Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Eva Ivanišová, PhD.
Identifikačné číslo: 279
Univerzitný e-mail: eva.ivanisova [at] uniag.sk
 

          Výučba     Záverečná práca     
          Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
StavZáverečná prácaDokedy
Podrobnosti
1.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Zuzana Ácsová
Význam pšenice siatej vo výžive a potravinárstve
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
2.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zuzana Ácsová
Zhodnotenie technologickej kvality vybraných druhov múk
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Silvia Benčová
Baza čierna ako významný zdroj antioxidačných a biologicky cenných látok
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
4.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Silvia Benčová
Biologicky aktívne zložky vybraného druhu ovocia
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
5.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Iveta Benková
Výhody a riziká konzumácie ovocia a zeleniny v detskom veku
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martina Blašková
Rakytník - významný zdroj antioxidačných a biologicky cenných látok
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Veronika Cifruľáková
Zhodnotenie nutričnej a technologickej kvality vybraných druhov tyčiniek
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca je nekompletnáBP
Autor: Eva Csadiová
Radikály a antioxidanty - výhody a riziká
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
9.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martina Czakóová
Technologický a nutričný profil vybraných druhov káv
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
10.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Matej Čech
Možnosti využitia ovsa čierneho v pekárskom priemysle
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Daitšová
Biologická aktivita a možnosti využitia vybraných druhov exotických korenín
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
12.
Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Bc. Marián Dlugoš
Technologické a nutričné ukazovatele kvality vybraných druhov káv
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Beáta Drevková
Možnosti využitia čakanky v potravinárskom priemysle
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
14.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Veronika Drtilová
Výhody a riziká aplikácie aditívnych látok do potravín
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Dominika Ďurkáčová
Biologická aktivita vybraných odrôd čučoriedky kanadskej a brusnice pravej
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
16.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Petra Ďurmeková
Využitie sladovej múky ako zlepšujúceho prípravku v pekárskej výrobe
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca je rozpracovaná
DP
Autor: Bc. Iveta Esseová
Hodnotenie kvality bezlepkových sušienok s prídavkom liečivých rastlín
marec 2021Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Anton Farkaš
Biologický profil a možnosti využitia rastlinných adaptogénov
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Barbara Fehérová
Hodnotenie kvality vybraných druhov kakaových práškov
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca je rozpracovaná
DP
Autor: Bc. Barbara Fehérová
Technologický a nutričný profil nugátu obohateného o funkčné zložky
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce
21.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Lucia Godočiková, PhD.
Možnosti využitia stévie cukrovej v potravinárskom priemysle
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
22.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lucia Godočiková, PhD.
Zhodnotnie biologickej aktivity vybraných druhov čokolád obohatených o funkčné zložky
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Stela Grolmusová
Antioxidačná aktivita kakaa a kakaových výrobkov
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
24.
Záverečná práca je nekompletná
DPAutor: Bc. Stela Grolmusová
Kakaové bôby a čokoláda - zdroj bioaktívnych látok
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
25.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Michal Grudecký
Význam a vplyv polysacharidov v pekárskej technológií
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Haburová
Zhodnotenie nutričnej kvality a bezpečnosti vybraných druhov obilnín
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Marianna Hajníková
Strukoviny - významný zdroj antioxidačných a biologicky aktívnych látok pre potravinársky priemysel
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca je rozpracovaná
BPAutor: Natália Harcegová
Exotické druhy korenín ako zdroj bioaktívnych látok využiteľných aj v iných oblastiach ako je potravinárstvo
marec 2021Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Katarína Homoľová
Zhodnotenie nutričného a technologického profilu vybraných druhov strukovín
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
30.
Záverečná práca je rozpracovaná
BP
Autor: Petra Hornačková
Výhody a riziká využitia portulaky kapustovej v potravinárstve
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce
31.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Marek Horňák
Hodnotenie kvality čokolády vyrobenej s prídavkom liečivých rastlín
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Marek Horňák
Liečivé rastliny - výhody a riziká vo výžive ľudí
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Hrnčárová
Nutričný, hygienický a senzorický profil vybraného druhu pekárskeho výrobku
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
34.
Záverečná práca je rozpracovaná
BPAutor: Daniela Hrončeková
Možnosti využitia čaju typu pu-erh v gastronómii
apríl 2021
Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Terézia Hudecová
Hodnotenie kvality pečivárenských výrobkov
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Daniela Chmelová
Radikály a antioxidanty - výhody a riziká
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Veronika Chorvatovičová
Káva - významný zdroj bioaktívnych látok
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Magdaléna Janesová
Pseudoobilniny - významný zdroj biologicky aktívnych látok
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Júlia Jankovičová
Výhody a riziká aplikácie antioxidantov do potravín
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
40.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Michaela Jurenková
Biologická aktivita klíčkov a naklíčených semien
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Veronika Juricová
Biologická aktivita vybraných druhov netradičných jedlých olejov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Karin Karabová
Technologické a nutričné vlastnosti rastlinných farbív
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Athina Karaindrosová
Riasy - významný zdroj biologicky cenných látok pre potravinársky priemysel
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca je nekompletnáBP
Autor: Vladimír Komár
Antioxidačná aktivita vybraných druhov jedlých húb
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
45.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Monika Kopnická
Antioxidačná aktivita vybraných druhov exotického ovocia
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca je nekompletnáBP
Autor: Bc. Monika Kopnická
Antioxidačná aktivita vybraných druhov exotického ovocia
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
47.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Martin Košec
Možnosti využitia zeleného jačmeňa v potravinárstve
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
48.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lenka Kožová
Vplyv rôznych druhov medu na technologické vlastnosti medových cukríkov
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Erik Krajger
Liečivé rastliny ako funkčné zložky v potravinárstve
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
50.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lenka Krkošová
Výhody a riziká konzumácie plodín vhodných pri bezlepkovej diéte
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
51.
Záverečná práca je nekompletná
DPAutor: Bc. Silvia Kubíková
Hodnotenie technologickej kvality pšeničných ciest a chleba s prídavkom červenej ryže.
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
52.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Ivana Kusá
Antioxidačná aktivita vybraných druhov čajov
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
53.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ivana Kusá
Možnosti využitia čajovníka v potravinárskom priemysle
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
54.
Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Ing. Ivana Kusá
Možnosti využitia čajovníka v potravinárskom priemysle
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
55.
Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Ing. Denisa Kušteková
Možnosti využitia prírodných farbív v potravinárskom priemysle
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
56.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Denisa Kušteková
Možnosti využitia prírodných farbív v potravinárskom priemysle
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
57.
Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Ing. Denisa Kušteková
Možnosti využitia prírodných farbív v potravinárskom priemysle
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Ing. Veronika Luhanová
Potravinárske využitie ľanu siateho
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
59.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Katarína Majtánová
Hodnotenie kvality vybraných druhov čokoládových cukroviniek
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
60.
Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Katarína Majtánová
Technologický a nutričný profil čokoládových praliniek s prídavkom liečivých rastlín a silíc
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce
61.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Lenka Maková
Možnosti využitia liečivých rastlín v potravinárskom priemysle
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
62.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martin Makula
Nutričný, technologický a hygienický profil vybraných druhov jedlých olejov
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
63.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Andrea Máliková
Výhody a riziká konzumácie zeleniny
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
64.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ema Matulayová
Technologické vlastností a bioaktívne zlúčeniny vybraných druhov exotického ovocia
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
65.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Meňhartová
Biologicky cenné látky kombuchového nápoja
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
66.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Meňhartová
Kombuchový nápoj - potenciálny zdroj zdraviu prospešných látok
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lucia Mikolášová
Vplyv prídavku rôznych druhov olejov na technologickú kvalitu pšeničného cesta a chleba.
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Kristína Mittuchová
Antioxidačná aktivita vybraných druhov vín
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
69.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Kristína Mittuchová
Biologicky aktívne látky menej známych druhov ovocia
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
70.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Dominika Mošaťová
Zhodnotenie nutričnej kvality a bezpečnosti vybraného druhu trvanlivého pečiva
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
71.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Pavol Mrva
Biologicky cenné látky vybraných druhov vín
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
72.Záverečná práca je rozpracovanáDP
Autor: Bc. Viktória Nagyová
Technologický a nutričný profil kváskového chleba s prídavkom liečivých rastlín
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
73.
Záverečná práca je rozpracovaná
DPAutor: Bc. Kristián Orendáč
Vplyv prídavku farebných odrôd zemiakov na technologickú kvalitu pšeničného cesta a chleba.
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
74.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lenka Priščáková
Hodnotenie technologickej kvality medových cukríkov
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
75.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Pavla Ritschlová
Koreniny ako významný zdroj antioxidačných látok
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
76.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Pavla Ritschlová
Využitie liečivých a koreninových rastlín v potravinárskom priemysle
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
77.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Radka Staňková
Bioaktívne látky rastlín s adaptogénnym účinkom
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
78.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Matúš Šátek
Topinambur a jeho využitie v pekárskom priemysle
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
79.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Adam Šipkovský
Výhody a riziká konzumácie kokosového oleja
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
80.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Ingrida Timárová
Zhodnotenie nutričného a technologického profilu menej známych druhov olejnín
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
81.
Záverečná práca je nekompletná
BPAutor: Lucia Tóthová
Antioxidačná aktivita vybraných druhov liečivých rastlín
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
82.
Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Ing. Katarína Vaňová
Hodnotenie kvality vybraných druhov olejov
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
83.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Katarína Vaňová
Význam maku siateho vo výžive a potravinárstve
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
84.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dajana Vasková
Biologická aktivita vybraných druhov liečivých rastlín
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
85.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dajana Vasková
Liečivé rastliny - zhodnotenie kvality, bezpečnosti a možností využitia
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
86.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Gabriela Virágová
Hodnotenie kvality vybraných druhov čokolád
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
87.
Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Gabriela Virágová
Technologický a nutričný profil čokolád s prídavkom liečivých rastlín
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DP
Diplomová práca
DizPDizertačná práca
HabP
Habilitačná práca
RigP
Rigorózna práca
TzDizP
Tézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZP
Záverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovaná
Záverečná práca je rozpracovaná