Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Eva Ivanišová, PhD.
Identifikačné číslo: 279
Univerzitný e-mail: eva.ivanisova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra skladovania a spracovania rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Antimicrobial activity of Vitis vinifera L. pomace extract
Kačániová, Miroslava -- Terentjeva, Margarita -- Kántor, Attila -- Ivanišová, Eva -- Felšöciová, Soňa -- Puchalski, Czeslaw -- Kunová, Simona -- Lopašovský, Ľubomír -- Žiarovská, Jana
Antimicrobial activity of Vitis vinifera L. pomace extract. In Scientific papers: animal science and biotechnologies. 51, 1 (2018), s. 124--128. ISSN 1841-9364.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
2.Antimicrobial effect of sage (Salvia officinalis L.) and rosemary (Rosmarinus officinalis L.) essential oils on microbiota of chicken breast
Kačániová, Miroslava -- Terentjeva, Margarita -- Kántor, Attila -- Tokár, Marián -- Puchalski, Czeslaw -- Ivanišová, Eva
Antimicrobial effect of sage (Salvia officinalis L.) and rosemary (Rosmarinus officinalis L.) essential oils on microbiota of chicken breast.  In Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. Section B, Natural Sciences. Berlin : Walter de Gruyte. 71, 6 (2017), s. 461--467. URL: https://www.degruyter.com/view/j/prolas.2017.71.issue-6/prolas-2017-0081/prolas-2017-0081.xml?format=INT.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
3.Antioxidačná aktivita a celkový obsah polyfenolov vybraných druhov červených vín = Antioxidante activity and content of polyphenols in selected kinds of red wines
Ivanišová, Eva -- Kántor, Attila -- Kačániová, Miroslava
Antioxidačná aktivita a celkový obsah polyfenolov vybraných druhov červených vín = Antioxidante activity and content of polyphenols in selected kinds of red wines. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Zo súčasného vinárstva, vinohradníctva a spotrebiteľského prostredia: zborník vedeckých, odborných a diskusných príspevkov zo 9. ročníka konferencie "Tokaj 2018" s medzinárodnou účasťou, konanej 7. apríla 2018 na Zemplínskej šírave Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Trebišove. 1. vyd. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2018, s. 94--96. ISBN 978-80-971784-7-5.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
4.Antioxidant activity and total polyphenol content of medicinal herbs with adaptogenic effect /
Ivanišová, Eva -- Farkaš, Anton -- Frančáková, Helena -- Kačániová, Miroslava
Antioxidant activity and total polyphenol content of medicinal herbs with adaptogenic effect /. In Scientific papers: animal science and biotechnologies. 51, 1 (2018), s. 119--123. ISSN 1841-9364.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
5.Antioxidant and antimicrobial activity of Bunias orientalis L. and Scorzonera hispanica L. ethanol extracts
Vergun, Olena Mykolajivna -- Kačániová, Miroslava -- Rakhmetov, Dzamal -- Shymanska, Oksana -- Bondarchuk, O. P. -- Brindza, Jan -- Ivanišová, Eva
Antioxidant and antimicrobial activity of Bunias orientalis L. and Scorzonera hispanica L. ethanol extracts. In BRINDZA, J. -- GRYGORIEVA, O V. Agrobiodiversity for improving nutrition, health and life quality 2018. Nitra: Slovak Agricultural University, 2018, s. 29--38.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2018Podrobnosti
6.Antioxidant properties of cumin (Bunium persicum Boiss.) extract and its protective role against ultrasound-induced oxidative stress tested by microrna based markers
Ražná, Katarína -- Khasanova, Nishonoy -- Ivanišová, Eva -- Qahramon, Davranov -- Habán, Miroslav
Antioxidant properties of cumin (Bunium persicum Boiss.) extract and its protective role against ultrasound-induced oxidative stress tested by microrna based markers. In Potravinárstvo. 12, 1 (2018), s. 11--19.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
7.Bacteria and yeasts isolated from different grape varieties
Kačániová, Miroslava -- Terenjeva, Margarita -- Felšöciová, Soňa -- Ivanišová, Eva -- Kunová, Simona -- Žiarovská, Jana -- Kluz, Maciej -- Hanus, P. -- Puchalski, Czeslaw -- Kántor, Attila
Bacteria and yeasts isolated from different grape varieties.  In Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting. 12, 1 (2018), s. 108--115. URL: https://dx.doi.org/10.5219/878.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2012Podrobnosti
8.Biologická aktivita vybraných druhov bielych vín = Biological activity of selected kinds of white wines
Ivanišová, Eva -- Kántor, Attila -- Kačániová, Miroslava
Biologická aktivita vybraných druhov bielych vín = Biological activity of selected kinds of white wines. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Zo súčasného vinárstva, vinohradníctva a spotrebiteľského prostredia: zborník vedeckých, odborných a diskusných príspevkov zo 9. ročníka konferencie "Tokaj 2018" s medzinárodnou účasťou, konanej 7. apríla 2018 na Zemplínskej šírave Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Trebišove. 1. vyd. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2018, s. 97--99. ISBN 978-80-971784-7-5.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
9.Determination of biological and sensory profiles of biscuits enriched with tea (Camellia sinensis L.) powder
Ivanišová, Eva -- Mickowska, Barbara -- Socha, Peter -- Režová, Ivana -- Kántor, Attila -- Haris, Ladislav -- Tokár, Marián -- Terentjeva, Margarita -- Kačániová, Miroslava
Determination of biological and sensory profiles of biscuits enriched with tea (Camellia sinensis L.) powder.  In Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. Section B, Natural Sciences. Berlin : Walter de Gruyte. 72, 2 (2018), s. 113--117.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
10.Dlhoplodá vigna - pestovateľské aspekty v záhradkárskych podmienkach a z variability jej gastronomickej uplatniteľnosti = Cowpea (Vigna unguiculata) - its growing aspects in gardens conditions and its variability in gastronomic use
Kačániová, Miroslava -- Ivanišová, Eva -- Puchalski, Czeslaw -- Kluz, Maciej -- Hanus, Pawel
Dlhoplodá vigna - pestovateľské aspekty v záhradkárskych podmienkach a z variability jej gastronomickej uplatniteľnosti = Cowpea (Vigna unguiculata) - its growing aspects in gardens conditions and its variability in gastronomic use. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Menej rozšírené druhy úžitkových rastlín, vybrané suroviny a produkty živočíšneho pôvodu pre spotrebiteľský priemysel a k niektorým aspektom z oblasti vinárstva a vinohradníctva: zborník vedeckých, odborných a diskusných príspevkov z 8. ročníka konferencie, konanej 5. januára 2018 na Zemplínskej Šírave Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Trebišove. 1. vyd. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2018, s. 23--25. ISBN 978-80-971784-6-8.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
11.Effect of grape pomace addition on farinographic and extensographic properties of wheat dough
Tokár, Marián -- Burešová, Iva -- Frančáková, Helena -- Kántor, Attila -- Dráb, Štefan -- Ivanišová, Eva
Effect of grape pomace addition on farinographic and extensographic properties of wheat dough. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs: book of abstracts of the 13th international scientific conference, Smolenice, September 17-19, 2018. 1. vyd. Nitra : Slovak University of Agriculture, 2018, s. 63. ISBN 978-80-552-1874-8.
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
12.Electrical properties of value-added pasta and linz biscuits
Hlaváčová, Zuzana -- Ardonová, Veronika -- Ivanišová, Eva -- Regrut, Tomáš -- Kotoulek, Petr
Electrical properties of value-added pasta and linz biscuits. In VOZÁROVÁ, V. -- PETROVIĆ, A. BPS 2018: book of abstracts : 17th international workshop for young scientists BioPhys Spring 2018, 15th-18th May 2018, Nitra, Slovakia. Lublin : Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences, 2018, s. 29--30. ISBN 978-83-89969-57-6.
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
13.Enrichment of functional properties of white chocolates with different types of teas
Godočiková, Lucia -- Ivanišová, Eva -- Kačániová, Miroslava
Enrichment of functional properties of white chocolates with different types of teas. In Człowiek - Żywność - Zdrowie. Wroclaw: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2017, s. 58. ISBN 978-83-7996-418-5 (brož.).
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2018Podrobnosti
14.Fatty acid profile of different plant oils
Kolláthová, Renata -- Varga, Branislav -- Ivanišová, Eva -- Gálik, Branislav
Fatty acid profile of different plant oils.  In Scientific conference of PhD. students of FAFR and FBFS with international participation. Nitra : Slovak University of Agriculture. (2018), s. 16. ISBN 978-80-552-1905-9. URL: https://sites.google.com/site/conferenceofphdstudents/proceedings-of-abstracts-2016.
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
15.Fenolokislosti bdžolinogo obnižžja = Bee pollen phenolic acid
Adamčuk, Leonora Oleksandriena -- Novytska, A. -- Akuľonok, O.I. -- Ivanišová, Eva -- Šimková, Jana -- Bilotserkivets, Tetyana
Fenolokislosti bdžolinogo obnižžja = Bee pollen phenolic acid. In Sučasni aspekty zberežennja zdorovja ljudyny. Užhorod: Užgorodskij nacionaľnij universitet, 2018, s. 200--203. ISBN 978-617-7333-57-8 (brož.).
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2018Podrobnosti
16.Fiber content and in vitro digestibility of oilseeds and their cakes
Kolláthová, Renata -- Balušíková, Ľuba -- Vašeková, Patrícia -- Varga, Branislav -- Gašparovič, Martin -- Bíro, Daniel -- Ivanišová, Eva -- Rolinec, Michal -- Gálik, Branislav
Fiber content and in vitro digestibility of oilseeds and their cakes. In NutriNET 2018. České Budějovice: University of South Bohemia, 2018, s. 53--59. ISBN 978-80-7509-600-5 (brož.).
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2018Podrobnosti
17.Green barley as an ingredient in pasta: antioxidant activity and sensory characteristics evaluation
Ivanišová, Eva -- Košec, Martin -- Brindza, Jan -- Grygorieva, Olga V. -- Tokár, Marián
Green barley as an ingredient in pasta: antioxidant activity and sensory characteristics evaluation.  In Contemporary agriculture. Novi Sad : Faculty of Agriculture. 67, 1 (2018), s. 81--86. URL: https://dx.doi.org/10.2478/contagri-2018-0012.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
18.Hroznové vína - k antioxidačnému potenciálu a niektorým z flavonoidových zlúčenín = Grape wines - antioxidant potential and some flavonoid
Kačániová, Miroslava -- Ivanišová, Eva -- Puchalski, Czeslaw -- Kluz, Maciej -- Hanus, P.
Hroznové vína - k antioxidačnému potenciálu a niektorým z flavonoidových zlúčenín = Grape wines - antioxidant potential and some flavonoid. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Zo súčasného vinárstva, vinohradníctva a spotrebiteľského prostredia: zborník vedeckých, odborných a diskusných príspevkov zo 9. ročníka konferencie "Tokaj 2018" s medzinárodnou účasťou, konanej 7. apríla 2018 na Zemplínskej šírave Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Trebišove. 1. vyd. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2018, s. 31--33. ISBN 978-80-971784-7-5.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
19.Identifikácia mikroorganizmov hrozna, muštu a vína s využitím hmotnostnej spektrometrie Maldi TOF MS Biotyper = Identification of grape, must wine microorganisms with mass spectormetry Maldi TOF MS Biotyper
Kačániová, Miroslava -- Kántor, Attila -- Kunová, Simona -- Ivanišová, Eva -- Felšöciová, Soňa -- Kluz, Maciej -- Hanus, Pawel
Identifikácia mikroorganizmov hrozna, muštu a vína s využitím hmotnostnej spektrometrie Maldi TOF MS Biotyper = Identification of grape, must wine microorganisms with mass spectormetry Maldi TOF MS Biotyper. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 1 (2018), s. 65--72. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
20.Mexický koriander = Mexican coriander
Kačániová, Miroslava -- Ivanišová, Eva -- Puchalski, Czeslaw -- Kluz, Maciej -- Hanus, Pawel
Mexický koriander = Mexican coriander. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Menej rozšírené druhy úžitkových rastlín, vybrané suroviny a produkty živočíšneho pôvodu pre spotrebiteľský priemysel a k niektorým aspektom z oblasti vinárstva a vinohradníctva: zborník vedeckých, odborných a diskusných príspevkov z 8. ročníka konferencie, konanej 5. januára 2018 na Zemplínskej Šírave Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Trebišove. 1. vyd. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2018, s. 31--34. ISBN 978-80-971784-6-8.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
21.Microbiological stability and hygienic quality of Slovak chocolates
Godočiková, Lucia -- Ivanišová, Eva -- Kačániová, Miroslava
Microbiological stability and hygienic quality of Slovak chocolates. In Scientific researches in food production. Debrecen: University of Debrecen (Debrecen, 2018, s. 9. ISBN 978-963-490-041-2 (brož.).
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2018Podrobnosti
22.Microorganisms of grape berries
Kántor, Attila -- Mareček, Ján -- Ivanišová, Eva -- Terentjeva, Margarita -- Kačániová, Miroslava
Microorganisms of grape berries.  In Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. Section B, Natural Sciences. Berlin : Walter de Gruyte. 71, 6 (2017), s. 502--508. URL: https://www.degruyter.com/view/j/prolas.2017.71.issue-6/prolas-2017-0087/prolas-2017-0087.xml?format=INT.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
23.Microscopic fungi isolated from different Slovak grape varieties
Kunová, Simona -- Kántor, Attila -- Terentjeva, Margarita -- Felšöciová, Soňa -- Ivanišová, Eva -- Kluz, Maciej -- Hanus, P. -- Puchalski, Czeslaw -- Kádasi Horáková, Miriam -- Kačániová, Miroslava
Microscopic fungi isolated from different Slovak grape varieties.  In Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting. 12, 1 (2018), s. 438--443. URL: https://dx.doi.org/10.5219/893.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2012Podrobnosti
24.Nutrition marketing of honey: chemical, microbiological, antioxidant and antimicrobial profile
Šedík, Peter -- Zagula, G. -- Ivanišová, Eva -- Kňazovická, Vladimíra -- Horská, Elena -- Kačániová, Miroslava
Nutrition marketing of honey: chemical, microbiological, antioxidant and antimicrobial profile.  In Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting. 12, 1 (2018), s. 767--774. URL: https://doi.org/10.5219/988.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2012Podrobnosti
25.Poleznyje dikorastuščije vidy rastenij: [publikacija dlja specializirovannych kursov meždunarodnogo projekta FarmersEduca, Zabytyje i maloispol’zujemyje vidy v socijal’no-ekonomičeskich aspektach razvitija sel’skoj mestnosti = Useful wild-growing plant species : publication for specialized courses of the international project FarmersEduca, Neglected and underutilized species in the socio-economic rural development]
Ivanišová, Eva
Poleznyje dikorastuščije vidy rastenij: [publikacija dlja specializirovannych kursov meždunarodnogo projekta FarmersEduca, Zabytyje i maloispol’zujemyje vidy v socijal’no-ekonomičeskich aspektach razvitija sel’skoj mestnosti = Useful wild-growing plant species : publication for specialized courses of the international project FarmersEduca, Neglected and underutilized species in the socio-economic rural development]. 1. vyd. Nitra : Slovackij sel’sochozjajstvennyj universitet, 2018. 100 s. ISBN 978-80-552-1852-6.
ACBVysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách2018Podrobnosti
26.Pollen can - testing of bee pollen fermentation in model conditions
Kňazovická, Vladimíra -- Mašková, Zuzana -- Vlková, E. -- Švejstil, Roman -- Salmonová, Hana -- Ivanišová, Eva -- Gažarová, Martina -- Gamráthová, Iveta -- Repková, Monika -- Tokár, Marián -- Ducková, Viera -- Kročko, Miroslav -- Čanigová, Margita -- Kačániová, Miroslava
Pollen can - testing of bee pollen fermentation in model conditions.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 7, 2 (2018), s. 805--810. URL: http://dx.doi.org/10.15414/jmbfs.2018.8.2.805-811.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Podrobnosti
27.Salvia sclarea L. as a prospective active substance of herbal medicinal products
Hudz, Natalia -- Grycyna, M. -- Marij, Ch. -- Svydenko, Ljudmyla Viktorivna -- Grygorieva, Olga V. -- Brindza, Jan -- Ivanišová, Eva
Salvia sclarea L. as a prospective active substance of herbal medicinal products. In Sučasni aspekty zberežennja zdorovja ljudyny. Užhorod: Užgorodskij nacionaľnij universitet, 2018, s. 10--14. ISBN 978-617-7333-57-8 (brož.).
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2018Podrobnosti
28.Stolové odrody Vitis vinifera - k účinkom plodov na organizmus, k obsahovým zložkám, výberovo k odrodám a ich využiteľnosť v gastronómii domácností = Table grape varieties of Vitis vinifera - effects of fruits on consumers, content components, varieties and their use in home gastronomy
Kačániová, Miroslava -- Ivanišová, Eva -- Puchalski, Czeslaw -- Kluz, Maciej -- Hanus, P.
Stolové odrody Vitis vinifera - k účinkom plodov na organizmus, k obsahovým zložkám, výberovo k odrodám a ich využiteľnosť v gastronómii domácností = Table grape varieties of Vitis vinifera - effects of fruits on consumers, content components, varieties and their use in home gastronomy. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Zo súčasného vinárstva, vinohradníctva a spotrebiteľského prostredia: zborník vedeckých, odborných a diskusných príspevkov zo 9. ročníka konferencie "Tokaj 2018" s medzinárodnou účasťou, konanej 7. apríla 2018 na Zemplínskej šírave Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Trebišove. 1. vyd. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2018, s. 28--30. ISBN 978-80-971784-7-5.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
29.The influence of fortification of dark chocolate with sea buckthorn and mulberry on the content of biologically active substances
Godočiková, Lucia -- Ivanišová, Eva -- Kačániová, Miroslava
The influence of fortification of dark chocolate with sea buckthorn and mulberry on the content of biologically active substances.  In Advanced Research in Life Sciences. Warsaw : De Gruyter Open. 1, 1 (2017), s. 26--31. URL: http://dx.doi.org/10.1515/arls-2017-0004.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
30.The influence of freeze-dried red and purple potatoes on content of bioactive polyphenolic compounds and quality properties of extruded maize snacks
Gumul, Dorota -- Areczuk, Anna -- Ziobro, Rafal -- Ivanišová, Eva -- Ziȩba, Tomasz
The influence of freeze-dried red and purple potatoes on content of bioactive polyphenolic compounds and quality properties of extruded maize snacks. In Quality Assurance and Safety of Crops & Foods. 10, 1 (2018), s. 51--60. ISSN 1757-8361.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
31.The morphological and antioxidant characteristics of inflorences within wild-growing genotypes of elderberry (Sambucus nigra L.)
Horčinová Sedláčková, Vladimíra -- Grygorieva, Olga V. -- Fatrcová Šramková, Katarína -- Vergun, Olena Mykolajivna -- Vinogradova, Julija Konstantinovna -- Ivanišová, Eva -- Brindza, Jan
The morphological and antioxidant characteristics of inflorences within wild-growing genotypes of elderberry (Sambucus nigra L.).  In Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting. 12, 1 (2018), s. 444--453. URL: http://www.potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/viewArticle/919.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2012Podrobnosti
32.The morphological and antioxidant characteristics of inflorescences within wild-growing genotypes of elderberry (Sambucus nigra L.)
Horčinová Sedláčková, Vladimíra -- Grygorieva, Olga V. -- Fatrcová Šramková, Katarína -- Vergun, Olena M. -- Maitulina, Yulia Vinogradova -- Ivanišová, Eva -- Brindza, Jan
The morphological and antioxidant characteristics of inflorescences within wild-growing genotypes of elderberry (Sambucus nigra L.).  In Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting. 12, 1 (2018), s. 444--453. URL: https://doi.org/10.5219/919.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2012Podrobnosti
33.Total content of phenolic compounds in the ethanol extracts of Galega officinalis L. and G. orientalis Lam.
Shymanska, Oksana -- Vergun, Olena Mykolajivna -- Rakhmetov, Dzamal -- Brindza, Jan -- Ivanišová, Eva
Total content of phenolic compounds in the ethanol extracts of Galega officinalis L. and G. orientalis Lam.  In Agrobiodiversity for improving nutrition, health and life quality 2018. Nitra : Slovak Agricultural University. (2018), s. 140--145. URL: https://agrobiodiversity.uniag.sk/scientificpapers/article/view/163/134.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2018Podrobnosti
34.Use of Matrix-assisted laser-desorption/ionization (MALDI) biotyper for identification of microorganisms from white and red wine varieties during fermentation process
Kačániová, Miroslava -- Terenťjeva, I. V. -- Ivanišová, Eva -- Kántor, Attila -- Kunová, Simona -- Felšöciová, Soňa -- Žiarovská, Jana -- Puchalski, Czeslaw
Use of Matrix-assisted laser-desorption/ionization (MALDI) biotyper for identification of microorganisms from white and red wine varieties during fermentation process. In Proceedings of the 8th international conference on the Quality and safety in food production chain. Wroclaw: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2018, s. 28. ISBN 978-83-9511359-0-3 (brož.).
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2018Podrobnosti
35.Výberovo k bežne sa vyskytujúcim druhom rastlinných zástupcov s jedlými kvetmi i v podmienkach záhrad a ich využiteľnosť v spotrebiteľskom prostredí domácností = Common plant species with edible flowers in gardens and their use of households
Kačániová, Miroslava -- Ivanišová, Eva -- Puchalski, Czeslaw -- Kluz, Maciej -- Hanus, Pawel
Výberovo k bežne sa vyskytujúcim druhom rastlinných zástupcov s jedlými kvetmi i v podmienkach záhrad a ich využiteľnosť v spotrebiteľskom prostredí domácností = Common plant species with edible flowers in gardens and their use of households. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Menej rozšírené druhy úžitkových rastlín, vybrané suroviny a produkty živočíšneho pôvodu pre spotrebiteľský priemysel a k niektorým aspektom z oblasti vinárstva a vinohradníctva: zborník vedeckých, odborných a diskusných príspevkov z 8. ročníka konferencie, konanej 5. januára 2018 na Zemplínskej Šírave Regionálnou rozvojovou agentúrou pre rozvoj Dolného Zemplína v Trebišove. 1. vyd. Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2018, s. 26--30. ISBN 978-80-971784-6-8.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.