Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Eva Ivanišová, PhD.
Identifikačné číslo: 279
Univerzitný e-mail: eva.ivanisova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Ácsová
Význam pšenice siatej vo výžive a potravinárstve
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Ácsová
Zhodnotenie technologickej kvality vybraných druhov múk
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Silvia Benčová
Baza čierna ako významný zdroj antioxidačných a biologicky cenných látok
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Silvia Benčová
Biologicky aktívne zložky vybraného druhu ovocia
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Iveta Benková
Výhody a riziká konzumácie ovocia a zeleniny v detskom veku
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Blašková
Rakytník - významný zdroj antioxidačných a biologicky cenných látok
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Cifruľáková
Zhodnotenie nutričnej a technologickej kvality vybraných druhov tyčiniek
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Eva Csadiová
Radikály a antioxidanty - výhody a riziká
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Czakóová
Technologický a nutričný profil vybraných druhov káv
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Matej Čech
Možnosti využitia ovsa čierneho v pekárskom priemysle
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Daitšová
Biologická aktivita a možnosti využitia vybraných druhov exotických korenín
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Marián Dlugoš
Technologické a nutričné ukazovatele kvality vybraných druhov káv
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Beáta Drevková
Možnosti využitia čakanky v potravinárskom priemysle
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Drtilová
Výhody a riziká aplikácie aditívnych látok do potravín
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Ďurkáčová
Biologická aktivita vybraných odrôd čučoriedky kanadskej a brusnice pravej
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Anton Farkaš
Biologický profil a možnosti využitia rastlinných adaptogénov
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Barbara Fehérová
Hodnotenie kvality vybraných druhov kakaových práškov
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Godočiková
Možnosti využitia stévie cukrovej v potravinárskom priemysle
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Godočiková
Zhodnotnie biologickej aktivity vybraných druhov čokolád obohatených o funkčné zložky
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Laura Granátová
Prírodné farbivá - využitie v potravinárstve
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Stela Grolmusová
Antioxidačná aktivita kakaa a kakaových výrobkov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Stela Grolmusová
Kakaové bôby a čokoláda - zdroj bioaktívnych látok
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Michal Grudecký
Význam a vplyv polysacharidov v pekárskej technológií
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Haburová
Zhodnotenie nutričnej kvality a bezpečnosti vybraných druhov obilnín
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marianna Hajníková
Strukoviny - významný zdroj antioxidačných a biologicky aktívnych látok pre potravinársky priemysel
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Homoľová
Zhodnotenie nutričného a technologického profilu vybraných druhov strukovín
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marek Horňák
Hodnotenie kvality čokolády vyrobenej s prídavkom liečivých rastlín
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Marek Horňák
Liečivé rastliny - výhody a riziká vo výžive ľudí
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Hrnčárová
Nutričný, hygienický a senzorický profil vybraného druhu pekárskeho výrobku
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Terézia Hudecová
Hodnotenie kvality pečivárenských výrobkov
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Daniela Chmelová
Radikály a antioxidanty - výhody a riziká
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Veronika Chorvatovičová
Káva - významný zdroj bioaktívnych látok
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Magdaléna Janesová
Pseudoobilniny - významný zdroj biologicky aktívnych látok
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Júlia Jankovičová
Výhody a riziká aplikácie antioxidantov do potravín
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Michaela Jurenková
Biologická aktivita klíčkov a naklíčených semien
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Juricová
Biologická aktivita vybraných druhov netradičných jedlých olejov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Karin Karabová
Technologické a nutričné vlastnosti rastlinných farbív
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Athina Karaindrosová
Riasy - významný zdroj biologicky cenných látok pre potravinársky priemysel
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Vladimír Komár
Antioxidačná aktivita vybraných druhov jedlých húb
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Monika Kopnická
Antioxidačná aktivita vybraných druhov exotického ovocia
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Monika Kopnická
Antioxidačná aktivita vybraných druhov exotického ovocia
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martin Košec
Možnosti využitia zeleného jačmeňa v potravinárstve
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Lenka Kožová
Vplyv rôznych druhov a koncentrácií medu na technologické vlastnosti medových cukríkov
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Erik Krajger
Liečivé rastliny ako funkčné zložky v potravinárstve
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lenka Krkošová
Výhody a riziká konzumácie plodín vhodných pri bezlepkovej diéte
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ivana Kusá
Antioxidačná aktivita vybraných druhov čajov
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Ivana Kusá
Možnosti využitia čajovníka v potravinárskom priemysle
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Denisa Kušteková
Možnosti využitia prírodných farbív v potravinárskom priemysle
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Denisa Kušteková
Možnosti využitia prírodných farbív v potravinárskom priemysle
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Ing. Veronika Luhanová
Potravinárske využitie ľanu siateho
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Katarína Majtánová
Hodnotenie kvality vybraných druhov čokoládových cukroviniek
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lenka Maková
Možnosti využitia liečivých rastlín v potravinárskom priemysle
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martin Makula
Nutričný, technologický a hygienický profil vybraných druhov jedlých olejov
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Máliková
Výhody a riziká konzumácie zeleniny
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ema Matulayová
Technologické vlastností a bioaktívne zlúčeniny vybraných druhov exotického ovocia
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Meňhartová
Biologicky cenné látky kombuchového nápoja
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Meňhartová
Kombuchový nápoj - potenciálny zdroj zdraviu prospešných látok
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Mittuchová
Antioxidačná aktivita vybraných druhov vín
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Mittuchová
Biologicky aktívne látky menej známych druhov ovocia
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Mošaťová
Zhodnotenie nutričnej kvality a bezpečnosti vybraného druhu trvanlivého pečiva
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
61.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Pavol Mrva
Biologicky cenné látky vybraných druhov vín
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Lenka Priščáková
Hodnotenie technologickej kvality medovo-bylinných cukríkov
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Klaudia Richtariková
Koreniace pochutiny a ich využitie v potravinárstve
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Pavla Ritschlová
Koreniny ako významný zdroj antioxidačných látok
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Pavla Ritschlová
Využitie liečivých a koreninových rastlín v potravinárskom priemysle
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Radka Staňková
Bioaktívne látky rastlín s adaptogénnym účinkom
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Matúš Šátek
Topinambur a jeho využitie v pekárskom priemysle
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Adam Šipkovský
Výhody a riziká konzumácie kokosového oleja
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ingrida Timárová
Zhodnotenie nutričného a technologického profilu menej známych druhov olejnín
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Lucia Tóthová
Antioxidačná aktivita vybraných druhov liečivých rastlín
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Ing. Katarína Vaňová
Hodnotenie kvality vybraných druhov olejov
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
72.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Katarína Vaňová
Význam maku siateho vo výžive a potravinárstve
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dajana Vasková
Biologická aktivita vybraných druhov liečivých rastlín
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
74.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dajana Vasková
Liečivé rastliny - zhodnotenie kvality, bezpečnosti a možností využitia
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
75.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Gabriela Virágová
Hodnotenie kvality vybraných druhov čokolád
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná