu človeka
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná